Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Καλή Χρονιά με υγεία. Έχω ένα πρόβλημα με την συσκευή του αδερφού μου. Ξαφνικά του έβγαλε πρόβλημα με το Miui Home και πάτησε τερματισμό της εφαρμογής. Από εκείνη τη στιγμή μαύρισε η οθόνη και βγάζοντας τη μπαταρία του κολλάει στο logo της miui. Με volume up μπαίνει στο MI-Recovery 2.0.1 το οποίο έχει μόνο επιλογές για wipe και όχι για reset ή για install new rom. Έκανα wipe all data (εκτός sd) αλλά πάλι τζίφος. Οπότε πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τον οδηγό για unbrick (Bήμα προς βήμα η διαδικα…

• Μόλις ψήφισα larineos Φέτος την έχουμε την πρωτιά. Πάμε.....

• Προβλημα με ems

larineos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

εκανά χαζομάρα κ παράγγειλα δύο μάζι τηλέφωνα απο spemall. μου τα έστειλα (πρώτη φόρα - πάντα μου τα έστελνε με dhl) με ems (elta courier). ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ( ενα ενα κ με dhl σε 5 εργάσιμες με είχε συνηθίσει το spemall) με ενημέρωσαν απο τα ελτα θεσ/νίκης

• Προβλημα με ems

larineos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παρέλαβα εχθές απο Θεσ/νίκη και την έφαγα με το τελωνείο. 126€ βγήκε το κουστούμι ( 2 συσκευές) Απο 17/01 μέχρι 24/01 ήταν στο τελωνείο ααα τα 14€ ήταν για την γρήγορη εξυπηρέτηση των ελτα στο τελωνείο!!!

• Αδερφέ το έχω κάνει ήδη αλλα δεν δουλευουν ουτε ετσι. Εκπομπές sticky μήπως γνωρίζεις τι είναι; μου φαίνεται οτι εκει κρύβεται το πρόβλημα

• Δεν πιστευώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με ROOT δικαιώματα αλλά και οι εφαρμογές δεν ζήτουν ROOT δικαιώματα. Υποθέτω είναι κάτι με το wifi. Οι εφαρμογές τρέχουν απλά δεν μπορούν να βρουν - δουν την άλλη συσκευη στο ιδιο wifi.

• Καλημέρα παίδες! Εχώ ενά μικρό προβληματάκι. Δεν δουλευει η εφαρμογή RKM REMOTE και η εφαρμογή DROIDMOTE CLIENT. Είναι 2 εφαρμογές για απομακρυσμένο έλεγχο άλλης συσκευής μέσω wifi. To ιδιο πρόβλημα έχω και σε ένα htc desire hd με miui v5 rom. Συμπεραίνω οτι το πρόβλημα είναι στην ρομ γιατί σε οποιαδήποτε άλλη ρομ παίζει κανονικά (δοκιμασμένο). Έχει κανένας καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω για να παιζουν στο red rice μου με miui rom;