Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Bad news. Με πηρε τηλ ο μπρο, και μου λεει οτι του το ξανακανει. Κρατησε 1μιση μερα το φιξ.. Μου πε οτι μιλησε στο τηλ κ οταν το κλεισε και πηγε να το φορτισει, αρχισε παλι τα ιδια.. wtf? Πως γινεται αυτο? Δε γινεται να ειναι hardware και να φτιαχνει μετα τη νεα ρομ, σωστα? Αλλα γιατι χαλασε παλι?

• Εγινε μαν την επομενη θα του περασω την ελληνικη , πραγματικα να σαι καλα ρε φιλε, εσωσες 200ε στη φαμιλια! Με τετοιο support με βλεπω για xiaomi οταν πεθανει το letv με οτι εχω τραβηξει. Bazillion θενξ!

• Παράθεση από geoanto555: “Τα προβλήματα που προκαλούν οι multi roms τα ξέρουμε... Εσείς δεν δίνεται τόσο σημασία.... Όλα θα είναι οκ από δω και πέρα με το κινητό σου.. Έτσι λέω. ” Πιστεψε με αν ηταν δικο μου το κινητο θα εδινα φουλ σημασια. Αλλα ο μπρο βαριεται να ασχοληθει και στο ελαχιστο , θελει να το παρει και να το χρησιμοποιησει χωρις επιπλεον πειραγματα.. Για να ξερω, η πιο σωστη λειτουργικα ρομ ποια ειναι?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kadaz: “Τωρα, αυτη η ρομ ειναι official ετσι? Δηλαδη μπορει να παιρνει τα updates κατευθειαν απο xiaomi? ” Είσαι μία χαρά...Ναι μπες και κάνε update αν θες.. ” Οποτε λες δεν ηταν hardware θεμα τελικα ε? Ποσο περιεργο ομως? Αν εχετε στο φορουμ thread με πιθανα θεματα και λυσεις, worth it να το χωσετε κ αυτο καπου για τυχον ατυχους, γιατι το μαμημενο μοιαζει πολυ με κλασσικο hardware προβλημα στο usb και μπορει κανενας να το στειλει πισω πριν δει οτι υπαρχει …

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kadaz: “Πως θα κανω τα στεπς που λεν για CMD και λοιπα? ” Θα το συνδέσεις όταν είναι να τρέξεις το edl.cmd. .Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται...1.Απενεργοποιείς υπογραφή 2. Βάζεις drivers 3.Συνδέεις κινητό - γυρίζεις σε edl με το αρχείο που σου δωσα(πρόσεχε πως το βλέπει) 4 φλασάρεις... Αυτά.. ” Τα κανα ολα ετσι οπως τα γραψεις, και εχει μπει Global Stable (V7.1.8.0) μια χαρα συνδεδεμενο και το βλεπει το PC κανονικα και φορτιζει. Δε ξερω αν θα κρατισει, αλλα κου…

• Παράθεση από geomos: “Φαντάζομαι με το καλώδιο που έρχεται προσπαθείς να το φορτισεις ? Στο λεω γιατι μου εχει τύχει με φορτιστή απο samsung tablet να κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μετά απο ενα έλεγχο προσεξα οτι το micro usb ειναι λίγο μακρυτερο στο μαμα καλώδιο. Αμα έχεις και θήκη βγαλε την μπας και δεν αφήνει το βυσμα να κάνει καλη επαφή. Sent from my C6903 using Tapatalk ” Δοκιμασα 2-3 καλωδια και εβγαλα τη θηκη.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kadaz: “Πω τι λεμε τοση ωρα, αφου δε μπορω να συνδεσω το κινητο στο PC, πως θα περασω τη ρομ και θα κανω τα βηματα με CMD κλπ που απετουν το κιν να ειναι συνδεδεμενο με PC? Δεν συνδεεται ουτε για 5 συνεχομενα δευτερολεπτα οταν ειναι ανοιχτο. Μονο οταν μπηκα fastboot συνδεθηκε αλλα και παλι μονο απο το device manager το βλεπα.. ” Τι λες βρε.. συμμορφώσου....Ποια ρομ... από το pc την περνάει με miflash.... ” Ναι σορρυ μπερδευτηκα επειδη στο letv περνουσα τη ρ…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kadaz: “Φανταζομαι δε γινεται να κανω πρωτα το βημα του EDL για να παει 100% (αν παει). ” Δεν θα βλέπεις σε edl mode αν φορτίζει.... Λογικά δεν φορτίζει απλά δεν καταναλώνει κ όλας.. ” Πω τι λεμε τοση ωρα, αφου δε μπορω να συνδεσω το κινητο στο PC, πως θα περασω τη ρομ και θα κανω τα βηματα με CMD κλπ που απετουν το κιν να ειναι συνδεδεμενο με PC? Δεν συνδεεται ουτε για 5 συνεχομενα δευτερολεπτα οταν ειναι ανοιχτο. Μονο οταν μπηκα fastboot συνδεθηκε αλλα κα…

• Παράθεση από geoanto555: “Ούτε κλειστό δεν φορτίζει; Σε edl πιστεύω θα είναι οκ.. μην το ζορίζεις όμως και κατέβει πιο χαμηλά... Προχθές φλάσαρα ένα με 0% να φανταστείς...χεχε ” Δεν το πειραζω καθολου για να κρατησει.. Οποτε ξεκιναω τη διαδικασια κανονικα, και οταν φτασω στο τελος που λεει για ΕDL, τοτε θα φορτισει λες? Φανταζομαι δε γινεται να κανω πρωτα το βημα του EDL για να παει 100% (αν παει).

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνεις όλη την διαδικασία του υπολογιστή και όταν φτάνεις στο σημειο του οδηγού που λέει adb reboot edl ..εσύ ενώ είσαι σε fastboot mode(το τονίζω) τρέχεις το edl.cmd και μπαίνεις στις θύρες com να δεις πως το βλέπει. ” Τελεια, θα το δοκιμασω αφου ξυπνησει ο μπρο και θα ενημερωσω. Να σαι καλα φιλε. EDIT: Ξεχασα να ρωτησω, το κινητο δε φορτιζει μιας και μολις το ανοιγω κανει συνδεεται και ξεσυνδεεται συνεχεια.. Πως θα το κανω ολο αυτο? Ειναι 20% τωρα..

• Παράθεση από geoanto555: “Οκ... ο οδηγός είναι αυτός...... Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro Από fastboot μιας θα το γυρίσεις σε EDL με αυτό το αρχείο .. Τρέχεις το edl.cmd Αν θα στρώσει δεν μπορώ να το πω με σιγουριά... ” Οποτε εγω προσπερναω το unbrick μιας και δεν ειναι μπρικαρισμενο (ακομα) ,ε? Μια απορια μονο, το EDL ποτε το τρεχω?

• Παράθεση από geoanto555: “Ωραία.. Μένει κολλημένο εκεί να φανταστώ.... Μπορείς να ακολουθήσεις έναν οδηγό για καθαρή εγκατάσταση .. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις windows 64 bit και βασικές γνώσεις.. ” Κολλημενο τι εννοεις? Ναι δεν αλλαζει κατι. Οποτε ειναι 100% θεμα ΡΟΜ? Ετσι ξαφνικα? win10 64bit εχω. Βασικες και μη γνωσεις ειχα αρκετες οταν πηρα letv x800 και αλλαξα 4-5 ρομ, αλλα δε θυμαμαι τιποτα.. Ετσι κ αλλιως πρεπει να τον περιμενω να ξυπνησει μηπως θελει να κρατησει καποιο αρχειο πριν τη …

• Παράθεση από geoanto555: “Μπαίνεις στην διαχείριση συσκευών και πάνω πάνω θα δεις να λέει android.. άνοιξε με το "τικ" και δες αν το βλέπει ως bootloader σταθερά χωρίς να φεύγει.. ” Γραφει Marshal London Device και αν πατησω το βελακι Marshall London Bootloader Interface. Και το βλεπει σταθερα, δεν εξαφανιζεται.

• Παράθεση από geoanto555: “Ενώ είσαι σε fastboot mode δες αν το βλέπει ο υπολογιστής ως bootloader αρχικά. ” Δεν εχω ιδεα τι εννοεις, εχεις καποιο λινκ μη σε κουραζω?

• To αναγνωρισε με τη μια, κανει δηλαδη τον ηχο συνδεσης το PC και αποσυνδεσης στο fastboot. Ενω πριν παθαινε κριση επιληψιας και εκανε ντριν ντριν συνεχεια. Βεβαια δε το δειχνει ως εξωτερικο δισκο αλλα κατω απ το Network Locations για καποιο λογο. Δε ξερω τι ρομ φοραει, απο vickmall ειναι με ιντερνασιοναλ ρομ χωρις ελληνικα. Τι κανω τωρα? Φορτιζει ετσι οπως το χω? Επομενα βηματα? btw εισαι ενας μικρος θεουλης,θενξ.

• Καλημερα παιδια, πρωτο μου ποστ στο φορουμ. Χτες λοιπον ξαφνικα το redmi του αδελφου μου σταματησε να συνδεεται με φορτιστη/pc. Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι οταν το συνδεεις και το αφηνεις στο τραπεζι χωρις καθολου κινηση, αυτο συνδεεται και ξεσυνδεεται σε μια απειρη λουπα που σταματα μονο οταν βγαλεις το καλωδιο. Εχω δοκιμασει 3 καλωδια καμια τυχη. Οποτε πριν το πεταξει κ παρει αλλο η το στειλει πισω κινα, υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω? Μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι αν ηταν χαλασμ…