Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Νομίζω πως όποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το κινητό του(τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη) η λύση ονομάζεται GR_Macedon.Γνωρίζει το αντικείμενο και έχει την ικανότητα να στο μεταδίδει.Το κινητό μου έχει επανέλθει στα φυσιολογικά και πιστεύω πως λίγοι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση να είναι πάντα καλά και να μας βγάζει από δύσκολες καταστάσεις
-
Η αλήθεια είναι πως απο πέσιμο άλλαξα οθόνη πριν απο μια εβδομάδα.Δούλευε όμως κανονικά.Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν για δοκιμή έβαλα μια rom από xda (Pixel launcher) δεν δούλευε η κάμερα και έβαλα ξανά την aroma που φορούσε πρίν.Από τότε το ίδιο έργο ανοίγει και επανακινει σε διαφορετικά στάδια του set up.Έβαλα με miflash fastboot rom ίδιο σενάριο.Μένω κοντα στην Θεσσαλονίκη και θα μπορούσα να παω μια βόλτα από τον Σάκη.Πως μπορώ να μάθω σε ποιο απο τα δυο μαγαζιά δ βρίσκεται;Ευχαριστώ πολύ για το…
-
Γερά για την πρωτιά παιδιά
-
Παράθεση από VaggelisD66: “Aroma. Και με ΟΤΑ και με χειροκίνητο download την rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σ' εμένα κόλλαγε στο 60% αλλά με μια δεύτερη προσπάθεια ολοκλήρωνε την εγκατάσταση =============== Σεπ 5th 2017, 12:13am =============== Παράθεση από stratos2004: “Παράθεση από heavyprice: “bootloader ξεκλειδωτος... ” Τι θα έκανα εγώ ? Μια επιστροφή σε Official Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και επειτα "στήσιμο" …
-
Ρε παιδια μια βοηθεια εγκαταστησα την XTRVarΩma-7.8.31.Ολα πανε οκ αλλα οταν κανω την επανεκινηση του τηλεφωνου μου δειχνει για λιγο το λογοτυπο και μετα μαυρο σκοταδι.Εβαλα και την XTRV ROM 7.8.31 παλι το ιδιο...Τα εχω κανει ολα σωστα,δεν μου βγαζει κανενα error και παλι σκοταδι...Μια βοηθεια παρακαλω πολυ!
-
Πέρασα την καινούργια Rom σε Redmi pro και φαίνονται όλα εντάξει.Έχω όμως ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό με την δεύτερη κάμερα και την μπροστινή.Δεν τις βλέπει καθόλου.Όταν προσπαθώ να τραβήξω φωτογραφία με την δεύτερη κάμερα κολλάει και με πετάει έξω.