αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τα εξης, σε εισερχομενη κληση το ringtone αργει, βαραει η δονηση πρωτα κανα 3sec και μετα αυτο. επισης στα ςμς εχει δεν sceen wake σε εισερχομενο ςμς και εχει κατευθειαν preview, οχι bubble οπως πριν, που το κλικαριζες και μετα εκανε preview
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H Tanner έγραψε:
αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τα εξης, σε εισερχομενη κληση το ringtone αργει, βαραει η δονηση πρωτα κανα 3sec και μετα αυτο. επισης στα ςμς εχει δεν sceen wake σε εισερχομενο ςμς και εχει κατευθειαν preview, οχι bubble οπως πριν, που το κλικαριζες και μετα εκανε preview
Η καθυστέρηση στο ring είναι και στην παλιά stable. -
στην 3.10 εννοεις? αν ναι δεν θυμαμαι να ηταν τοσο πολυ..,,
-
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία stable rom για το redmi 2 είναι rooted... Ρωτάω γιατί δεν μου δουλεύει το wifi hotspot (ενώ συνδέονται άλλες συσκευές στο redmi δεν έχουν πρόσβαση στο internet) και δοκίμασα να εφαρμόσω τη λύση που δίνει ο iAmLiakos wifi spot σε Xiaomi mi4 αλλά δεν μπόρεσα γιατί και δεν μπορούσα να δώσω root access από το security... Εγκατέστησα και το root checker και δεν με έβγαλε root. μήπως δεν την έχω περάσει σωστά τη rom και μου δημιουργεί προβλήματα; Γιατί έχω παρατηρήσει ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν μπω στις εφαρμογές ή κόβονται οι κλήσεις απότομα... Δεν ήξερα που να τα γράψω όλα αυτά και γι' αυτό τα αναφέρω εδω.Xiaomi Mi 6 (6/64)
-
-
-
Crasharei συνεχεια η εφαρμογη google με τη νεα stable.
-
Η νεα stable rom και αυτη!οπως η προηγουμενη, απλα τα σπαει..τελεια μνημη...τελεια διαχειρηση μπαταριας...δεν κρασαρει πουθενα..και το σφαλμα με το mail που εβγαζε η προηγουμενη stable..διορθωθηκε!! ολα τελεια!!!!!!!!!
-
-
Ο/H astan1990 έγραψε:
Crasharei συνεχεια η εφαρμογη google με τη νεα stable.
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Εμένα με την τελευταια stable μου λέει συνεχώς...δυστυχώς η εφαρμογή mi security έχει σταματήσει. Δεν ξεκινά ουτε με καθαρισμό δεδομένων. Γνωρίζει κάποιος γιατί??
Στάλθηκε από το MI 3W μου
Δοκιμάστε να ξαναπεράσετε τη ROM από πάνω όπως είστε, αλλά αυτή την φορά από Recovery και στο active partition.
-
-
Ο/H Tanner έγραψε:
Για την καθυστέρηση του ringtone, δες μήπως έχεις ενεργό το "Σίγαση του πρώτου κουδουνίσματος ενός άγνωστου αριθμού" στις ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0