Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΩραία σε ευχαριστώ πολύ!
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΚατάλαβα... δηλαδή πρέπει να το πειράξω για να γίνει όπως αναφέρω στα άλλα μηνύματα;
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΕψαξα τιποτα ομως, στα google services ειχα ψαξει και εχθες αλλα ουτε και εκει
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΟύτε στο περίπου;
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΔεν μπορώ να το βρω κάπου,αν μπορείτε να στείλετε κάποιο σκριν σου θα το εκτιμούσα,επίσης δεν έχω ούτε το ημερολόγιο το κανονικό,έχω της google
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΚαι για να σε βοηθήσω είναι κάπως έτσι (1η 2η εικόνα) και όχι έτσι (3η εικόνα)
-
Πρόβλημα με τις επαφές
Μήνυμαεγω νομιζω το ειχα δει, βεβαια μπορει να λεω αυτο που λες και εσυ,μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος για το πως να το βαλω;ευχαριστω
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΔεν γυρισε,ετσι ηταν απο την αρχη που το πηρα στα χερια μου (καινουριο) δηλαδη εκτος απο costum rom δεν μπορω να κανω κατι αλλο; ειχα ενα 5A Prime και απο οσο θυμαμαι μπορουσα να επιλεξω αν θα ειχα google services η του miui και εδω απο οσο εψαξα δεν βρισικω αυτη την επιλογη
-
Πρόβλημα με τις επαφές
ΜήνυμαΚαλημερα, προχθες πηρε του πατερα μου το κινητο την αναβαθμιση σε MIUI12 (redmi note 6 pro) και ειχε εμφανεις αλλαγες.Σε εμενα που το εχω παρει απο τα τελη Οκτωβρίου και εχει παρει και κανα δυο updates (redmi note 9S) δεν ειναι οι ιδιες αλλαγες. Π.χ στις επαφες και στις κλησεις εχει αλλαξει το interface ενω σε εμενα ειναι αυτο που ειχε απο την αρχη (και μοιαζει σαν να ειναι απο την google και οχι απο την xiaomi. Μια βοηθεια αν μπορειτε σας παρακαλω!
-
Πρόβλημα με το Update MIUI12
ΜήνυμαDefault θέμα έχω βάλει και έχω αλλάξει κιόλας από αυτό που μου έβαλε από μόνο του όταν κατέβασα το update αλλά πάλι τα ίδια τα άλλα που είπες δεν κατάλαβα
-
ΜήνυμαΜπορεις να με κατατοπίσεις λίγο πιο συγκεκριμένα;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας,έχω ένα πρόβλημα (έτσι θεωρώ εγώ δηλαδή)έκανα τώρα το πρωί το Update του MIUI12 (κάτοχος Redmi Note 9S) αφού. Έγινε το update υπάρχουν κάποια features συγκεκριμένα αυτό που σέρνεις από πάνω δεξιά γωνία προς τα κάτω για να ανοίξει ένα νέο μενού (όπως του iPhone) εμένα δεν μου λειτουργεί Επίσης από πριν κάνω το update το messenger που έβαλε κάποια εφε κλπ δεν μου λειτουργούν όπως σε άλλους (το διέγραψα και το ξανά κατέβασα αρκετές φορές μέχρι και από apk το κατέβασα αλλά και πάλι τίπ…