Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-153 από 153.
-
Παράθεση από proklos: “Πράγματι έιχα απελπιστεί. Ομως με την καθοδήγηση του φιλου "Bodai" που ανέχτηκε και υπόμεινε την ασχετοσύνη μου δοθηκε λυση στο προβλημα μου. ΦΟΒΕΡΟΣ Το τηλεφωνάκι ειναι πάλι ζωντανο και έτοιμο για ...αναβαθμιση... Xιλια ευχαριστώ. Οτι και να πω είναι λίγο. Υ.Γ. Όσο υπάρχει αυτή η κοινοτητα και τέτοιοι άνθρωποι μη φοβαστε τίποτα” Τελικά το ονόμασες Λαζαρος note 2? μπράβο στην υπομονή και την βοήθεια των φίλων που έρχονται σαν απο μηχανής θεοί, στην προκειμενη @Bodai
-
Την επωνυμία της επιχείρησης : OPPOMART - Buy OnePlus 2, OPPO Find 7 and Accessories Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 white 16gb + tembered glass + hard pc cover case Την ημερομηνία αγοράς : 03 Σεπ 2015 (παραλαβή 24 Σεπ 2015) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημέρες απο την παραγγελία Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 24ωρη άμεση ανταπόκριση after sales market Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρεα πέρασα απευθείας την 5.9.24 και το βασικό bug που εντόπισαν είναι στις ρυθμίσεις όταν πας πρόσθετες σε πετάει για αναφορά σφάλματος.
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαερώτηση, επειδή είμαι πρώτη φορά χρήστης miui, εφόσον η 5.9.24 έχει βγει να κατεβάσω απευθείας εκείνη αντί των 2 προγενέστερων 18 και 11 ή να δοκιμάσω τις άλλες πρώτα ? ευχαριστώ
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από yliko: “ανέβασα φωτό απο μενου σχετικά με το τηλέφωνο. Screenshot by Lightshot” Εντάξει την είδα τη φώτο, ωστόσο ακόμα δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε τέτοια ονομασία, όταν η ονομασία της επίσημης stable είναι εντελώς διαφορετική... Υ.Γ. Πληροφοριακά είναι πιο πρακτικό τη φώτο να την ανεβάζουμε μέσα στο φόρουμ (απο τον "πλήρη κειμενογράφο"-->"συνημμένα")” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από yliko: “καλησπέρα μόλις χθες παρέλαβα κι εγώ το redmi note 2 στην 6 miui …
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμακαλησπέρα μόλις χθες παρέλαβα κι εγώ το redmi note 2 στην 6 miui 66.66.77 stable μετα από 21 μέρες σύνολο (παραγγελία 3 Σεπ 2015 και παραλαβή 24 Σεπ από ACS) συνολικό κόστος 180 ευρώ
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από karlesg: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από stavrinos86: “Παιδιά καλησπέρα, πέρασα και εγώ στο prime την τελευταία ρομ και όλα μπορώ να πω ότι είναι υπέροχα. Και αφού δεν έχω να βρω κάποιο πρόβλημα άρχισα (σαν ανήσυχο πνεύμα ) να ψάχνω τα όρια του κινητού…. Στο antutu το έφτασα μέχρι 48000 με όλα στα όρια και όλα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πάει παραπάνω και διαπίστωσα ότι στα 3D γραφικά το ανώτερο που φτάνει είναι 11000 ενώ πχ το S5 βγάζει 15000+ .…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπέρα κι από μένα, έχω επίσης παραγγείλει το Redmi Note 2 και αναμένω να το πάρω στα χέρια μου μέχρι τις εκλογές. ευχαριστώ πολύ για την ήδη πολύ καλή ενημέρωση πάνω στο υποψήφιο κινητό μου. καλή συνέχεια σε όλους τους φίλους του forum και για όσους θα έχω την τύχη να ανταλλάξω απόψεις πάνω στην συσκευή.
-
μπράβο συγχαρητήρια!!!
-
ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και μία κάλή παγκόσμια κατάταξη για το ελληνικό forum της xiaomi!!!