Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
readme 3 pro
ΜήνυμαΧίλια ευχαριστώ στον @derveni που αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο κατάφερε να ζωντανέψει και να ξεκλειδώσει το readme 3 pro μου που είχε φλασάρει άγρια. Ευχαριστώ για την αμεσότητα, την προθυμία και την επιμονή. Πατρίδα δεν παίζεσαι.
-
xiaomi readmi 3 pro
Μήνυμαευχαριστώ
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΠρως @derveni δεν ξερω πως να σας περάσω το τηλέφωνο μου
-
xiaomi readmi 3 pro
Μήνυμαμου βγάζει derveniΟ/Η “derveni” δεν επιθυμεί να σας προσθέσει στην συνομιλία. καλημέρα ειμαι καινούριος στο forum και δεν το έχω με όλα τα εργαλεία το τηλέφωνο μου είναι Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΠροσπαθώ να στείλω προσωπικό μήνυμα derveni αλλά δεν με δεχεσε
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΘα προσπαθήσω να ανοίξω ξανά αλλά δεν το βλέπω να φωτίζει
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΤο είχα πάρει από ΚΊΝΑ και ένας φίλος μου εγκατάστησε global stable οπότε υποθέτω ότι είναι ξεκλείδωτος
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΔεν μπορώ να δω τωρα μονο ωρα δειχνει πανω στην γωνια και μαύρο. Μαλον ήταν 9.6.0.2 οχι 10
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΤώρα όταν ανοίγω δεν μπορώ να μπω να δω. Νομίζω ότι ήταν 9.6.0.2 πάντως όχι η 10 η τελευταία μόνο ώρα πάνω στην γωνία δείχνει
-
xiaomi readmi 3 pro
ΜήνυμαΚαλημέρα μένω Λαρισα και έχω ένα readmi 3 pro και άρχισε κάτι χαζά έκανα επαναφορά εργοστασιακων χωρίς αποτέλεσμα Το πήγα σε 2 μαγαζιά αλλά δεν μπόρεσαν να μου περάσουν rom και τώρα εμφανίζει μόνο ώρα δεν μπορώ πλέον τώρα να μπω και στον λογαριασμό Mi Παίζει να το flasaroume μήπως και ζωντανέψει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Κώστας