Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Εξαφανισμενη ενημερωση
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας Από όσο βλέπω στο mi 8 lite εμφανίστηκε η ενημέρωση MIUI 10.3.1.0
-
Καλησπέρα σε όλους και σε ολες Έχω εδώ και περίπου δύο εβδομάδες το mi 8 lite και ομολογώ ότι δεν μετάνιωσα καθόλου αυτήν την αγορά! (Ήρθα από samsung galaxy s6 edge) Καμία σχέση με το προηγούμενο κινητό, ενώ νόμιζα ότι απλά θα έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις τελικά με εβγαλε ασπροπροσωπο και το πάταγε κατά κρατος! Όσο για την μπαταρία. Έρχομαι από κινητό το οποίο είχε 2600mah και το φορτιζα δύο φορές τη μέρα. Στο συγκεκριμένο κινητό με βαριά χρήση ( ανοιχτό 4g σχεδόν όλη μέρα στο facebook/Instagr…
-
Καλησπέρα παιδιά έχω το samsung galaxy s3 neo και σκέφτομαι να παω σε redmi note 3 pro με την 32αρα έκδοση..αξίζει να κάνω τέτοια αλλαγή; θα έχω θέματα; πρώτη φορά θα παω σε κινέζικο κινητό και έχω κάποιες ανασφάλειες..θα το παραγγείλω απο το gearbest όποιος το γνωρίζει..είναι αξιόπιστη σελίδα για να το αγοράσω αν πάρω την απόφαση; αν όχι προτείνετέ μου καμία σελίδα όπου της έχετε εμπιστοσύνη για να μου έρθει το κινητό (και αν γνωρίζετε αν υπάρχει σελίδα για να το παραγγείλω και να έχει official…