Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• @doctor13 Φανταζομαι η αγορα σου απο banggood ειχε tracking number.
      Αν ειχε και μπεις στις παραγγελιες σου εκει (order status) θα δεις οτι το tracking number ειναι συνδεδεμένο με ένα λινκ που γράφει την πορεία του δέματος.
      Αν το banggood ενημερώνεται αυτοματα τοτε θα του χτυπήσει καμπανάκι ότι το δέμα στο οποίο έκανε Refund παραδόθηκε. Δε θελω να πιστεύω ότι περιμένεις να ακουσεις να κάνεις το κορόιδο
    • Ο/H zisistil έγραψε:

... Παράλαβε και δώσε του τα λεφτά αν θες τη γνώμη μου. όπως ήταν αυτός σωστός μαζί του να είσαι και εσύ.....
      :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Ναι το αλουμινόχαρτο το βλέπω καλή λύση.
      Μην το λες για πλάκα, η λύση αυτή έπαιζε και παίζει πολύ σε δέματα συγκεκριμένων προϊόντων από Ελβετία, που δεν είναι ΕΕ. Έχω παραλάβει καμιά 20αρία τέτοια, πότε κάποιο ανοιγμένο.

Ο/H zisistil έγραψε:

Να ξέρεις έχω γνωστούς τραπεζικούς. 1 μήνα γεμάτο πιάνει η αμφισβήτηση συναλλαγής.
      Επισήμως, η Visa (και μάλλον και η Mastercard) τους δίνει προθεσμία 60 ημερών. Πρακτικά, από 2 προσωπικές εμπειρίες, κάτω από τις 50-55 μέρες δεν ξεμπερδεύεις, αλλά αν δεν έχεις κάνει πονηριά, δεν χάνεις χρήματα.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργιος και έγω στο forum και ενδιαφέρομαι και εγώ για το xiaomi note 4 για αγορά απο κίνα.
      Θα ήθελα να ρωτήσω:
      1.Να Επιλέξω official global rom και θα έχω μετά αυτόματη ενημέρωση για ελληνικό μενού;
      2.O φόβος του τελεωνείου ποιος ακριβώς είναι;Oτι θα έχει κάποια καθυστέρηση;
      3.Kαπου διαβασα οτι πρέπει να επιλέξω να σταλει το κινητό μέσω απλου ταχυδρομείου και όχι με courier γιατί μάλλον οι κινεζοι τα έχουν διαφορετικά τα συγκεκριμένα,ισχύει;
      4.Ξέρετε το redmi note 4 με τα 4 gb πότε περίπου θα βγει;Ελεγα μηπως περίμενα λίγο και επαίρνα εκείνο αν και νομιζω η κύρια διαφορα έιναι μονο η ram
    • 1. Ναι αλλά να ξέρεις τα ελληνικά από την επίσημη είναι τόσο καλά που συμφέρει να το έχεις στα Αγγλικά καλύτερα.
      2.Ναι καθυστέρηση και κανένα 50άρι και κάτι μάλλον. (12 ευρώ αμοιβή + φπα 24 τοις εκατό επι της πραγματικής αξίας)
      3. ναι απλό ταχυδρομείο εννοείται
      4. Το 4Χ λές; Το έχει preorder το Geekbuying.
    • Ναι μάλλον γι'αυτό.. το 4X
      Oταν εννοείς 50αρι εννοείς ευρώ έτσι;;
      Συγνώμη αλλά αμα είναι και θέλεις 50 ευρώ παραπάνω πλησιάζει(σχεδόν)τιμές των μικρών συνοικιακών καταστημάτων.
      Στα σκρουντζομάγαζα το έχει 250 το 64gb. και στο geekbuying το είχα βρει(το redmi note 4) κοντά στα 190.
      +50 τα έξοδα του τελωνείου έρχεται μια η άλλη.
    • δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις
      1 ερώτηση έκανα γιατί περισσότερο κάτι ήθελα από την παραγγελία γιατί αναγκαστικά να ξαναπαραγγειλω & να περιμένω .
      Θα πλήρωνα κανονικά για ότι έπαιρνα
      Δεν γίνομαι μάγκας με 15 ευρώ
      Εννοείται ότι συμφωνούμε ότι συμπεριφορές άσχημες ειδικά με μεγάλα ποσά μπορούν να αποκλείσουν την ελληνική αγορά .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H george8686 έγραψε:

Ναι μάλλον γι'αυτό.. το 4X
      Oταν εννοείς 50αρι εννοείς ευρώ έτσι;;
      Συγνώμη αλλά αμα είναι και θέλεις 50 ευρώ παραπάνω πλησιάζει(σχεδόν)τιμές των μικρών συνοικιακών καταστημάτων.
      Στα σκρουντζομάγαζα το έχει 250 το 64gb. και στο geekbuying το είχα βρει(το redmi note 4) κοντά στα 190.
      +50 τα έξοδα του τελωνείου έρχεται μια η άλλη.
      Ναι
    • Άσχετο με κινητά αλλά σχετικό με τελωνεία: :P
      Θέλω να πάρω μοντακι ηλεκτρονικου τσιγαρου αξιας 35 ευρώ.
      Έχω 2 επιλογές, gearbest και aliexpress.
      Από τη μία η gearbest θεωρείται πολύ αξιόπιστη και δέχεται paypal, αλλά οι μπαγλαμάδες δεν δηλώνουν άλλη αξία (πχ 20 ευρώ) για να είναι σίγουρα όλα κομπλέ.
      Από την άλλη το ali δεν έχει paypal, πολύ μεγάλος πωλητής (~45.000) με καλό ποσοστό (98,5%).
      Τι μέθοδο θα προτείνατε ?
    • @jiohnis Φτιάχνεις και λογαριασμό στο Ali pay και καθάρισες. ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • @Thracia κανουμε λογαριασμο στο alipay οπως στην paypal?ως τωρα πληρωνα με καρτα (μεσω alipay ) οπως βγαινει στο τελος...