Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 36.
-
προβλημα με redmi 5 plus δωστε μου τα φωτα σας! δεν ανοιγει αλλα αναβοσβηνει το λευκο led!
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν αξίζει, δεν έχει βλάβη στο hardware, κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” edit: εκανα λιγο research, αν καταλαβα σωστα το κινητο εχει fake global rom αφου δεν εχει ξεκλειδωτο bootloader? οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να το ανοιξω, να βαλω κινεζικη ρομ με τεστ ποιντ και μετα να μεριμενω μισο μηνα για να ξεκλειδωθει ο bootloader? αφου το πηρα απο ελλαδα (8cores#shop-reviews) γιατι πρεπει να μπω σε ολη α…
-
προβλημα με redmi 5 plus δωστε μου τα φωτα σας! δεν ανοιγει αλλα αναβοσβηνει το λευκο led!
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Soft brick, μπορεί να φτιαχτεί, αλλά το θέμα πως...αν την γλιτώσετε με wipe data έχει καλώς, αλλιώς... Αν ο bootloader είναι κλειδωμένος πολύ πιθανό αν χρειαστεί άνοιγμα πλάτης για test point και εγκατάσταση fastboot rom με το miflash ” oποτε φανταζομαι το fastboot που εχει ηδη το κινητο δεν ειναι αυτο που θελουμε ε? θα το αφησω ξανα μπας και ανοιξει, μετα θα δοκιμασω wipe data κ αν δε φτιαξει μαλλον το στελνω πισω
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα την γλιτώσετε τελικά, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα wipe data, θα χάσει ότι έχει αλλά ίσως ανοίξει η συσκευή ” οκ το δοκιμαζω, αλλα απ τη στιγμη που μπαινει recovery και fastboot αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι bricked κ μπορει να φτιαχτει ?
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να δεις εάν μπαίνει recovery ή/και fastboot, θυμάσαι να είχε γίνει ξεκλείδωμα του bootloader ? ” μπα οπως αγοράστηκε ειναι. κατσε να δοκιμασω edit: ναι ειμαι recovery με reboot, wipe data, connect with miassistant ως επιλογες
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως του έβγαλε να κάνει αναβάθμιση και κόλλησε επειδή έμεινε από μπαταρία ? ” παιζει δεν ξερω τι εγινε αλλα πιθανο γιατι ο ιδιοκτητης δεν εχει ιδεα τι κανει.. τωρα δοκιμασα πατημενο power αλλα απλα ξανακολλαει στο ιδιο σημειο στο restart
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άφησέ το...μπορεί να χρειαστεί και 30 λεπτά...αν δεν, το βλέπουμε πάλι ” Παράθεση από amavroudis: “Άσε το να δεις αν θα ανοίξει. ” μπα τιποτα εκει σκαλωμενο ειναι.. δειχνει για προβλημα με τη ρομ ε?
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μόλις ανοίξει, βάλε και μάι φώτο απ΄οτο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχει ” χμμμ πατησα να ανοιξει και εχει σκαλωσει κανα 10 λεπτο στο mi logo και δειχνει τις τελιτσες του android να κανει loading. το αφηνω η να το κλεισω/ανοιξω ξανα?
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το βάζεις σε φορτιστή τοίχου, μάλλον σου έμεινε από μπαταρία...καλό είναι ο φορτιστής να φορτίζει με 5V-2A (2000mAh) ” ναι το βαλα.. welp αυτα συμβαινουν οταν εμπιστευεσαι τη γνωμη του ασχετου συγγενη σου "δοκιμασες να το φορτισεις" , "ναι" , "βασικα οχι" τεσπα απ οτι μου πε την πηραν τηλεφωνο και δεν ακουγε, και εκανε restart το κινητο και μετα δεν ανοιγε ενω λεει το χε κανει φουλ φορτιση το προηγουμενο βραδυ θενξ για τη βοηθεια guys
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συνδεδεμένο στον υπολογιστή, σε usb 2 άνω στην μητρική και όχι σε hub, βγάλε print screen όσα δείχνει στο device manager και ποστ εδώ ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Ούτε κάτω από τις θύρες COM δεν φαίνεται; ” wtf, το εβαλα σε usb της mobo οπως ειπε ο nas και μου το βγαλε στο device manager ΚΑΙ ανοιξε η οθονη του κινητου και δειχνει να φορτιζει με 2% μπαταρια atm
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ναι, πως το εμφανίζει, εάν το εμφανίζει, μία φώτο θα μας βοηθούσε κι εμάς. Επίσης, σε fastboot mode (volume down & power πατημένα) δοκίμασες να μπεις ? ” Ναι δοκιμασα fastboot δεν ανοιγει. Εβαλα οδηγους αλλα οταν το συνδεω στο pc δεν εμφανιζεται πουθενα στο device manager. Το λευκο λεντακι στο κινητο αναβοσβηνει οταν το συνδεω
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για αρχή πέρνα drivers στον υπολογιστή, επιλογές 1 & 3 ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 Αν και θα συμφωνήσω με τον @spideman3 , να μην δοκιμάσεις πολλά και να μιλήσεις με το κατάστημα αν έχεις ακόμα εγγύηση ” το θεμα ειναι οτι αυτοι μαλλον θα το στειλουν κινα και θα πρεπει να περιμενω κανα 2μηνο... αφου εγκαταστησω τους οδηγους τι τσεκαρω? πως εμφανιζεται το κινητο στο device manager?
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχεις το κουτί της συσκευής ? Μπορείς να βάλεις μια φώτο από το πίσω μέρος που έχει τα τεχνικά στοιχεία, αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ ? ”
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν δεν πέρασε ο ένας χρόνος αύριο το πρωί επικοινώνησε μαζί τους και στείλε το. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δηλαδη δεν μπορω να κανω τιποτα απο πλευρας μου? bricked απ το πουθενα?
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από ποιο κατάστημα το αγόρασες ? Ελλάδα ή Κίνα ? ” ελληνικο φιλε μου αλλα ηταν σκρουτζομαγαζο οnline με 1 χρονο εγγυηση (wtf) οποτε φανταζομαι τα αγοραζουν κινα και τα πουλαν εδω ακριβοτερα
-
Kadaz - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπερα φορουμ, προσφατα πηρα το κινητο του τιτλου ως δωρο σε οικογενειακο προσωπο. Σημερα φαινομενικα απο το πουθενα εκλεισε και δεν ανοιγει. Οταν πατω το power button αναβοσβηνει ενα λευκο led, οπως επισης και οταν πατω power+vol up/down, αλλα δεν ανοιγει. Το κινητο φαινεται να εχει μπαταρια, πως κινουμαι για την επιλυση του θεματος? Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια
-
Απ το site που μου πες κανει $45 ρε συ. Αυτο εδω πχ Replacement 1920X1080 LCD Display+Touch Screen For Xiaomi Redmi Note 3 Note 3 Pro 5.5 Inch Sale - Banggood.com ειναι fake ?
-
Καλησπερα, εσπασε ο μπρο το τζαμακι της οθονης. Το κινητο δουλευει μια χαρα κατα τα αλλα, πως μπορω να του το φτιαξω? 46AIKjC.jpg Εδω φαινεται το προβλημα. Εχει tempered glass απο πανω το οποιο ειναι και αυτο σπασμενο δεν ειναι ολα τα ραγισματα της οθονης. =============== Ιαν 26th 2017, 11:01pm =============== Παρενθεση γνωριζω οτι μπορω να αγορασω οθονη απο aliexpress κλπ, αλλα επειδη η οθονη λειτουργει κανονικα γι αυτο εβαλα φωτο να μου πειτε αν και απο που μπορω να βρω μονο την προσοψη ο οποι…
-
Υπαρχει καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα, η καποιος που φτιαχνει xiaomi κινητα στην ελλαδα? Εχω μιλησει μαζι τους μου παν οτι ηθελαν photo με το IMEI, αλλα δεν ειμαι ανετος στο οτι θα το στειλω πισω και μετα απο καιρο θα εχω ενα κινητο που δουλευει πισω. Ειναι πολυ ευκολο να μου πουν κατι σε φαση η ζημια ειναι απο πτωση, δε μπορουμε να το φτιαξουμε κλπ. Προτιμω αν υπαρχει μαστορας να πω στο μπρο να πληρωσει να του το φτιαξουν εδω.