Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Παράθεση από Ioannis Palierakis: “Καλησπέρα ομάδα. χω το εξής θέμα: Σε απόσταση πείπου 80μ υπάρχει το μόντεμ της wind στο οποίο έχω συνδεμένη μια εξωτερική κεραία TP Link ώστε να πιάνω WIFI (πιάνω φουλ σήμα σε κινητά και λάπτοπ). Στο mi box που έχω συνδεμένο στην τηλεόρασή μου, ξαφνικά δεν βρίσκει καθόλου το δίκτυο. Αν κάνω hotspot το WIFI μέσω του κινητού, πάλι δεν το βρίσκει. Αν κάνω hotspot το 4G, το βρίσκει και συνδέεται κανονικά. Θεωρητικά, κάτι παίζει με τις συχνότητες (?) σας έχει τύχει κ…

• προβλημα wifi

mimis75 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από yiatsou: “Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο wifi του router Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω πολυ φιλε μου λυθηκε το προβλημα μολις αλαξα καναλι

• προβλημα wifi

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το wifi σου είναι στα 2.4 ή 5GHz; ” Ειναι 2,4GHz

• προβλημα wifi

Μήνυμα

Κάτοχος και εγω του box αλλα εχω ενα πρόβλημα δεν βλέπει το wifi του σπιτιου εχω κοσμοτε vdsl και ενω βρισκει ολα τα αλλα της γειτονιας το δικο μου δεν το βλεπει μηπως γνωριζει καποιος κατι;

• πτηση

mimis75 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Λογικό δεν είναι ... η λειτουργία πτήσης αναστέλει την λειτουργία του modem και επειδή απο όποια λειτουργία είναι η συσκευή όταν απενεργοποιηθεί σε αυτη την λειτουργία γυρνάει. Οταν το ενεργοποιήσεις πάλι εξακολουθεί να είναι σε flight mode και ζητάει Pin όταν βγεί απο το flight mode .. ” ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δεν νομιζω οτι ειναι λογικο γιατί δεν νομίζω οτι γίνεται αυτό με κανένα άλο κινιητό

• πτηση

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Καταρχήν πες μας ποια ρομ φοράει το κινητό για να δούμε αν είναι επίσημη ή όχι. Λογικά έχεις ανεπίσημη ρομ με προβλήματα οπότε θα πρέπει μάλλον να την αλλάξεις! Στο About->Miui version θα δεις την έκδοση. Αν έχει Ελληνικά μέσα τότε είναι σίγουρα ανεπίσημη!xiaomi-miui-hellas- Φοράει την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0 που την κατεβασα απο εδω και την περασα ”

• πτηση

Μήνυμα

Καλημέρα εχω μια απορία γιατί οταν ειναι σε λειτουργία πτήσης και το απενεργοποιήσεις μέτα την ενεργοποιηση δεν δεχετε το PIN της καρτας sim αν δεν αλαξεις λειτουργία;

• Αλλαγή ROM

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ φιλε μου

• Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα χρειάζομαι μια βοηθεια λιγο.Εχω φλασαρει την Ελληνικη ΡΟΜ με τον οδηγο που εχετε στο φορουμ με το MIFLASH αλλα κατα λαθος εβαλα την DEVELOPER αντι να βαλω την STABLE τωρα για να την αλλαξω πρεπει να το κανω με τον τροπο που περιγραφει το βιντεο στον τριτο τροπο σωστα; Ευχαριστω πολυ

• ευχαριστώ πολύ παιδιά μόλις πέρασα και εγώ την Ελληνική ROM

• ευχαριστώ πολύ παιδιά