Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Τα αρχεία πακετάρονται σε ένα firmware αρχείο .ft το οποίο το στέλνεις με τη βοήθεια του GadgetBridge στο Mi Band. Παράθεση από zaf_4: “@lousou τα αρχεία bmp που τα προσθέτεις ακριβώς; μέσα στην εφαρμογή, χύμα στον φάκελο της εφαρμογής, κάπως έτσι; Είτε στο mi fit είτε στο Gadgetbridge; Όταν τα φτιάξεις εννοώ! ”
-
Ή το GadgetBridge που είναι και δωρεάν. Αν προτιμάς και τη δική μου έκδοση με πολλά εξτρά που δεν τα χουν βάλει ακόμα εδώ Θα πρέπει να προσθέσω ότι στην τελευταία έκδοση υποστηρίζονται και οι κλήσεις Viber και Whatsapp, έχει επιλογή για να καθαρίζει αυτόματα τις ειδοποιήσεις από το Notification bar όταν έχουν σταλθεί στο ρολογάκι και επίσης επιλογή να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα η εφαρμογή μαζί με το bluetooth. Τα παλιά τα ξέρετε (πλήρης αυτόματη μετατροπή ελληνικών σε greeklish, αποστολή πε…
-
Παράθεση από mutunas: “Πάντως η έκδοση της εφαρμογής που υπάρχει στην πρώτη σελίδα, είναι η μοναδική που δίνει τη δυνατότητα στο miband για αναγνώριση κλήσης με ελληνικούς χαρακτήρες... Τόσο η επίσημη έκδοση, όσο και η επίσημα μεταφρασμενη έκδοση του φόρουμ, δε βγάζουν καν την επιλογή, αν είναι στα ελληνικά το τηλέφωνο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν ισχύει. Ελληνικά στις ειδοποιήσεις δείχνουν επίσης το Mi Band Master και to Μι Band Tools. Επίσης όπως αναφέρω ε…
-
Πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρέσεις όλες τις εφαρμογές που κάναν Pair με το band και να καθαρίσεις το bluetooth history. Μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου εκεί που λέει εφαρμογές να βρείς το bluetooth (συστήματος) και να κάνεις Clear data και cache. Μετά reboot το τηλέφωνο, εγκατάσταση το Mi fit και connect. Αν το κάνεις σωστά δε θα το βγάζει στις συνδεδεμένες συσκευές στις ρυθμίσεις του bluetooth μετά το clear. Δοκίμασε και την εφαρμογή nRf Connect, αν βρεις το band έχε…
-
Όποιος έχει πρόβλημα σύνδεσης με το Mi Band 2 θα πρέπει να απεγκαταστήσει το Mi fit και να περάσει το Fix Miband να σβήσει τις συνδέσεις που θα του δείξει και να το ξαναεγκαταστήσει. Δε θα χει πρόβλημα είτε το χει Paired είτε όχι με άλλα προγράμματα. Gadgetbridge νέα έκδοση (για όσους παρακολουθούν) για ειδοποιήσεις με περιεχόμενο κειμένου σε greeklish κλπ. (χωρίς μετάφραση ακόμα)
-
Πολλά μπράβο για τη καλή δουλειά. Ενημερωμένη έκδοση του Gadgetbridge mod. Διορθώσεις, δοκιμές και μετάφραση required.. Σύντομα και ρυθμιζόμενες λειτουργίες κουμπιού απ το band.. Από εδώ
-
Παράθεση από swimmer21: “Λοιπόν η έκδοση του gadget bridge με τα ελληνικά ως γλώσσα συσκευής δεν μου δουλεύει βγάζει άλλες γλώσσες κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή (ισπανικά, γερμανικά) στα μενού.. ” - Κατάφερα να βγάλω το πρώτο εικονίδιο απ την ειδοποίηση. (του chat) Έβαλα επιλογή στο μενού αν κάποιος θέλει να το εμφανίζει πάραυτα. - Η δόνηση δε κλείνει. Το band δε δέχεται ειδοποίηση χωρίς δόνηση. Ούτε να τη ρυθμίσω δε μπορώ. όπως είναι. - Διόρθωσα τον κώδικα για να σπάει το μήνυμα σε όσα κομμ…
-
Παράθεση από swimmer21: “Παράθεση από lousou: “Παράθεση από swimmer21: “Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα... Πρέπει να έχω τη συσκευή μου στα αγγλικά; Έβαλα όλες τις σωστές ρυθμίσεις στην εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα... =============== Ιουλ 10th 2017, 10:04pm =============== Ακυρο το κατάφερα, απλά ηθελε το χρόνο του.. Τίποτα έχουμε βρει καμία λύση για τον περιορισμό των 18 χαρακτήρων; ” Ναί φίλε μου μ αυτό ασχολούμαι.Έχω κά…
-
Παράθεση από swimmer21: “Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα... Πρέπει να έχω τη συσκευή μου στα αγγλικά; Έβαλα όλες τις σωστές ρυθμίσεις στην εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα... =============== Ιουλ 10th 2017, 10:04pm =============== Ακυρο το κατάφερα, απλά ηθελε το χρόνο του.. Τίποτα έχουμε βρει καμία λύση για τον περιορισμό των 18 χαρακτήρων; ” Ναί φίλε μου μ αυτό ασχολούμαι. Έχω κάνει αρκετές διορθώσεις. Οι 18 χαρακτήρες είναι…
-
Λοιπόν παιδιά εγώ σας έχω μία πρώιμη έκδοση του GadgetBridge. Τι κάνει αυτό; Όπως αναφέρω και παραπάνω είναι εφαρμογή για ειδοποιήσεις για το MiBand και άλλα, δωρεάν και Open source. Δουλεύει είτε μαζί είτε και χωρίς το Mi fit. Επειδή ο κώδικας υπάρχει κ επειδή το Mi Fit δεν βλέπω να μου κάνει τη δουλειά εμένα σε ειδοποιήσεις χρησιμοποιώ το gadgetbridge για τις ειδοποιήσεις. Για να το τρέξετε, κατεβάστε το, περάστε το και συνδέστε το Mi Band 2 απ το +. Στις ρυθμίσεις θα πρέπει να τσεκάρετε επίση…
-
Το gadgetBridge είναι πολύ καλό. Υποστηρίζει CallerId και κείμενο σε όλες τις εφαρμογές chat τα sms και τις κλήσεις. Μπορεί να δουλέψει και μόνο του χωρίς το Mi fit εγκατεστημένο, είναι Open source και free και όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει στον κώδικα. Εγώ πρόσθεσα το Viber που δεν το είχε σωστά και τα ελληνικά τονισμένα που τα μετατρέπω σε χωρίς τόνο ώστε να τα δείχνει. Πάρ αυτα υπάρχουν προβλήματα και bugs που θα χρειαστούν παραπάνω δουλειά. Καταρχήν το band φαίνεται να δέχεται το πολύ 1…
-
Παράθεση από newsformobiles: “Τελικά είναι πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα. Με απλή μετάφραση του αγγλικού strings.xml, δεν περνιέται η εντολή. Τσεκάρει ότι η γλώσσα του κινητού είναι τα αγγλικά για να την εμφανίσει. Εάν βρω που το ελέγχει, θα αλλάξω το en με ” Στα αρχεία activity_sm_alrt.xml και activity_incoming_call_alert.xml άλλαξε το visibility σε visible android:id="@id/sm_contact" android:visibility="gone" android:id="@id/show_contact_info_alert" android:visibility="gone" Το ένα είναι για τα…
-
Παράθεση από newsformobiles: “Τελικά είναι πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα. Με απλή μετάφραση του αγγλικού strings.xml, δεν περνιέται η εντολή. Τσεκάρει ότι η γλώσσα του κινητού είναι τα αγγλικά για να την εμφανίσει. Εάν βρω που το ελέγχει, θα αλλάξω το en με el. ” Αποκλείεται να το κάνει μόνο για μία γλώσσα, κάπου θα τις έχει μαζεμένες και θα τρέχει συνάρτηση. Τα δικά μου νέα είναι πιο ευχάριστα. Υπάρχει open source project που έχει κάνει reverse engineer το τρόπο λειτουργίας του Band και δίνει εφ…
-
Οντως, στην αγγλικη γλωσσα δειχνει μονο την επιλογη για callerId. Χαζο μπαγκ εντελως. Αν κανει καποιος τη μεταφραση απ τα settings θα παιξει. Περιεχομενα μηνυματος εγω παιρνω με το mi band master αλλα καλυτερο ειναι το mi band tools που δε το χω σπασει ακομα. Ελληνικα δειχνει χωρις τονους. Τα τονισμενα θα μπουν μονο αν περαστουν στην rom. Δε ξερω αν γινεται decompile η rom παντως υπαρχει μεσα στο Mi fit app ενώ με ψάξιμο βλέπω ότι έχει και καταχωρημένες όλες τις εφαρμογές τσατ με διαφορετικά not…
-
Φιλε μου εγω υην εφαρμογη του γιατρου ουδεποτε περασα, ειχα του playstore κ τωρα περασα την 3.0.0 απο το λινκ στη πρωτη σελιδα. Και οι δυο εχουν την επιλογη ακριβως που ψαχνεις. Το μονο που μπορει να εκανε τη διαφορα ειναι οτι εγω το κινητο μου το εχω σε αγγλικη γλωσσα uk, δεν ξερω αν ετσι περναει αλλη. Αν βαλεις παντως την 3 κ κανεις κ το κολπο μ τα κινεζικα θα σαι στα ιδια. Το θεμα ειναι να χει κ περιεχομενα η ειδοποιηση, να διαβαζω κ το μηνυμα απ το βαιμπερ. Το mi band master το κανει αλλα οχ…
-
Το πρόβλημα στην εμφάνιση Ελληνικών στο band δεν είναι η εφαρμογή Mi Fit αλλά τα fonts που λείπουν από το firmware. Οι κινέζοι πρόσθεσαν τα μη τονισμένα ελληνικά στο firmware. Για να περάσεις όμως την τελευταία firmware πρέπει να γυρίσεις το κινητό στα κινέζικα και να τρέξεις την εφαρμογή. Αυτήν απ το Playstore η οποία τώρα έχει έκδοση 2.4.2. Με αυτήν την έκδοση ΜΟΝΟ και αφού γυρίσεις σε κινέζικα και πάρει το firmware το band τότε μπορεί να δείχνει ελληνικά. Τώρα όσο αφορά το αν δείχνει το Calle…
-
Φίλε μου δε ξέρω σε σένα γιατί δε δουλεύει πάντως σε μένα και οι κλήσεις και τα sms δείχνουν το όνομα του καλούντος ή τον αριθμό του από την έκδοση του Playstore μέχρι και την 3.0.0 . Απλά εγώ ήθελα να τα δείχνει και στο whatsapp/viber κλπ. αλλά εκεί δείχνει μόνο ένα εικονίδιο. Με την Mi Band Master τα δείχνει αυτά και δείχνει και το περιεχόμενο του μηνύματος και ελληνικά εκτός από τα τονισμένα.
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Redmi 4 Prime. Ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού και όντως το band εκανε update το firmware στα κινέζικα και όντως τώρα υπάροχυν τα ελληνικά μη τονισμένα γράμματα. Με την τελευταία Mi Fit από το playstore βλέπω ότι δείχνει το όνομα αυτουνού που καλεί στις κλήσεις και στα sms αλλά δείχνει μόνο εικονίδιο σκέτο σε όλες τις άλλες chat εφαρμογές πχ whatsapp, viber Κλπ. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Mi Band Master (1.1.1) δουλέυει με κάποια όρια η δωρεάν, (την έχω σπάσει για …