Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Σοβαρότατο bug παραμένει σε mi3 και με τη νέα stable 5.1. Το gps καταναλωνει τη μιση και πλεον μπαταρία ενω είναι κλειστό. Η κατανάλωση εμφανιζοταν στην αρχή μέσω του google app και τώρα που το απενεργοποίησα μέσω των χαρτών. Με επανεκιννηση σταματά η κατανάλωση αλλά μόλις κάνω πλοηγηση στους χάρτες και κλείσω την εφαρμογή το app του google maps σύνεχίζει να είναι πρωτο στην κατανάλωση με το gps να φαίνεται συνεχώς ενεργό ενω είναι κλειστό.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝέα stable εδώ ποτε; Μπας και λυθεί κανένα πρόβλημα.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕκπληξη 1,000,523. Κοιταω ετσι απο ρουτινα την καταναλωση μπαταριας τις προαλλες γιατι μου φαινοταν οτι δεν εβγαζε τη μερα. Και βλεπω οτι το gps ετρωγε πανω απο τη μιση ειτε μεσω των χαρτων ειτε μεσω του google app. Το κορυφαιο ειναι οτι το gps ηταν κλειστο! Οσο το κινητο ηταν ανοιχτο τοση ηταν και η χρηση του gps. Δεν εστρωνε με τιποτα ουτε εγκατασταση επανεγκατασταση εφαρμογων, ουτε αλλαγη στις ρυθμισεις τοποθεσιας, παρα μονο οταν απενεργοποιουσα τις καρτες now. Το θεμα ειναι οτι πιο παλια με …
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣημερα ειχα την εξης δυσαρεστη εκπληξη. Χτυπα το ξυπνητηρι και το κλεινω. Οταν ξυπνω μετα απο ωρες το κινητο ειναι σε recovery mode. Δεν μπαινει σε περιβαλλον miui, αλλα κολλαει στο logo. Με τα πολλα το παιρνω αποφαση και κανω fastboot install με διατηρηση storage. Τα backup σωζονται, αν και παλια δυστυχως, αλλα δεν επανερχονται πληρως και το κινητο συνεχιζει να κολλαει, εφαρμογες να κρασαρουν κλπ. Ξανακανω πληρες fastboot και στρωνει επιτελους αλλα αναγκαζομαι να στησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την αρχη. Το…
-
Σε mi3 με την τελευταία ελληνικη stable εχω παρατηρησει ως ωρας τα εξης bugs: 1) Μια ειδοποιηση για ρυθμιση οριου δεδομένων στα κινεζικα μολις πας να την ανοιξεις κρασαρει. 2)Προβλημα που παραμένει. Καποιες φορες ο chrome χανει σύνδεση ενω οι αλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση. Στρωνει μονο με restart συσκευης. 3)Καποιες φορες, αν και αισθητα λιγοτερες με αυτη τη ROM, χανεται η σύνδεση με την καμερα. Παρολαυτα απο τις καλύτερες rom ever. Συνεχιστε την καλη δουλεια και ευχαριστούμε το team!
-
Crasharei συνεχεια η εφαρμογη google με τη νεα stable.
-
Μολις εβαλα τη νεα stable μου εκανε αμεσως το ιδιο θεμα με FCs. Με τη διορθωμενη δεν ειχα θεμα και επιπλεον αρχισε να δουλευει κανονικα το google app. Δεν εμφανιζεται εικονιδιο αλλα τουλαχιστον το εχω βαλει autostart και εκκινει οντως μονο του. Ως ωρας ολα κομπλε.
-
Ειναι στο autostart και δεν εκκινει αυτοματα. Ξερω πως το ρυθμιζεις. Οταν λεω να προσθέσεις εννοω να βαλεις καποια εφαρμογη ή process επιπλεον που δεν εμφανιζεται στη λιστα. Οπως αυτα τα διαφορα κρυφα processes-apps της Google. Στις developer ειχε πληκτρο add. Συμφωνα με αγγλικο forum αν προσθεσεις το google play services στο autostart ισως και να λυθούν τυχον τετοια προβλήματα
-
Με τη 3.9.0 stable στο mi3 η εφαρμογη της google, περαν του οτι δεν εμφανιζει εικονιδιο οπως ανεφερα παραπανω, δεν εκκινει αυτοματα καθε φορα που ανοιγω το κινητο, παροτι εχει ολα τα δικαιωματα και autostart. Υπαρχει καποια λυση; Το έχετε και αλλοι; Επισης, σε αυτη την εκδοση δεν υπαρχει επιλογη να προσθεσεις εφαρμογες στο autostart
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από astan1990: “Δυστυχως μολις ανακαλυψα το πρωτο θεμα της stable 3.9 στο xiaomi mi3 και επανερχονται τα γνωστα bugs. Δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του google search. Μολις αποφασισα να ασχοληθω με το google now το εψαχνα αλλα πουθενα. Στο google play φαινεται εγκατεστημενο και ανοιγει απο εκει αλλα δεν εχει πουθενα συντομευση. Μετα απο απειρα clear cache reinstall το προβλημα δε λυνεται και η εφαρμογη μενει για ωρες στο google play ως εγκατασταση...” Πήγαιν…
-
Δυστυχως μολις ανακαλυψα το πρωτο θεμα της stable 3.9 στο xiaomi mi3 και επανερχονται τα γνωστα bugs. Δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του google search. Μολις αποφασισα να ασχοληθω με το google now το εψαχνα αλλα πουθενα. Στο google play φαινεται εγκατεστημενο και ανοιγει απο εκει αλλα δεν εχει πουθενα συντομευση. Μετα απο απειρα clear cache reinstall το προβλημα δε λυνεται και η εφαρμογη μενει για ωρες στο google play ως εγκατασταση...
-
Τοσο γρηγορα νεα stable? Δηλαδη ειναι η 3,3 συν τα ota updates;
-
Μαλλον η πιο αξιολογη rom η τελευταια stable της ελληνικης κοινοτητας. Αν και με μετριοτατη διαχειριση μνημης, πρακτικα δε δημιουργει προβλημα με ματσο εφαρμογων να τρεχουν. Παραμενει, βεβαια, το προβλημα που αντιμετωπιζα στις περισσοτερες rom να crashαρει συνεχως το accuweather.
-
Παράθεση από jonk: “εαν μπορεί κάποιος με Mi3 να μας πει πως πάει η stable με την διαχείριση μνήμης , αξίζει η αλλαγή απο dev” 700M free το πολυ υπαρχει τροπος να δεχεσαι ενημερωσεις στη stable; με καποιο επιπλεον προγραμμα;
-
Παράθεση από Tanner: “εγω εχω να πω πως περαν απο την smartphonιλα που υπαρχει πλεον σε ολα τα κινητα,το κυριοτερο ολων ειναι η χρηση του σαν..τηλεφωνο. πλεον με αυτη τη ρομ οι τηλεφωνικες κλησεις ειναι καλυτερες,οταν μιλας και βγαζεις απο το αυτι σου,ο σενσορ εχει πολυ καλυτερη αποκριση,ολα ειναι σταθερα πιο smooth. αυτο με ενδιαφερει κυριως.περαν αυτων και ολα τα υπολοιπα features δουλευουν σταθερα και σωστα.μεχρι στιγμης τουλαχιστον. δεν εχει υπερθερμανσεις,παρα μονο στη γρηγορη φορτιση που μ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣτη stable 1.2 την ελληνικη δε δουλευει το wifi hotspot (δε δεινει ιντερνετ παροτι η αλλη συσκευη συνδεεται) και πολλες φορες ενω το δικτυο εχει καλυψη 3g επιλεγει δικτυο Ε, παροτι στις ρυθμισεις εχω 3g προτιμωμενο. Αν επιλεξω μονο δικτυα 3g τοτε βρισκει σημα και αυξανει η ταχυτητα download κανονικα. Για update κοιταω απο τον μαμισιο updater της miui;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από astan1990: “Παλι προβλημα το σιχαμενο. Επισης οταν παω να κατεβασω album στο micloud γραφει "This may take a bit and we recommend winrar to extract the downloaded zip" και δεν κατεβαινει ποτε.” Κάτι δεν μου αρέσει διαβάζοντας τα 8 σου μηνύματα...αλλά δεν το λέω ακόμα. Μπορεί να κάνω λάθος! Η λέξη winrar δεν υπάρχει πουθενά στη ROM. Με τι πας να κατεβάσεις το άλμπουμ από το micloud; ” Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από astan1990: “ Τι δε σου αρεσει ακριβως σ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από astan1990: “Παλι προβλημα το σιχαμενο. Με την τελευταια αναβαθμιση δεν εχει εφαρμογη ρυθμισεων google και δε συγχρονιζει τιποτα. Καμια ρυθμιση google δε μου εμφανιζεται και στις ρυθμισεις. Εκανα απε-και επανεγκατασταση του playstore αλλα τιποτα. Επισης οταν παω να κατεβασω album στο micloud γραφει "This may take a bit and we recommend winrar to extract the downloaded zip" και δεν κατεβαινει ποτε.” Σε ρώτησαν και στο myphone....ποια τελευταία, την 5.01.05!? Η…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από astan1990: “Παλι προβλημα το σιχαμενο. Επισης οταν παω να κατεβασω album στο micloud γραφει "This may take a bit and we recommend winrar to extract the downloaded zip" και δεν κατεβαινει ποτε.” Κάτι δεν μου αρέσει διαβάζοντας τα 8 σου μηνύματα...αλλά δεν το λέω ακόμα. Μπορεί να κάνω λάθος! Η λέξη winrar δεν υπάρχει πουθενά στη ROM. Με τι πας να κατεβάσεις το άλμπουμ από το micloud; ” Απλα παταω download στο album μου στο micloud. Πανω δεξια στη σελιδα με τη g…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαλι προβλημα το σιχαμενο. Με την τελευταια αναβαθμιση δεν εχει εφαρμογη ρυθμισεων google και δε συγχρονιζει τιποτα. Καμια ρυθμιση google δε μου εμφανιζεται και στις ρυθμισεις. Εκανα απε-και επανεγκατασταση του playstore αλλα τιποτα. Επισης οταν παω να κατεβασω album στο micloud γραφει "This may take a bit and we recommend winrar to extract the downloaded zip" και δεν κατεβαινει ποτε.