[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
οι αυτοματοποιημενες απαντήσεις έρχονται πάντα.
Το πιθανότερο ειναι να σας πουν να κανετε και δηλωση για απάτη στο τμήμα της περιοχής σας και να τους στείλετε το αντίγραφο. Φυσικά πάτε και το κανετε. θα πάρει κάνα μήνα υπολογίζω η διαδικασια αλλά τελικά θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω.
Οπότε υπομονή.
=============== Ιουν 2nd 2017, 9:37pm ===============
αυτό για τον φίλο που έχει δηλωσει αμφισβήτηση συναλλαγής
Διαφωνήστε μαζί μας ή με τον εκδότη της κάρτας σας
Αν χρησιμοποιείτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ως μέθοδο πληρωμής για μια συναλλαγή μέσω του λογαριασμού PayPal και είστε δυσαρεστημένοι με τη συναλλαγή, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να αμφισβητήσετε τη συναλλαγή με τον εκδότη της κάρτας σας. Τα δικαιώματά σας με τον εκδότη της κάρτας σας, εάν ισχύουν, ενδέχεται να είναι ευρύτερα από αυτά που είναι διαθέσιμα σε εσάς στο πρόγραμμα Προστασίας Προμηθειών του PayPal. Για παράδειγμα, εάν αμφισβητήσετε μια συναλλαγή με τον εκδότη της κάρτας σας, ίσως μπορέσετε να ανακτήσετε τα ποσά που πληρώσατε για μη ικανοποιητικά αντικείμενα, ακόμη και αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για προστασία βάσει μιας αξιόλογης δήλωσης που δεν έχει περιγραφεί μαζί μας.
Πρέπει να επιλέξετε αν θα ακολουθήσετε μια διαφωνία με το PayPal στο πλαίσιο του Προγράμματος Προστασίας Αγοράς ή να συνεχίσετε τη διαμάχη με τον εκδότη της κάρτας σας. Δεν μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα και τα δύο ή να ανακτήσετε τα χρήματά σας τόσο από το PayPal όσο και από τον εκδότη της κάρτας σας. Εάν διεκπεραιώσετε μια διαφορά / αξίωση μαζί μας και διεκπεραιώσετε επίσης μια διαφορά για την ίδια συναλλαγή με τον εκδότη της κάρτας σας, θα κλείσουμε τη διαφορά / αξίωση μαζί μας. Αυτό δεν θα επηρεάσει τη διαδικασία διαφοράς με τον εκδότη της κάρτας σας. Επιπλέον, αν διεξάγετε διαμάχη με τον εκδότη της κάρτας σας, δεν μπορείτε να συνεχίσετε μια διαμάχη / αξίωση μαζί μας αργότερα.
Εάν επιλέξετε να αμφισβητήσετε μια συναλλαγή με το PayPal και αποφασίσουμε εναντίον σας, μπορείτε να επιδιώξετε να ασκήσετε τη διαφορά με τον εκδότη της κάρτας σας αργότερα. Αν το PayPal δεν λάβει τελική απόφαση σχετικά με την απαίτησή σας παρά μόνο μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή της διαφοράς από τον εκδότη της κάρτας σας και λόγω της καθυστέρησης που σας αναλογεί, θα ανακτήσετε λιγότερα από το πλήρες ποσό που θα δικαιούστε να ανακτήσετε από τον εκδότη της κάρτας, θα σας επιστρέψουμε Για το υπόλοιπο της ζημίας σας (μείον οποιοδήποτε ποσό έχετε ήδη ανακτηθεί από τον πωλητή ή τον εκδότη της κάρτας σας).
Πριν επικοινωνήσετε με τον εκδότη της κάρτας σας ή καταθέσετε μια διαφωνία με το PayPal, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή για να επιχειρήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής του πωλητή. -
Πριν 5-6 μερες καποιοι εδω μεσα ειχαμε γραψει πολλες φορες οτι οσοι δεν εχουμε παραλαβει ουτε καν τρακινγκ ναμπερ δεν πρεπει να βιαστουμε πρωτον και δευτερον να μην κανουμε αμφισβητηση συναλλαγης, ουτε να εμπλεξουμε την τραπεζα μας......... αλλα μετα απο καμια 20αρια 25αρια μερες η και παραπανω αναλογα με τον τροπο αποστολης που ειχαμε επιλεξει κανονικο claim οτι δεν παραλαβαμε!!!
Καποιοι δεν ακουσατε μαλλον, μπορει να σας επιασε και αγχος και βιαστηκατε!!!
Το paypal δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωριζει οτι ο συγκεκριμενος ειναι απατεωνας απο την στιγμη που μονο απο εδω εμας πρεπει να εχει δεκαδες disputes και claims μεχρι στιγμης, αλλα επειδη τα χρηματα της επιστροφης θα τα βγαλει απο το πορτοφολι του (μεχρι να τον βρει τελοσπαντων) περιμενει να κανει καποιος καποιο λαθος για να τον ταλαιπωρησει!!!
Καποιοι πεσατε στην λουμπα με unauthorised transaction χωρις λογο......τωρα πρεπει να κανετε οτι σας πουν μιας και εχει διαφορα το claim μη παραλαβης και το να πειτε οτι καποιος χρησιμοποιησε τον λογαριασμο μου χωρις την αδεια μου......στην δευτερη περιπτωση το paypal θα εμπλεξει την τραπεζα και θα ζητησει παραπανω στοιχεια στην πρωτη, κατα πασα πιθανοτητα, οχι!!! -
Ο/H Red21 έγραψε:
να σας επιασε και αγχος και βιαστηκατε!!!
Εγω δεν αγχωθηκα να σου πω μιας και το ποσό ειναι πολύ μικρό και δεν με ενδιαφέρει.
Το κανα πιο πολύ για να σας δείξω την διαδικασία που θα ακολουθήσει.
Ηδη περιμένω το 10ήμερο που έχει δωθεί σαν προθεσμία στον πωλητή να απαντήσει.
Αν δεν το κάνει (πουδενπαίζει) το pp θα λειτουργήσει ανάλογα. -
Παιδιά όπως και να έχουμε, μπορεί να πάρει και μήνες, αλλά με τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία στο τέλος αν δεν βρείτε άκρη με το paypal, θα σας δικαιώσει η τράπεζα σας.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Red21 έγραψε:
να σας επιασε και αγχος και βιαστηκατε!!!
Το κανα πιο πολύ για να σας δείξω την διαδικασία που θα ακολουθήσει.
Ηδη περιμένω το 10ήμερο που έχει δωθεί σαν προθεσμία στον πωλητή να απαντήσει.
Αν δεν το κάνει (που δεν παίζει) το pp θα λειτουργήσει ανάλογα.
Και εγω εχω κανει claim πριν 2 μερες και περιμενω αλλα πρωτον εχω αποδεικτικο screenshot που δειχνει οτι εχω επιλεξει ως τροπο αποστολης dhl (το εχω ανεβασει μαλιστα πιο πισω στο παρον θεμα) και αρα θα επρεπε να εχω παραλαβει ηδη (3-5 εργασιμες ενω εχουν ηδη περασει 15) ενω δεν εχω καν τρακινγκ ναμπερ και δευτερον διαβαζω πιο πισω οτι καποιοι αν καταλαβα καλα εκαναν αναφορα για μη εξουσιοδοτημενη συναλλαγη και τους ζηταει το paypal της παναγιας τα ματια......δηλαδη εν αγνοια τους μπερδεψαν τα πραγματα και τα εκαναν πιο συνθετα!!!
-
-
Παρακολουθώ το θέμα και ας μην έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο "κατάστημα" .
Όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω κακώς μπλεξατε την τράπεζα στη διαδικασία , αφενός θα καθυστερήσετε ,αφετέρου δεν τίθεται θέμα κλοπής στοιχείων ή αγοράς από τρίτο άτομο.
Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα και ελπίζω να βρείτε άκρη.
Σαν ουδέτερο πρόσωπο πάντως φαίνεται ότι (προφανώς από άγνοια η βιασύνη) είπατε ψέματα στο PayPal . Ελπίζω να ξεπεραστεί το θέμα γρήγορα.
Επίσης και 200 claim να έχει φάει το κατάστημα το PayPal θα εξετάσει το καθένα ξεχωριστά,δεν τα τσουβαλιαζει όλα μαζί και λέει οκ έχετε δίκιο πάρτε τα λεφτά μου. -
Από ότι μου είπε τραπεζικός, σε περίπτωση αμφισβήτησης συναλλαγής η διαδικασία παίρνει 2 μήνες περίπου.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Περίπου. Μπορεί ανάλογα με τον οργανισμό της κάρτας να κάνεις έως και 6 μήνες.
-
Η διαδικασία αναφοράς παίρνει (ώς και) 2 μήνες. Αν δεν γίνει dispute από την τράπεζα σχετικά με τους λόγους.
Τότε, αν γίνει, όπως είπε και ο αποπάνω παίρνει καιρό η διαδικασία. Ίσως όχι και 6 μήνες αλλά αρκετό καιρό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zt654 έγραψε:
Παιδιά όπως και να έχουμε, μπορεί να πάρει και μήνες, αλλά με τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία στο τέλος αν δεν βρείτε άκρη με το paypal, θα σας δικαιώσει η τράπεζα σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0