Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Παράθεση από NasDriver: “Δυστυχώς όχι, αναγκαστικά θέλει άνοιγμα πλάτης και test point ” Ωραία, θα το δοκιμάσω. Όπως και να έχει αφού τα καταφέρω και μπω σε edl, τι πρέπει να κάνω; έχω κατεβάσει την Fastboot Global ROM από εδώ και έχω κατεβάσει και το miui flasher. Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά; Επίσης ποιο αρχεία πρέπει να κάνω edit? Παράθεση από zurabi_97: “Μήπως πρέπει να πατήσεις Signing using Mi Account για να κάνεις εκεί log in; ” Ότι επιλογή και να πατήσω, μου εμφανίζει αυτό το error. Στ…

• Δοκόμασα και τους 3 τρόπους για να μπω σε edl mode και κανένας δεν δούλεψε. Αν προσπαθήσω με ανοικτεί συσκευή και εντολές μέσω adb τότε το κινητό θα κάνει απλά reboot. Αν μπω σε fastboot μου εμφανίζει το μήνυμα 'device locked, oem edl is not allowed'. Και τέλος αν προσπαθήσω να πατήσω των συνδιασμό πλήκτρων Volume Up + Down + Power Button τότε μπαίνε σε λειτουργεία recovery. Έχω δει μερικά video που πρέπει να ανοίξεις την συσκευή και να κάνεις short δύο πινάκα. Υπάρχει άλλος τρόπος ή πρέπει να π…

• Το έχω διαβάσει και σε άλλα site αυτό αλλά θα ήθελα λίγη βοήθεια στο θέμα. Πως το κάνω; Έχω κάνει λίγα root οπότε αν έχεις να μου στειλεις κάποιον οδηγό, θα με βοηθούσε πολύ. Αρχικά αν έχω καταλάβει σωστά, μπορώ να flashάρω όποια official xiaomi rom θέλω χωρίς να κάνω root. Αν ισχύει αυτό που θα βρω τέτοια έκδοση για το κινητό μου (Redmi 4X santoni). Διαβάζω εδώ πως υπάρχει θέμα με αυτή την συσκευή, οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

• Παράθεση από amavroudis: “Ξεκλείδωσες ποτέ με αυτό το λογαριασμό που προσπαθείς να του δώσεις τώρα; Είχες πάντα μόνο αυτό το λογαριασμό ή είχες και άλλο; Το τηλέφωνο το είχες εσύ ή το αγόρασες μεταχειρισμένο; ” Όχι είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να ξεκλειδώσω Xiaomi κινητό, οπότε ο λογαριασμός δεν εχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Γενικά δεν έχω άλλον λογαριασμό. Το τηλέφωνο το έχω εγώ και μέχρι πρόσφατα δουλευόταν καθημερινά. Ποτέ όμως δεν είχε άλλον λογαριασμό Mi. Όσο δουλευόταν δεν είχε …

• Δεν έχω βάλει ακόμα custom ROM. Έχω την ROM με την οποία το αγόρασα. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader ώστε να βάλω άλλη ROM

• Γειά σε όλους Έχω ένα παλιό Redmi 4X (santoni) και θέλω να του δώσω μια 2η ζωή. Αφού του έκανα επαναφορά εργοστασιακών και είδα πως δεν είμαι οικονοποιημένος, αποφάσισα να του κάνω root και να φλασάρω lineage OS. Στην αρχή των βημάτων όμως αντιμετόπισα πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω login στο mi λογαριασμό μου μέσω του κινητού και ότι και να επιλέξω μου εμφανίζει το error της φωτογραφίας. Προσπάθησα να συνδεθώ στο internet μέσω Wifi αλλά και δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια. Χρησιμοποίησα ακόμα και VPN κ…

• Γεια σε όλους, πρώτο μου post εδώ και έχω να πω πως είστε μια φοβερή "ομάδα" Στο θέμα μας. Σε γενικές γραμές είμαι σε αρχικά στάδια της ενασχόλησής μου με rooting διάφορων κινητών κυρίως xiaomi. Ψάχνομαι λίγο στο κομμάτι της hardware επισκευής καθαρά σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Θέλω να αλλάξω μια μπαταρία σε Xiaomi Note 4. Το κινητό αρνιόταν να ξεκινήσει και θεώρησα πως είναι πρόβλημα της μπαταρίας καθώς bootαρε αλλά δεν προχώραγε το λογότυπο της Xiaomi. Σε αυτή την συσκευή δεν είχε γίνει κάποιο ro…