Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 128.
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμακαλησπερα , έχω πάρει την yeelight & εγώ αλλά έχω θέματα Την σύνδεσα στο mi home αλλά δεν μπορώ να την ανοίξω η να την ντιμαρω γιατί ? Κατέβασα την ξεχωριστή εφαρμογή yeelight αλλά & εκεί θέλει reset συχνά
-
το πολύ 3-4 ημέρες συνήθως μένουν στο κέντρο διαλογής . Το ίδιο έπαθα εγώ που μου ήρθε πρώτα το redmi pro & μετά τα αξεσουάρ . Τελικά έφαγε 1 πτώση (έφυγε από την τσέπη του παντελόνιου) Εάν ήσουν Αθήνα Θα σου έδινα , έχω 2-3 θηκες & tampered glass για το redmi που περισσεύουν. Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα τα έχεις
-
δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις 1 ερώτηση έκανα γιατί περισσότερο κάτι ήθελα από την παραγγελία γιατί αναγκαστικά να ξαναπαραγγειλω & να περιμένω . Θα πλήρωνα κανονικά για ότι έπαιρνα Δεν γίνομαι μάγκας με 15 ευρώ Εννοείται ότι συμφωνούμε ότι συμπεριφορές άσχημες ειδικά με μεγάλα ποσά μπορούν να αποκλείσουν την ελληνική αγορά .
-
Μήν το γρουσουζευεις & σου κάτσει στο επόμενο. Να ρωτήσω επειδή δεν μου έχει ξαναγίνει. Είχα 1 δέμα ψιλοπραγματα που είχε να δώσει σημεία ζωής πολύ καιρό Το banggood μου έκανε refund. Πηρα ξανά λοιπόν θήκη & κάτι ανταπτορακια & κάτι αλλά που είχε Σήμερα έσκασε Ελλάδα έφυγε από αεροδρόμιο. Τι κάνω ? Θέλω να πάρω 1-2 ψιλοπραγματα από μέσα να τα πληρώσω & τα υπόλοιπα να τα στείλω πίσω . Θα χρεωθώ ? Να το παραλάβω & να κάνω τον Κινέζο ? Θα το δουν νομίζω Η αξία είναι κάτω από 15 ευρώ Απλά χρειάζομαι…
-
Με το καλό να παραλάβεις giwrgosalim . αυτο ανέφερα & εγώ παραπάνω , λογικό είναι να το υπολογίζουν έτσι . Τελικά εκτος από dhl που είναι δεδομένο ότι πληρώνεις τα κέρατα σου οι υπόλοιπες επιλογές είναι τζόγος. Εγώ παρέλαβα σήμερα αναίμακτα . Έχει & τα καλά του η ολη διαδικασία Τις προηγούμενες ημέρες είχα έντονη αδρεναλίνη χαχα !
-
Giwrgosalim Γιατί δεν πήρες το redmi pro απο banggod ? Τελικά πόσο σου βγήκε ? Έχει γίνει ανατίμηση γενικά στο banggood -gearbest κ.α γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω τσιμπημενες τιμές σε σχέση με πριν το κλείσιμο για την Πρωτοχρονιά τους . Άβυσσος η ψυχή του τελώνη αλλά συνήθως ψάχνει την τιμή έξω από εκεί που έγινε η αγορά & υπολογίζει φόρους κ.α . Όπως και δεν είναι χαζός να χαψει την τιμή που ζητάνε μερικοί να μπεί πάνω π.χ 20 ευρώ. Έχω ακούσει ότι μπορεί κάποιος να τρέξει μόνος του σε περίπ…
-
Μια χαρά η προσφορά από κωτσο Έχεις & εγγύηση σε σχέση με skroutzoμαγαζα . Θέλω να γράψω λίγο για την όση εμπειρία έχω από τις παραγγελίες από έξω. Καταρχήν θέλει στομάχι Επίσης οι χρόνοι που δίνονται είναι εκτιμήσεις. Άρα όταν έρχεται νωρίτερα όλα κομπλέ . Εγώ προτιμώ banggood & gear για τηλέφωνα κ.α ακριβά αντικείμενα. Έχουν καλό after sale Alli δεν εμπιστεύομαι για ακριβά . Άλλωστε η επικοινωνία με alli είναι δύσκολη ,για ψιλοπραγματα μία χαρά είναι . Όσο για τα περί τελωνείου Πιστεύω ότι πλέ…
-
Παράθεση από longus: “Παράθεση από doctor13: “καλησπερα Εξυπηρέτηση σε συγγενικό πρόσωπο Έγινε παραγγελία από banggood Xiaomi redmi pro 23 αναχώρηση Free shipping Απλά το πήρα με paypal μην στραβωσει κάτι. Ξαφνικά εχθές εμφανίστηκε Και δείχνει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ? ” Φίλε μου θυμάσαι μήπως με ποια εταιρεία στο έστειλε; Μήπως ήταν με swiss post; Γιατί περιμένω και εγώ ένα δέμα από το ίδιο κατάστημα με swiss post trackin…
-
thanks μακάρι να την γλιτώσαμε ώστε να μπουν νέες παραγγελίες χαχα. Βόρεια Ελλάδα δεν μετακομίζω γιατί πλέον είναι σχεδόν στάνταρ το τελωνείο . Αθήνα είμαι ,αλλά σύμφωνα με το tracking Είναι από εχθές στο κέντρο διαλογής Αττικής & δεν ξεκολλάει. Μου ήρθε & 1 ειδοποίηση για παραλαβή αλλά με τόσες παραγγελίες έχω χαθεί
-
εχω παραγγείλει 2 redmi pro 64 απο banggood με ems + 17 ευρώ το ενα έκανε σε 10 ημέρες μέσα στις γιορτές & το άλλο 12 ημέρες . Φοβήθηκα για τελωνείο με ems & η τρίτη παραγγελία για redmi pro συγγενικού προσώπου το έκανα με paypal free . Έχω 1 παραγγελία από 31 /12 έχει φύγει με nl post & είναι Ολλανδία από 11-1 Είναι ψιλοπραγματα για το redmi αλλά πληρωσα +4 ευρώ για να έρθει έως 12 εργάσιμες αλλά δεν Τελικά καλύτερα free shiping νομίζω εάν είναι να κάνει 1 μήνα +
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε συ το σκεφτομαι για το redmi pro απο banggood στα 170 το κοστος για να ερθει με Ems ειναι 17 ευρω...εγω προσωπικα δεν αντεχω την αναμονη μετα τις 15 μερες αρχιζει να με τρελαινει οποτε αν εχει ιδιες πιθανοτητες με το free shipping τοτε θα τα δωσω τα 17 μιας και το eglobal ζοριζομαι πολυ να το εμπιστευτω Πήρα πριν 1 μήνα & εγώ το redmi pro Πληρωσα 17 ευρώ με ems & σε 15 ημέρες το είχα στα χέρια μου χωρίς να περάσει τελωνείο Θέλω να παραγγείλω τώρα πάλι το redmi pro γ…
-
παραγγελια τέλος Νοεμβρίου με ψιλοπραγματα τελικά ήρθε σήμερα ειδοποίηση Τα εκλεγα αν & είχα κάτι parktronic μέσα . Έχω παραγγείλει για φίλο άλλο 1 κινητό από banggood με άμεση παράδοση 7-10 εργάσιμες. Τελωνείο μπορεί να περάσει 1 δέμα ανεξάρτητα τον τρόπο αποστολής ? Έχω κάνει 30 παραγγελίες από banggood & ,καμία 20 άρια από deal extreme & ευτυχώς δεν είχα θέμα .