Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 89.

• RE:

aopvet - - Mi 10T/Pro (Apollo)

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Μπήκα στο cit mode,, ( ρυθμίσεις>> έκδοση kernel>> πατάμε μερικές φορές.) Και έλεγξα τον proximity sensor, και δεν δούλευε σωστά. Δεν έχω τις γνώσεις, αν είναι θέμα software/hardware. Proximity sensor issue | XDA Forums υπαρχει προβλημα, και στην αναζητηση της google το γραφουν.” Οι δοκιμές έγιναν καλύπτοντας την οθόνη με την παλάμη; Δοκίμασε βάζοντας τη συσκευή στο κεφάλι όπως θα έκανες σε μια κλήση. Αν το κουμπί "πέρασμα" ενεργοποιηθεί, τότε ο αισθητήρας γύρισε στο 0 με…

• RE:

aopvet - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gsfak: “@aopvet ευχαριστώ για την πληροφορία! Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν είμαι μόνο εγώ!... Περίεργο όμως καθως υποτίθεται ότι η κινεζική ROM από την οποία προέρχεται η XTRV έχει native αυτόν τον dialer...” Η rom έχει τον ελληνικό dialer. Προφανώς κάτι δεν κάθισε καλά με την ενσωμάτωση του ελληνικού dialer και προέκυψε το πρόβλημα που ανέφερες.

• Παράθεση από gsfak: “Καλημέρα σε όλους και ένα ευχαριστώ που χάρη στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ ξεφορτώθηκα τις εφαρμογές google και έχω στο κινητό μου τις original xiaomi (dialer κλπ) Όλα πάνε πολύ καλά απλά διαπίστωσα ότι προσπαθώντας να σβήσω το ιστορικό κλήσεων στην προσπάθεια να επιλέξω μια από αυτές με πετάει έξω... Συμβαίνει το ίδιο και σε κάποιον άλλον? Ξέρει κανείς κάποια λύση? Ευχαριστώ! ” Το πρόβλημα το ανέφερα κι εγώ πριν από καιρό. Είναι κάποιο bug της rom. Ελπίζω να διορθω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gsfak: “γεια και χαρά, ερώτηση ίσως ξανασυζητημενη, εφόσον περάσει κάποιος stable xtrv οι stock εφαρμογες ενημερώνονται κανονικά ενώ για κύριο update της version γίνεται πάλι με TWRP? Θα πρέπει να "καθαρίζει" το τηλέφωνό κάθε φορά δηλαδή για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ!” Οι εφαρμογές ενημερώνονται κανονικά. Η rom ενημερώνεται μέσω twrp χωρίς κάποιο καθάρισμα (dirty flashing).

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Malachaskos: “καλησπέρα σας... Μετά από αρκετά χρόνια με miui (από το redmi note 2) σκέφτομαι να δοκιμάσω να περάσω σε ένα από τα κινητά μου για δοκιμή (mi9 και mi 10t) κάποια rom με stock android. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια αξιόλογη rom; Θέλω να δοκιμάσω γιατί έχω ξενερώσει που παρόλο που τα καλύτερα ξηρά από hardware είναι τούμπανα τρώνε κάτι χαζά κολλήματα πχ την ώρα που απαντάς σε μια κλήση.” Έχω το mi 10t pro και δεν έχω δοκιμάσει stock android. Όμως χρησιμοποιώ αποκλειστικά …

• Βρήκα στο play store μία εφαρμογή που κάνει όλα αυτά που θέλεις. Την εγκατέστησα πριν λίγο για δοκιμή και προβάλει τα δεδομένα των κλήσεων στο χρονικό διάστημα που επιλέγεις πχ μήνα. Η εφαρμογή είναι αυτή: callyzer

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Γεια σας Χριστος Ανεστη χρονια Πολλα ,Το εχει ενας φιλος και με ρωτησε Αν εχει καπου στις Ρυθμησεις Στατιστικα η Μετρητες Κλησεων, Π.ρ Ποσες ωρες εχεις μιλησει Απο την καθε Σιμ? Οπως εχει Για τα δεδομενα ? ” Εδω Καμια Απαντηση Καποιος Μπορει να μας δωσει?” Στην 12.5.1 stable xtrv rom που φοράω στο κινητό μου δεν υπάρχει τέτοιος μετρητής.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από aopvet: “Να συνδέσω το κινητό στο pc μέσω της εφαρμογής miui+ beta (MIUI+).Κατέβασα και εγκατέστησα την εφαρμογή στο pc και σκαναρα το qr code για να γίνει η σύνδεση με το τηλέφωνο αλλά αποτυγχανε συνεχώς. Και επειδή δεν ξέρω αν φταίει το δίκτυο μου, το pc μου, η rom, η εφαρμογή ή κάτι άλλο ρωτάω αν το δοκίμασε επιτυχώς κάποιος άλλος κάτοχος του mi 10t pro. ” ειναι για china based smartphones δηλαδη για official china roms.. αν παρολα αυτα εχεις custom rom και …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό που βλέπεις δεν είναι κάποια συγκεκριμένη λειτουργεία αλλά μόνο η προβολή όλων των πληροφοριών της συσκευής. Η εφαρμογή που θέλεις να τρέξεις στο PC σου κάνει ΜΟΝΟ για συγκεκριμένα Smartphone της Xiaomi που μάλιστα πρέπει να έχουν MIUI 12.5 ROM, και από ότι γνωρίζω (μπορεί να κάνω λάθος) πρέπει να συνδυαστεί με κάποιο Laptop - Notebook της Xiaomi και όχι PC. ;)” Το screenshot της προηγούμενης ανάρτησης ήταν για να σου δείξω οτι έχω την απαιτούμενη έκδοση. Σου βάζω κα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Για να τρέξεις την εφαρμογή θα πρέπει μάλλον η συσκευή σου να έχει MIUI 12.5 ROM. To γράφει αν κάνεις μετάφραση στα Ελληνικά.... ” Έχω την 12.5.1 Μέσα από τις ρυθμίσεις της συγκεκριμένης rom ανακάλυψα αυτή τη λειτουργία και ήθελα να τη δοκιμάσω.c5aae96d68ec2100784273892a28b5ec.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και γιατί να το συνδέσειςε τον υπολογιστή μέσω μια εφαρμογής και όχι απευθείας;” Νομίζω οτι δεν έχει νόημα η συζήτηση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι προσπαθείς να κάνεις;” Να συνδέσω το κινητό στο pc μέσω της εφαρμογής miui+ beta (MIUI+). Κατέβασα και εγκατέστησα την εφαρμογή στο pc και σκαναρα το qr code για να γίνει η σύνδεση με το τηλέφωνο αλλά αποτυγχανε συνεχώς. Και επειδή δεν ξέρω αν φταίει το δίκτυο μου, το pc μου, η rom, η εφαρμογή ή κάτι άλλο ρωτάω αν το δοκίμασε επιτυχώς κάποιος άλλος κάτοχος του mi 10t pro.

• Χθες ανακάλυψα μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού τη δυνατότητα σύνδεσης του με τον υπολογιστή μέσω του miui+ beta. Δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να επιτύχω τη σύνδεση. Το έχει καταφέρει κάποιος από εσάς;

• Μετά την αναβάθμιση του κινητού μου Mi 10T Pro σε 12.5.1.0 stable XTRV rom, έχω το εξής θέμα. Πατώντας παρατεταμένα μία οποιαδήποτε επαφή μέσα από το μητρώο των κλήσεων, με πετάει στην αρχική οθόνη. Είναι κάποιο bug της συγκεκριμένης rom ή συμβαίνει μόνο στη συσκευή μου;

• Εγκατάσταση XTRV στο apollo

Μήνυμα

Κατέβασα το Magisk-v22.0.apk, το εγκατέστησα ως εφαρμογή και στη συνέχεια το μετονόμασα σε Magisk-v22.0.zip και το φλάσαρα μέσω του recovery. Επιτυχία! Τώρα μένει να διορθώσω το safetynet στο οποίο αποτυγχάνει. Πάντως έχω δικαιώματα root.

• Εγκατάσταση XTRV στο apollo

Μήνυμα

Χθες ξεκλείδωσε και η δική μου συσκευή και άμεσα προχώρησα στην εγκατάσταση της stable XTRV στο Mi 10T Pro μου ακολουθώντας τις οδηγίες του geoanto555, τον οποίο ευχαριστώ για τον λεπτομερή οδηγό του. Ομοίως με τον kozi1980 χρειάστηκε να βάλω stock recovery για να επανεκκινήσει το κινητό σε system. Κατά τα άλλα δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία. Η απορία μου είναι αν το magisk έπρεπε να έχει ήδη εγκατασταθεί με τη rom (δεν εγκαταστάθηκε στο δικό μου) ή πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα από εμένα…

• Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Εγώ φίλε μου πρίν μια βδομάδα (καινούργιο),είχα αρχικά βάλει την developer.Δε ξέρω αλλά μου ψιλοκολαγε...ίσως δε κάθησε καλά.Εβαλα μετά την τελευταία stable και όλα μια χαρά.Ας απαντήσουν και άλλα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα. ” Σχετικά με τη stable μπορείς να μου πεις ποια είναι για το Mi 10T Pro; Είναι η ίδια με του Mi 10T ή άλλη;

• Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 ημέρες αγόρασα το Mi10T Pro και αμέσως ξεκίνησα τη διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader. Μένουν ακόμη 5 ημέρες και στο μεσοδιάστημα πρέπει να αποφασίσω ποια XTRV rom να εγκαταστήσω μετά το ξεκλείδωμα. Την stable ή την developer; Θα ήθελα τη γνώμη σας.

• Συγχαρητήρια για τους διαγωνισμούς και καλή επιτυχία σε όλους!

• +1 aopvet Είμαστε στην κορυφή.