Ο/H billucky έγραψε:
Kαλησπερα κ παλι
Προσπαθησα να κανω αυτη την διαδικασια αλλα συνδεοντας το κινητο στο υπολογιστη δεν το βλεπει καθολου(εχοντας κατεβασει οτι xiaomi usb drivers εχω βρει) ωστε να μπορεσω να περασω την rom στην sd,οποτε εγω τι εκανα??Συνδεσα το tablet me to laptop οπου ειδε την sd σαν αφαιρουμενο δισκο,μετονομασα την rom απο xiaomi-miui-hellas......GTV-5.9.11 σε update.zip,την εκανα copy paste στην καρτα sd,εκανα ασφαλη καταργηση την εβγαλα κ την εβαλα στο κινητο!!
Πατησα volume up συν το power button και μπηκε σε recovery mode,επελεξα αγγλικα,επειτα wipe & reset--->wipe user data!!
Ολα καλα μεχρι εδω,επομενο βημα το update.zip to system one(στο δικο μου κινητο εγραφε update.zip to system σκετο)!!Ε παταω οκ μου βγαζει την μπαρα κ στο καπακι κοκκινο Χ κ απο κατω install update.zip failed και update.zip file is corrupted!!!!
Tι λαθος μπορει να εκανα??
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
Ti windows έχεις; Με τα 8.1 υπάρχει συνηθως πρόβλημα. Επίσης καμιά φορά υπάρχει πρόβλημα όταν το συνδέεις σε USB3. Συνέδεσε το κινητό στο pc και άστο να κάνει ενημέρωση και από το Ιντερνετ μήπως είσαι πιο τυχερός. Αν το δει το τηλέφωνο βάλε το update.zip στην εσωτερική μνήμη. Επίσης μήπως ο υπολογιστής σου δεν τον έχεις ρυθμίσει να δείχνει το είδος του αρχείου ".zip" κι εσύ στην μετονομασία το ονομάζεις update.zip αλλά στην πραγματικότητα είναι update.zip.zip?
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!