Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.

• Δυστυχώς δε βρίσκω τη συσκευή mi note 3, λογικά δεν έχει προστεθεί ακόμα (στο miflash pro).

• Παράθεση από geoanto555: “και το flash all να το ρίξει μέσα σε ένα τερματικό θα κάνει flash αλλά δεν θα μπορει να δώσει τα errors όπως στο miflash ” Δοκιμασα με mi flash, βρηκε το κινητο κλπ, ξεκινησε το flash και συνεχιζοταν επ αοριστον, εφτασε 12000 σεκ. Εβγαλε ενα error οτι echo mismatching device and rom, κατι τετοιο, ανεβασα σκριν στη σελιδα 106 αν δεν κανω λαθος! Επειτα προσπαθησα με mi tool που μου ειπατε εδω, ολες οι ραμ βγαινουν κοκκινες οτι και να κανω. Εχω mi note 3, με unlocked bootl…

• fastboot china εχω κατεβασει, εχω unlocked bootloader απ οταν ηρθε το κινητο πριν καμια 10αρια μερες και θελω να κλειδωσω το bootloader και μετα να βαλω ελληνικη ρομ. Προς το παρον βλεπω ολες τις ρομς κοκκινες στο mi tool

• Γινεται καπως να εχω ηδη κατεβασμενη την ρομ και να μη χρειαστει download? Εχω ασταθες νετ και φοβαμαι μη γινει τιποτα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης αν πρεπει πρωτα να κατεβει η ρομ.

• Παράθεση από RaKzaroK: “Τι γινεται ρε παιδια? Καινουριο ειναι το κινητο, ξεκινησα να περναω την τελευταια china fastboot για να κλειδωσει ο bootloader. Mi note 3. εχω αρχισει να αγχωνομαι απειρα, αυτη τη στιγμη ειναι στα 1300 σεκοντ, flashing συνεχομενα Edit: Εβγαλα το καλωδιο απο το κιν, ευτυχως ανοιξε χωρις bricks κλπ, και μαλιστα δεν εχει γινει καθολου flash, ειναι ακριβως ιδια ολα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζει echo mismatching image and device, επελεξα απο το λινκ του ποστ την τελευται…

• Τι γινεται ρε παιδια? Καινουριο ειναι το κινητο, ξεκινησα να περναω την τελευταια china fastboot για να κλειδωσει ο bootloader. Mi note 3. εχω αρχισει να αγχωνομαι απειρα, αυτη τη στιγμη ειναι στα 1300 σεκοντ, flashing συνεχομενα Edit: Εβγαλα το καλωδιο απο το κιν, ευτυχως ανοιξε χωρις bricks κλπ, και μαλιστα δεν εχει γινει καθολου flash, ειναι ακριβως ιδια ολα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζει echo mismatching image and device, επελεξα απο το λινκ του ποστ την τελευταια china developer για mi…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αν η ROM που είχες βάλει στην συσκευή σου είχει πειράξει τους χρονισμούς στον Kernel για την συχνότητα της CPU (Overclock) μπορεί να είναι και η αιτία της ζημιάς στην μητρική σου. Για τα της κάμερας θα σου απαντήσουν οι ειδικοί του θέματος, ώστε να διαλέξεις την συσκευή που "πρέπει"... ” Πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να εχει γινει μονιμη ζημια δηλαδη, η αναστρεψιμη αν γυρισω σε MIUI ξανα? Κανεις αλλος να προσθεσει κατι?

• Καλησπέρα, αρχικά να αναφερθώ στο πρόβλημα που έχω με το mi4 μου (cancro). Περασα τη ρομ που φαινεται παρακατω, ειναι οτι καλυτερο εχω δει ως τωρα σε ρομ για το mi4, τρεχει σφαιρα χωρις να πρεπει να ρυθμισεις τα παντα κλπ. Καποιο καιρο μετα, το κινητο εκλεισε ενω επαιζα ενα παιχνιδι και δεν ανοιγε με τιποτα, ουτε φορτιζε. Το ειχε παθει κι ενας φιλος σε αλλο cancro και το ειχαμε ανοιξει και βγαλει/ξαναβαλει τα pins της μπαταριας και ειχε ανοιξει ξανα. Εκανα το ιδιο, ανοιξε. Απο τοτε μου συμβαινει…

• Παράθεση από NasDriver: “Θέμα ρομ δεν παίζει, οπότε πολύ πιθανό να τα έχει "παίξει" η μπαταρία ” Κι εγώ αυτό νομίζω, θα παραγγείλω μια Nohon BM45 και ίσως περάσω και CM. Έβλεπα πριν κάτι ώρες ένα πόστ εδώ που κάποιος με φώτο από Anime νομίζω έδειχνε screenshots με CM, αλλά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα να ρωτήσω περαιτέρω για έκδοση ρομ κτλ. Ευχαριστώ όπως κι να έχει!

• Βεβαίως.

• Kαλησπέρα. Έχω το Redmi Note 2 Prime εδώ και κάπου ένα χρόνο και 3 μήνες. Ποτέ η μπαταρία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, πάντα είχα θέμα, αλλά τώρα έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Από 100% πέφτει σε 5-10% σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (δεν έχω μετρήσει πόσο, αλλά δεν είναι ο λογικός χρόνος που έχω μετρήσει άλλες φορές), βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω, και έχει 30-50%. Από το 30-50%, είναι κανονικός ο χρόνος αποφόρτισης, όχι τόσο γρήγορος όσο πριν. Επίσης, κάποιες φορές κατά την αποφόρτιση, φτάνει ας …

• Καλησπέρα. Σκέφτομαι να περάσω την Official Rom από το επίσημο σάιτ της Xiaomi μόνο και μόνο για τα OTA. Επίσης, νομίζω πλέον οι official roms έχουν Ελληνικά, είναι έτσι? Όπως και να έχει, για να περάσω την official, απλά κάνω factory reset και πέρασμα μέσω TWRP? Να περάσω Developer ή Stable καλύτερα? Αξίζει να κάνω την αλλαγή? Θα υπάρχουν ΟΤΑ σίγουρα? Αυτό είναι το μόνο που με ελκύει στην official Rom. Επίσης, google play apps θα υπάρχουν ή θελουν ξεχωριστή εγκατάσταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρω…

• @NasDriver, εγώ ευχαριστώ, θα προσθέσω και ό,τι άλλο έχω ξεχάσει ή έχω προχειρογράψει!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19452/ Λοιπόν, έκατσα και σκάλισα το κινητό τόσες μέρες για να βρω λύση για το Messenger και κατέληξα σε κάποια προβλήματα και τα workarounds τους. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι αντιμετώπισα παρακάτω. Αρχικά, είμαι με την 8.0.1 stable (GTV) σε RN2. Κάθε φορά που πατούσα το πίσω, τα chat heads στο messenger εξαφανίζονταν ΕΝΏ είχα κάνει ό,τι είναι γραμμένο στον οδηγό εδώ Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Κατέληξα ότι, για…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από RaKzaroK: “το Messenger ακόμα εξαφανίζεται όταν πατάω back ” Μήπως είναι θέμα με την εφαρμογή και όχι με τα δικαιώματα ? Δεν την χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα ” Όχι Nas, δεν είναι θέμα της εφαρμογής. Κάθε φορά στο Messenger ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρέπει να μένει η φούσκα / chat head κάπου στην οθόνη για γρήγορη πρόσβαση, όχι να εξαφανίζεται και να πρέπει να κάνεις 3 4 κλικ για να μπεις ξανά στα τσατ, είναι και αντιπαραγωγικο άλλωστε.

• Παράθεση από Bodai: “@RaKzaroK δες σε αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 μήπως βρίσκεται η λύση του προβλήματος σου .. ” Τίποτα και πάλι φίλε μου, κάθε φορά μετά από κάποια λεπτά (ή και αμέσως) τα chat heads εξαφανίζονται.

• Καλησπέρα! Έκανα όλα αυτά (παραπάνω από 1 φορά κιόλας), και το Messenger ακόμα εξαφανίζεται όταν πατάω back, με αποτέλεσμα να πρέπει να το ανοίγω από τα Notifications (υπάρχει ανοιχτό το Chat Heads active). Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Επίσης, για μερικά λεπτά αφότου ανοίγω το κινητό, κάποιες φορές τα Chat Heads δουλεύουν κανονικά. Παραθέτω και το μήνυμα που έγραψα σε άλλο ποστ, μια που το ποστ αυτό είναι πιο κοντά στο πρόβλημα μου. Παράθεση από RaKzaroK: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Redmi …

• Κάνεις να βοηθήσει στα δικά μου ερωτήματα? Ήδη είμαι μια σελίδα πίσω απ ότι βλέπω

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Redmi Note 2 Prime, ακολουθώ το Forum γενικά και έχω φλασαρει αρκετές φορές. Πέρασα την 8.0.1 stable μετά από factory reset (πριν είχα την τελευταία 7αρα), και έκανα και swipe στο SuperSU όταν μου ζητήθηκε. Το κινητό, αν ήταν ανοιχτό και υπό χρήση πάνω από 10 λεπτά έτρωγε 20 με 30% της μπαταρίας και μάλιστα μου εμφανιζόταν και ειδοποίηση. Έκανα clean install με fr και σβήσιμο internal storage και system, έπειτα δεν έκανα swipe στο SuperSU και το φλασαρα ξεχωριστά. Στη συ…