Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 377.
-
ΟΛΟΙ θα τα παρουν τα λεφτα τους πισω.....εκτος και αν εχουν κανει οι ιδιοι λακαμια...οι οποιοι μπορει να ταλαιπωρησουν οι ιδιοι τον εαυτο τους (και παλι θα βρουν ομως ακρη πιστευω)....οπως διαβαζα τις προαλλες για αμφισβητησεις συναλλαγης, εμπλεξαν παραλληλα τραπεζες, το FBI κτλπ κτλπ. Δεν υπαρχει λογος για ψεμματα σε τοσο εξοφθαλμες καταστασεις!!!
-
Δεν νομιζω απο αυτους που αγοραζουν χρονια απο Κινα να ειχε κανεις καμια αμφιβολια.....γιαυτο προχωρησαμε κι ολας στην αγορα χαλαροι!! Ειπαμε σε ορισμενες περιπτωσεις το paypal δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 3-4 χρονια.....αλλα εδω ειναι εξοφθαλμη απατη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.....Θελει δε θελει!!!
-
Την επομενη μερα (δηλαδη σημερα 11/06 Κυριακη μιας και στο paypal ειναι δουλευταραδες .....μεχρι Τεταρτη το πιθανοτερο τα λεφτα θα ειναι στην καρτα μου το ξερω απο αλλες περιπτωσεις στο παρελθον ) μιας και δεν απαντησε καν.....οπως εχουμε πει εδω και καιρο οτι ηταν το πιθανοτερο να γινει!! OnePlus 5 η Xiaomi Mi Mix σου ρχομαι!!!!!!
-
Εεεε ναι δεν γινεται στην συγκεκριμενη περιπτωση κατι αλλο.....ακομα και με το σημερινο paypal που δεν ειναι το paypal που ηταν πριν 3-4 χρονια στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορει να μην επιστρεψει σε ολους τους εξαπατηθεντες τα χρηματα!!! Ειναι ξεκαθαρο το πραγμα και αν και εξεταζουν καθε περιπτωση χωριστα εχουν και μια γενικη εικονα του πωλητη που παιζει ρολο!!!
-
Απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που γραφει ο ισπανος (αν και δεν το λεει ξεκαθαρα) ο ντουγκης δεν απαντησε ποτε στο claim γιαυτο και εληξε και τοσο γρηγορα και πηρε τα λεφτα του πισω. Μην το ψαχνετε παιδες.....ο τυπος μπορει να εχει αυτη τη στιγμη πανω απο 200 claim.......οι πιθανοτητες να απαντησει οπως εγραψα και χθες ειναι 1% αλλα και να απαντησει τι να πει οταν οι μισοι πελατες του εχουν unboxing video με καλωδια και οι αλλοι μισοι δεν εχουν καν αριθμο αποστολης!!!
-
@soulg Μια επισημανση στον ωραιοτατο οδηγο που εγραψες πριν λιγο που αφορα κυριως οσους δεν εχει στειλει καν τρακινγ ναμπερ.........μετα το claim δινεται χρονος 10 ημερων στον ντουγκη να απαντησει....ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ (το παιζω με πιθανοτητες ανω του 90%) τοτε δεν υπαρχει κανενα αλλο βημα.....η υποθεση κλεινει υπερ του αγοραστη!!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Red21: “να σας επιασε και αγχος και βιαστηκατε!!! ” Είμαι και γω από αυτούς που (μας έπιασε άγχος)Εγω δεν αγχωθηκα να σου πω μιας και το ποσό ειναι πολύ μικρό και δεν με ενδιαφέρει. Το κανα πιο πολύ για να σας δείξω την διαδικασία που θα ακολουθήσει. Ηδη περιμένω το 10ήμερο που έχει δωθεί σαν προθεσμία στον πωλητή να απαντήσει. Αν δεν το κάνει (που δεν παίζει) το pp θα λειτουργήσει ανάλογα. ” Δεν καταλαβες μαλλον αδερφε μου ακριβως τι εννοω......το μυνημα μ…
-
Πριν 5-6 μερες καποιοι εδω μεσα ειχαμε γραψει πολλες φορες οτι οσοι δεν εχουμε παραλαβει ουτε καν τρακινγκ ναμπερ δεν πρεπει να βιαστουμε πρωτον και δευτερον να μην κανουμε αμφισβητηση συναλλαγης, ουτε να εμπλεξουμε την τραπεζα μας......... αλλα μετα απο καμια 20αρια 25αρια μερες η και παραπανω αναλογα με τον τροπο αποστολης που ειχαμε επιλεξει κανονικο claim οτι δεν παραλαβαμε!!! Καποιοι δεν ακουσατε μαλλον, μπορει να σας επιασε και αγχος και βιαστηκατε!!! Το paypal δεν υπαρχει περιπτωση να μην…
-
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ομαδικα (οχι οτι ειναι κακο)!!!! Ειναι εμφανεστατη η απατη ρε παιδες......μπορει να ναι και 500 τα claim στο paypal για το ιδιο μαγαζι!!! Ειναι τυπικο το ζητημα......εχει γινει 10αδες φορες με πωλητες του ebay.....δεν ειναι η πρωτη φορα που τυχαινει στο paypal κατι τετοιο!!! Δεν ειναι βλακες.....το πιθανοτερο ειναι οτι ηδη τον ψαχνουν τον μεσιε δουνγκη!!!
-
@nickkon Λες να το κανω τωρα αδερφε και να το παω κατευθειαν σε claim?? Βασικα εμεις πιστευω ειμαστε πιο απλη περιπτωση απο την στιγμη που δεν εστειλε τιποτα.....εγω ειχα βαλει και αποστολη με dhl που κανονικα θα επρεπε να εχω παραλαβει τωρα!!! Το μονο που φοβαμαι ειναι μην εμφανιστει ξαφνικα στο paypal στειλει κανα τρακ (λιγο δυσκολο βεβαια απο την στιγμη που πρεπει ηδη να εχει 10αδες αν οχι 100αδες claim στη πλατη του), κλεισει το claim και τρεχω!!!