Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

aggelos1661 - - Recoveries

Μήνυμα

Από drivers έχω βάλει από το πρόγραμμα που βάζει όλους τους drivers που έφτιαξε ένα παιδί από τη κοινότητα

Μήνυμα

Στο ένα παράθυρό λέει the device has either stop responding or has been disconnected και στο δεύτερο παράθυρο λέει copying αλλά δεν φορτώνει τίποτα και μένει έτσι

Μήνυμα

Μου βγάζει αυτό

Μήνυμα

Έκανα format data και έχω τη ρομ στο pc και το pc αναγνωρίζει το κινητό αλλά όταν παω να πετάξω τη ρομ στο κινητό δεν με αφήνει

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

Ναι το ξέρω ρωτάω άμα κάνω backup μέσω twrp το αρχείο του backup θα παραμείνει μετά το wipe? ή θα σβηστεί κι αυτό;

Μήνυμα

Αν κάνω backup στο twrp θα μείνει αυτό τουλάχιστον;

Μήνυμα

Τελικά έκανα την εγκατάσταση με το windows power Shell Αν κάνω format data θα σβηστεί ακόμα και η ρομ;

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους Όταν είμαι στο φάκελο adb πατάω shift και δεξί κλικ αλλά δε μου βγάζει την επιλογή cmd

• Καλησπέρα σας Από όσο βλέπω στο mi 8 lite εμφανίστηκε η ενημέρωση MIUI 10.3.1.0

• Καλησπέρα σε όλους και σε ολες Έχω εδώ και περίπου δύο εβδομάδες το mi 8 lite και ομολογώ ότι δεν μετάνιωσα καθόλου αυτήν την αγορά! (Ήρθα από samsung galaxy s6 edge) Καμία σχέση με το προηγούμενο κινητό, ενώ νόμιζα ότι απλά θα έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις τελικά με εβγαλε ασπροπροσωπο και το πάταγε κατά κρατος! Όσο για την μπαταρία. Έρχομαι από κινητό το οποίο είχε 2600mah και το φορτιζα δύο φορές τη μέρα. Στο συγκεκριμένο κινητό με βαριά χρήση ( ανοιχτό 4g σχεδόν όλη μέρα στο facebook/Instagr…

• αυτά τα χαρακτηριστικά λέει απο το gearbest

• Μπήκα στην σελίδα της vickmail και απο ότι είδα είναι πιο ακριβό σε σχέση με το gearbest και ότι έχει διαφορετικά χαρακτιριστικά στο κινητό..δηλαδή για επεξεραστή στην vickmail λέει ότι έχει snapdragon 650 hexa core ενώ στο gearbest λέει πως έχει qualcomm 820 octa core αν δεν κάνω λάθος

• Καλησπέρα παιδιά έχω το samsung galaxy s3 neo και σκέφτομαι να παω σε redmi note 3 pro με την 32αρα έκδοση..αξίζει να κάνω τέτοια αλλαγή; θα έχω θέματα; πρώτη φορά θα παω σε κινέζικο κινητό και έχω κάποιες ανασφάλειες..θα το παραγγείλω απο το gearbest όποιος το γνωρίζει..είναι αξιόπιστη σελίδα για να το αγοράσω αν πάρω την απόφαση; αν όχι προτείνετέ μου καμία σελίδα όπου της έχετε εμπιστοσύνη για να μου έρθει το κινητό (και αν γνωρίζετε αν υπάρχει σελίδα για να το παραγγείλω και να έχει official…