Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Mi Max 3 4/64
ΜήνυμαOfficial global θέλω
-
Mi Max 3 4/64
ΜήνυμαΩραία! Μετά το ξεκλείδωμα υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία να ακολουθήσω ή τρέχω το mipsuite και αναβαθμίζω από εκεί?
-
Mi Max 3 4/64
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Να υποθέσω ότι η αναμονή για το ξεκλείδωμα είναι αναμενόμενη?
-
Mi Max 3 4/64
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, Έχω ακολουθήσει διάφορες διαδικασείς και οδηγούς μπας και βάλω ελληνική ρομ ή κάποια global αλλά δεν έχω βγέλει άκρη. Συγκεκριμένα ακολουθώντας τα βήματα στον οδηγό "τι κάνουμε όταν πάρουν ένα νέο κινητό" to mpisuite δεν αναγνωρίζει το κινητό. Ούτε η αγγλική, ούτε η κινέζικη έκδοση. Η αγγλική βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να γίνει update του κινητού πριν χρησιμοποηθεί το mipsuite. Έχουν εγκατασταθεί οι σωστοί drivers και έχω ακολουθήσεις τις διαδικασίες ελέγχου μέσω του control…
-
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Όλα δούλεψαν άψογα. Βάζω και τις εφαρμογές και είμαι κομπλέ!!
-
success story έως τώρα. Τώρα twrp και μετά ελληνική rom από εδώ? (Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά))
-
Με το xiaomiToo να υποθέσω που αναφέρθηκε πιο πάνω?
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα επιστρέψω με μήνυμα επιτυχίας ή μπρικαρίσματος! =============== Νοε 29th 2017, 12:55pm =============== Ξεκλείδωσα bootloader και τώρα το επόμενο βήμα είναι να αναβαθμίσω την ελληνική σύμφωνα με αυτό το ποστ Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά) ή να περάσω κάποια official stable και μετά πάω εκεί?
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω το mi max pro hellium ( μάλλον). Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί πως μπορώ να αναβαθμίσω. Το update που έχει το κινητό δεν δουλεύει. Τα στοιχεία φαίνονται στο επισυναπτόμενο. Ευχαριστώ ςκ των προτέρων