Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 194.
-
Πώς να ξεκλειδώσετε τον Bootloader του Redmi Note 3 pro SE (KATE) χωρίς το Unlock Tool και χωρίς άδεια (υπό δοκιμή)
RockHead - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω στείλει και εγώ αίτηση και περιμένω το οκ.Αν αργήσει ..θα ξεκλειδώσω έτσι! Μια χαρά.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Επειδή παίζει να μην πάρεις ποτέ χΕΣ-ΕΜ-ΕΣ όπως ο υποφαινόμενος, τσέκαρε σε δυο-τρεις ημέρες μπας και μπορείς να ξεκλειδώσεις! ” θα το τσεκάρω! Σε ευχαριστώ πολύ George.Είναι η τυπική διαδικασία αυτή ε? Δεν υπήρχε άλλος τρόπος?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “I want to unlock the bootloader because I want to have Greek Language. Βέβαια θες να ξεκλειδώσεις κινητό που έχει Global και υποστηρίζει Ελληνικά αλλά... Who cares!!! ” Ελπίζω να μη φάω άκυρο! οκ μου ήρθε κωδικός έβαλα και τώρα περιμένω ποτε θα το θυμηθούν?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@RockHead Όπου και να βάλεις τη rom μικρή σημασία έχει. ” Ναι σωστά αφου επιλέγεις φάκελο αυτο σημαίνει οτι είμαι στη διαδικασία ξεκλειδώματος! =============== Ιαν 26th 2017, 3:04pm =============== Παράθεση από jefm: “Προτίμησε να την βάλεις χύμα στην εσωτερική μνήμη, όχι ότι δεν γίνεται και αλλού απλά ελαχιστοποιείς την πιθανότητα ατυχήματος ” δε καταλαβαίνω πως το ενοείς αλλα πέρασα ήδη την dev μέσα! Είναι ακομα στη μπάρα, φτου κακά!! @George Kaggelaris τι αιτι…
-
Πάμε για ξεκλείδωμαααα... ΟΛΕΕΕ...και Θεός βοηθός!
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από RockHead: “Πφφφφ !!! Ερασιτέχνες!!! (ταχυδρόμοι) Άβυσσος η ψυχή του ταχυδρόμου! ” Οι περισσότεροι είναι με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8μηνη συνήθως) για ένα κομάτι ψωμί!!! Ψάχνω το Redmi Note 3 International version από "Τριγωνικό μαγαζί" Μήπως κάποιος ξέρει κάτι; ” Δε τους κοροιδεύω ουτε τους υποτιμώ απλα σαρκαστικό ήταν..τιποτα παραπανω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, μην εργαζεται ταχυδρόμος εδω κανείς και με πάρει φαλάγγι ..δίκιο θα έχει
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Εδώ είσαι: [XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/1 23:05) ” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! =============== Ιαν 26th 2017, 1:22pm =============== Επειδή ρωτησα και σε άλλο σημείο την developer την βαζουμε μεσα σε φάκελο downloaded_rom αν δεν υπάρχει τον δημιουργούμε, σωστά? Υπάρχει ένας φάκελος FW_Downloaded είναι το ίδιο?
-
Συνηθως πάει μέγεθος αξία, η αξία δε καθορίζεται από το μέγεθος βέβαια είναι τι τιμή θα δηλωθει, αν δηλωθει μεγάλη αξία σε μικρό κουτί μπορεί να μην το δουν και να περάσει, αν είναι μεγάλο και μεγάλη αξία δε γλυτώνει ούτε με σφαίρες και ανοίγετε κιόλας.Δε μπορεί να δει xiaomi mi6 και να έχει δηλωθεί 200 ευρώ βέβαια πάει και με τη γνώση και κρίση του κάθε τελωνειακού.
-
@George Kaggelaris οπότε δεν έχει κάποια διαφορά σε διαχείριση μνήμης αν και από θέμα απόκρισης smoothness είναι έτσι κ αλλιώς φοβερή.Που μπορώ να δω να διαβάσω τα features της Ελληνικής?Πήγα στο section της ROM αλλά δεν είδα κάτι.
-
@George Kaggelaris εκτός από το ότι θα ξεκλειδώσει κάποιος και μετά θα βάλει κάποια custom επειδή γουστάρει ίσως να τη δοκιμάσει τη διαδικασία πειράγματα κλπ, να το επιχειρήσω? θα δω διαφορά σε σχέση με τη global stable ? Το λέω αυτό διότι λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο για πειράματα και επειδή ξέρω ότι θα μπω στο πειρασμό για πείραγμα ξεκινόντας με Xposed κλπ αν είναι να δω τρελή διαφορά θα το κάνω σήμερα έχω κατεβάσει ήδη τη developer για να ξεκινήσω την διαδικαία unlock.. είναι ένα βήμα μπροστά …
-
Σκέφτομαι να ξεκλειδώσω και να βάλω τη δικιά μας σε kate, που μπορώ να βρω στοιχεία και εντυπώσεις για την τελευταία stable?
-
Παράθεση από zisistil: “Άβυσσος η ψυχή του ταχυδρόμου δεν λες τίποτα. Του λέω σήμερα του προισταμένου στο ταχυδρομείο μου ευτυχώς θα λάβω αύριο ένα δέμα γιατί την Παρασκευή θα είστε κλειστά. Είχε χαρτί απ'έξω ότι την Παρασκευή θα είναι κλειστά λόγω αυτοματοποίησης. Υ.Σ. Είναι γνωστός ο προιστάμενος του ταχυδρομείου μου και όταν έρχεται δέμα με παίρνει και τηλέφωνο να με ειδοποιήσει. Του έχω κάνει και αυτού παραγγελία κάτι που ήθελε από Κίνα στο παρελθόν. ” Να το, το κονέ! Μια χαρά σε βρίσκω! ===…
-
@poisonera Αφορά δερμάτινη(Συνθετικό προφανώς) θήκη wallet με smart cover, θηκούλα σιλικόνης μεσα αρκετα ποιοτική και μαλακιά, γενικότερα είμαι αρκετά ευχαριστημένο.Επίσης μου κάνανε δώρο και ένα tempered glass καλό θα έλεγα. Πρόκειτε για μια λεπτή με μαλακά σημεία μπρός και πίσω θήκη, μαλακό δέρμα που απο οτι φαίνεται θα είναι και επηρεπεις στις γρατζουνιές, το παχος της σιλικόνης εσωτερικά είναι ικανοποιητικό και κλειστή η θήκη δείχνει λεπτή, με σχεδόν λειο φινίρισμα και αρκετά κομψή.Η σιλικόν…
-
Σε τι φόρμαρες την SD? Δε πιστεύω να είναι NTFS?Για τσέκαρε.Και κάτι ακόμα,πόσα GB είναι?
-
Παράθεση από poisonera: “Καλημερα παιδια.. Το aliexpress δεν εχει πληρωμη μεσω Paypal; και εαν οχι πως περνεις επιστροφη χρηματων σε περιπτωση που δεν σου ερθει μια παραγγελια; @RockHead μπορεις να μου στειλεις το link απο την τελευταια Θηκη φωτογραφια που εχεις βάλει για να κάνω αγορα; Eυχαριστω ” Καλημέρα κάνε λίγο υπομονή να στείλω και φωτογραφίες γιατί σήμερα παρέλαβα και δεν εχω παει ακόμα σπίτι δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφίες απο εδώ.Πάντως φαίνονται ποιοτικά...και η δερμάτινη και η acryl…
-
Παράθεση από nutrialex: “Παιδιά, να ρωτήσω κατι για ενα φιλο που χρειάζεται? Έχετε βρει πουθενα ανταλλακτική οθόνη? Η infoquest του χρεωνει 100€ την αντικατάσταση. Εχεται βρει κατι? Πριν 15 μερες που εψαξα ολο το ίντερνετ δεν υπήρχε τίποτε. Εχει βγει κατι τώρα? ” Redmi note 3 pro SE?