Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Έχω το amazfit pace και είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή στο ρολόι μου, οπότε είχα κλήσεις μου έβγαζε "άγνωστο", ακόμα κι αν ήταν γνωστή επαφή. Δοκίμασα να δώσω όλες τις άδειες, αλλά τίποτα. Τελικά εγκατέστησα την εφαρμογή Notify and Fitness από το play store, χωρίς να απεγκατεστήσω την μαμά εφαρμογή. Από τότε δουλεύει κανονικά η αναγνώριση κλήσεων στο ρολόι.0e8a08f993378dcf43b229efadd405bc.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από panosfc: “Ειναι το θεμα που εχεις βαλει. Μολις ξαναβαλεις το στοκ θεμα θα φτιαξει. Κι αν βρει κανεις μαυρο θεμα που να δουλευει η AOD σωστα, ας μας το πει κι εμας.” Χρησιμοποιώ το θέμα AMOLED v10, χωρίς να έχω πρόβλημα μα την AOD. 2f8f5b612fc840f7ac0ebf16495c485b.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, πάρόλο που προσπαθώ και νομίζω ότι καταφέρνω (σε πολύ μεγάλο βαθμό) να παρακολουθώ τα νέα από το forum (τουλάχιστον τα περισσότερα). Πριν από λίγη ώρα, όλως τυχαίως, διαπίστωσα ότι έχει βγει καινούργια rom για το kenzo (7.6.29): MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Να περιμένουμε επομένως καινούργια rom XTRV 7.6.29 ; Παρεπιπτόντως θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτό το forum είναι καταπληκτικό, όπως και η υποστήριξη α…