Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Παράθεση από NasDriver: “@oyk152, μπες TWRP και κάνε wipe cache + dalvik cache ” Ακολούθησα άλλο οδηγό αυτόν του @gkalen με RedmiNote3Pro_Kenzo_StableV8.0.1.0.zip,(THUNDER MiUi V8.0.1.0) το clean zip και το root και όλα ρόλοι. Το κινητό πετάει από 72230 ΑnTuTu πήγε στο 76340 και είδα διάφορα. Δούλεψε πολύ καλά στην συσκευή μου και δε μου πηρε ούτε 20 λεπτά να το flashαρω από την αρχή. Ευχαριστώ για όλα

• Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ για ολα. Περασα ότι ελεγε ο οδηγός και το κινητό ειναι πλέον με ελληνική stable και root. Μια ερώτηση μονο αφού τελείωσα με ολα, καθε φορα που του κανω restart φορτώνει μονο του την άσπρη μπάρα στην την αρχη (για κάνα 5λεπτο και μετά loadαρει στο menu) ειναι φυσιολογικό αυτο?

• Παιδιά μόλις τώρα την περνάει, δε ξέρω τι να πω, είσαστε ultimate masters of XiaoMi developrofessionalοhakerprogramodevelopers!!! Χίλια ευχαριστώ προχωράω με unlock κτλ κτλ σας ενημερώνω για την πορεία μου ελπίζω να μην ξανά χρειαστώ βοήθεια ουφφ...

• Παιδιά αυτήν έχω, σορρυ άπλα απο χτες στις 15:00 προσπαθώ και έχω ένα κεφάλι κουδούνι, θα γίνει όντος έκρηξη ( έτσι να μην έχει τα πρωτεία μόνο το Note 7!!!)

• Έχω την Beta-Stable Version MIUI 8.0.5.0 και (προσπαθώ) να βαλω κινεζικη DEV 1 τη προσπάθεια με miui_HMNote3Pro_6.9.29_cf71da20c0_6.0 = πέτσα. 2 ρη προσπάθεια με miui_HM3Global_6.8.18_b71a3e4a7e_5.1 = ξανά πέτσα. Η έκανα λάθος και δεν έπρεπε να αναβαθμίσω απο 8.0.1.0 σε 8.0.5.0, η βάζω λάθος κινεζική....

• Παιδια εβαλα την miui_HM3Global_6.8.18_b71a3e4a7e_5.1 στο κινητό χύμα στο iternal storage, έκανα update μεσώ εφαρμογής άλλα πάλι μου βγάζει ..could not verify update package... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο, η έχω μένει με κλειδωμένο bootloader ( )...

• Παιδιά καλησπέρα στην παρέα σας. Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια που δίνετε σε εμάς. Nα σας πω εν συντομία το πρόβλημα μου. Έχω Νote pro 3 με Official Global Stable 8.0.2.0 και κλειδωμένο bootloader. Eχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα, έχω πάρει έγκριση και επίσης έχω λογαριασμό ΜΙ cloud/acount/ στο PC και στο κινητό με +30******. Το κινητό ΔΕΝ κάνει official unlock με το πρόγραμμα (κολλάει στο 50%) Το πρόβλημα είναι οτι βάζω την τελευταία Official DEV China miui_HMNote3Pro_…