Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
Dev1l - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από xristos72: “Εχω ενα MI4i με rom MIUI 7 GTV 5.10.16, το εφτασα στο σημειο που φλασαρεις το TWRP recovery αλλα απλα bootαρει την rom. Δοκιμασα τον δευτερο τροπο και βγαζει waiting for device και στην τελικη δεν γινεται τιποτα. ” Την συσκευή αν και δεν την έχω θα σου πω αυτό που γνωρίζω, όταν μου έβγαζε το μήνυμα waiting for device ήταν πάντα θέμα drivers η έλλειψη αρχείων! Τσέκαρε το λίγο....
-
Παράθεση από teodorzaf: “Αυτό το νήμα τώρα το βρήκα,και είδα το πρόβλημά σου. Τελικά τι έγινε με το τηλέφωνο, τους το εστειλες πίσω? παρατήρησα στις φωτογραφίες που ανέβασες ότι το τηλέφωνο φοράει tempered glass. Αν ισχύει αυτό τότε κακώς το έστειλες πίσω, αυτά που έβλεπες σαν χαλασμένα πίξελ είναι η σκόνη που έμεινε κάτω από το screen protection. Ως συνήθως αυτό το κατάστημα στην ελληνική αποθήκη κάνει δώρο το screen protection το οποίο η ίδια τοποθετεί. ” Τους το έστειλα πίσω και το ξανα αγορα…
-
[Xiaomi Mi4] Επαναφορά από Developer ROM ή έχετε καταστρέψει το κινητό σας μέσω αλλού firmware σε Επίσημη Stable ROM ακόμα και αν έχουν καταστραφεί τα partitions!
Dev1l - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από swordfish: “καλησπερα, ξαναεκανα την εγκατασταση βημα προς βημα και πετυχε ολα πανε καλα σας ευχαριστω ” Ωραία, ευχάριστο αυτό!
-
[Xiaomi Mi4] Επαναφορά από Developer ROM ή έχετε καταστρέψει το κινητό σας μέσω αλλού firmware σε Επίσημη Stable ROM ακόμα και αν έχουν καταστραφεί τα partitions!
Dev1l - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από swordfish: “το mi 4, εβαλα διαφορες developer room, to μι4 σερνονταν, μετα εβαλα την gtv 6.3 με την gtv 6.3 λειτουργουσε για καμια ωρα και μετα παλι τα ιδια μεχρι να ανταποκριθει η οθονη στο αγγιγμα περνουσαν 5 δευτερα μετα καταφερα να σβησω και την ροομ,και το mi 4 ανοιγε μονο στο fastboot και μετα ακολουθησα τις οδηγιες που αναγραφονται πανω αλλα οταν παταω flash δεν μου επιτρεπεται η προσβαση στο δισκο του mi 4 ” Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Λοιπόν, θέλω να μου πεις αναλυτικά κατα…
-
Στο Mi4 με την 6.3.24 στην μπάρα ειδοποιήσεων - εργαλείων όταν πατάς για ενεργοποίηση Bluetooth δεν γίνεται ενεργοποίηση και πρέπει να πας ρυθμίσεις και να το ανοίξεις από εκεί, αν θες να το κλείσεις τότε κλείνει μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων - εργαλείων!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Dev1l: “Έχω χρόνια χρήσης και το βάζω σαν προστασία έξτρα! ” Και έχεις conflict με το ενσωματωμένο της MIUI!! Οπότε κάθε φορά που θα προσπαθείς να το ενεργοποιήσεις θα έχεις θέμα” Good to know! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Dev1l: “kaspersky premium ” Να το κάνεις τι αυτο??” Έχω χρόνια χρήσης και το βάζω σαν προστασία έξτρα! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν και έκανα πεντακάθαρη εγκατάσταση της ROM 6.3.24 στο Mi4 μου όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή (κυρίως σε browsing) και πληκτρολογω μήνυμα με πετάει έξω η εφαρμογή. Επίσης όταν πάω να ενεργοποιήσω το kaspersky premium πάλι crash αρκεί!
-
Battery drain σε flight mode.
Dev1l - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν δοκίμασα να σου πω την αλήθεια χωρίς sim, θα δοκιμάσω το βράδυ όμως έτσι για απορία!!
-
Battery drain σε flight mode.
Dev1l - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε μου, δοκίμασα εγώ σε flight mode αλλά δεν είχα κανένα battery drain, εγώ φυσικά φοράω την GTV 6.3.24 Dev ROM, δοκίμασε να αναβαθμίσεις στην dev Ελληνική, έτσι και αλλιώς κάθε λίγες μέρες μας δίνουν update με πολλά fixes όπως και νέα Features, τα παιδιά κάνουν άριστη δουλειά!
-
Εμείς που έχουμε Dev GTV Rom, θα μας έρθει ενημέρωση της stable 7.2 ? Πριν 23 ώρες ανακοινώθηκε η Κινέζικη MIUI 7.2 Stable (Android 6 based) ROM για το Mi4, πότε υπολογίζετε να την έχουμε και εμείς ?
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......
Dev1l - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαμπες στο recovery και κάνε wipe cache & dalvik. Ασε να κάνει 2 επανεκκινήσεις αφού βάλεις τις εφαρμογές που θες και θα στρώσει!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Dev1l: “Σε ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει τρόπος να το στείλω με ταχυδρομείο τύπου express ? Για να μην περιμένω κάνα αιώνα ? ” Καλα εγω τι έγραψα μόλις??!!! EMS Κίνα ξέρεις πόσο κοστίζει?? Οι οδηγίες που πήρες απο το PP ήταν ποιές?? ” Καλά ντε.... μην βαράς! Ορίστε το κείμενο του PayPal! Ερώτηση... Πρέπει και εγώ να γράψω Gift 20$ ?
-
Παράθεση από Bodai: “Με όλα τα κινεζομάγαζα γίνεται το ίδιο, δεν είναι μόνο για σενα αυτη η αντιμετώπιση. Θα το στείλεις στην διευθυνση που σου έχει υποδειχθει, με Tracking Nr (απλό ταχυδρομείο, οχι EMS). Κάνεις εξαγωγή οπότε όχι, δεν θα περάσει τελωνείο. ” Σε ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει τρόπος να το στείλω με ταχυδρομείο τύπου express ? Για να μην περιμένω κάνα αιώνα ?
-
Παράθεση από Bodai: “@Dev1l θα κρατήσεις video την διαδικασία του πακεταρίσματος όπως και photo απο το ταχυδρομείο όπου σου κολλάνε το αυτοκόλλητο με το Tracking Nr ” Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, τώρα θα το ρωτούσα αυτό! Μπορείς να μου πεις πως το Στέλνω πίσω ? Έχω τα στοιχεία αποστολής που μου έδωσε το PayPal για αποστολή στην Κίνα. (Off topic το κινητό όμως το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη τους εδώ στην Ξάνθη, γιατί να μην το στείλω εκεί ? Είναι άδικο) Υπάρχει περίπτωση να περάσει τε…
-
Συνεχομενα reboots
Dev1l - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣτείλε μας το βιντεάκι και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, ήδη ψάχνω ίδιες περιπτώσεις με την δική σου και κρατώ σημειώσεις μπας και βγάλουμε καμιά άκρη!
-
Συνεχομενα reboots
Dev1l - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από koliontos: “Αν το αποσυνδεσω απ το φορτιστη, απ τις συνεχομενες επανεκκινησεις μενει απο μπαταρια. Οταν το ξανασυνδεσω, μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει παλι το ιδιο τροπαριο μονο του. ” Όπα όπα, τι εννοείς μετά από λίγα λεπτά ? Πόσα λεπτα ? Γιατί αν είναι έτσι θέλεις 1 λέπτο να κάνεις κάτι και αν το καταφέρεις θα το κάνεις να δουλέψει!!!! I have an idea!