Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Για σωστή εγκατάσταση drivers κοίτα και την υπογραφή μου. Ίσως σε βοηθήσει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οκ. δούλεψε ευχαριστώ πολύ! =============== Μαρ 8th 2017, 12:41am =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από stamvs: “Είναι δυνατόν να έχω βάλει το file xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.3.2.zip μέσα στο root της internal memory και από το twrp ,να μην φαίνεται το file αυτό? δηλ. ενώ το βλέπουν τα windows να μην …
-
Επειδή χτες έγινε της <<κακομοίρας>> στο κινητό μου και ας είναι καλά ο Bondai που με βοήθησε ,θέλω να παρατηρήσω ότι ο οδηγός για το φλασάρισμα της ελληνικής ρομ για το redmi note 4, τουλάχιστον σε εμένα δεν δούλεψε. Είναι δυνατόν να έχω βάλει το file xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.3.2.zip μέσα στο root της internal memory και από το twrp ,να μην φαίνεται το file αυτό? δηλ. ενώ το βλέπουν τα windows να μην το βλέπει το android λειτουργικό σύστημα? κάτι άλλο : στο τι είναι το recove…
-
στο fastboot μπαίνει και στο recovery. Υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς ? το θέμα λύθηκε με παρέμβαση Bodai (format) kai push tin rom stin sdcard
-
οκ. ευχαριστώ kyrgeo 1978 =============== Μαρ 4th 2017, 10:13pm =============== ευχαριστώ και τον Global moderator- Bondai =============== Μαρ 4th 2017, 11:20pm =============== πάει το κινητό δεν ανοίγει. Δεν έβρισκα την rom και του έδωσα να κάνει reboot τον bootloader και τώρα βγάζει το mi.com χωρίς να κινείται τίποτα.... την έβαψα!!! τι κάνω τώρα. Βοήθεια κάποιος ???? =============== Μαρ 4th 2017, 11:22pm =============== υπάρχει δυνατότητα για restore από το mi cloud ? =============== Μαρ 4th …
-
τώρα κατάλαβα.Στο κινητό έπρεπε όχι στο Pc. το έκανα και όντως είδα τον αποθηκευτικό χώρο.εκεί χύμα ρίχνω την XTRV 7.3.2 ?
-
οταν λες μπάρα ειδοποιήσεων εννοείς δεξιά κάτω ? δεν βλέπω usb for charging =============== Μαρ 4th 2017, 9:55pm =============== δεν το έκανα αφού δεν το βρίσκω το usb for charging
-
κάποια βοήθεια από κάποιον?
-
δεν βλέπω ως αποθηκευτικό χώρο τίποτα.Δες screenshot. Μόνο κενό.
-
το usb Debugging το έχω ενεργοποιήσει.Τα windows 10 64 bit το βλέπουν ως συσκευή USB MTP. Δες screenshot. Δεν με αφήνει να βάλω τίποτα μέσα στο κινητό. Μήπως χρειάζεται κάποιος άλλος driver? Πάντως υπάρχει και ως Android Interface.
-
Χτες έβαλα 3 θέματα στο φόρουμ ,τα οποία δεν βλέπω να υπάρχουν σήμερα.Δεν ξέρω τι έγινε. Βασικά όταν πήγα να κάνω τα βήματα του οδηγού για το remi Note 4 nikel στο σημείο που αναφέρει το παρακάτω: Παίρνουμε το αρχείο της ρομ που κατεβάσαμε και το αποθηκεύουμε χύμα μέσα στο κινητό όπως είναι σαν zip..(δεν το αποσυμπιέζουμε) συνάντησα πρόβλημα,αφού στα windows 10 δεν με αφήνει να βάλω κάποιο αρχείο μέσα στο <<κινητό>>,δες screenshots Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
-
οκ. Το τσέκαρα. Όντως είναι unlocked and no secure. Το νήμα το αξιολόγησα ως θετικό γιατί όντως είναι πολύ κατατοπιστικό . Σε ευχαριστώ πολύ Nasdrive. ποια rom βγαίνει σήμερα η XTRV 7.2.25? =============== Μαρ 3rd 2017, 4:27pm =============== η καινούργια rom XTRV 7.2.25 θα έχει και ελληνικά & αγγλικά δηλ. θα είναι multi-language?
-
έχω μία ερώτηση πάνω στον bootloader . Πως βλέπω στο κινητό μου ότι πράγματι είναι ξεκλείδωτος?
-
και φλασάρω την rom XTRV 7.2.23/24?
-
Ευχαριστώ,πολύ NasDriver , όντως με mozilla firefox μου έβγαλε τη φόρμα και έκανα την αίτηση για την έγκριση για το 2ο redmi note 4 nikel., που έχω. Το 1ο το έχω ξεκλειδώσει. =============== Μαρ 3rd 2017, 12:16pm =============== θέλω να ρωτήσω,τώρα που έχω ξεκλειδώσει τον bootloader για το 1ο μου κινητό xiaomi redmi note 4 nikel ποια XTRV rom βάζω και ποια η διαδικασία? ακολουθώ τον οδηγό για το nikel ? που υπάρχει στο φόρουμ δηλ. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά ?
-
μπορεί κάποιος έμπειρος να μου δείξει πως κάνω αίτηση στην xiaomi για να μου δώσει το οκ να ξεκλειδώσω ένα 2ο κινητό redmi note 4 nikel. Έχω ανοίξει ένα δεύτερο λογαριασμό ,με δεύτερο id ,συνδέομαι στο κινητό με αυτό το λογαριασμό,έχω κάνει kai το usb debbuging στο κινητό ,μπαίνω se fastboot με πατημένα power & volume down. Τρέχω το MiFlashUnlock.exe, συνδέομαι με το δεύτερο id & password kai μου πετάει αυτά που σας επισυνάπτω ως screenshots. Δεν μου δίνει δυνατότητα να δηλώσω γιατί θέλω να ξεκλ…
-
ευχαριστώ.Μπήκα και διάβασα. Κατάλαβα τι έγινε.κάποιο θέμα σε server της miui.en Έκανα και αυτά που αναφέρεις για το ανέβασμα thread στο forum, με λεπτομέρειες ,όπως αναφέρεις.
-
σε ευχαριστώ,πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου BanditGR =============== Φεβ 17th 2017, 11:24pm =============== αυτοί οι κινέζοι δεν έχουν τον Θεό τους,στις 14-02-2017 μου έστειλαν μήνυμα ότι έχω το permission to unlock my device και τώρα μου το αρνιούνται. Ξαναζήτησα και έκανα και post sto φόρουμ ,το δικό τους. Κάνω κάτι λάθος?
-
ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Αυτή η Rom έχει μέσα και ελληνικά ,άλλαξα τη γλώσσα και έχω και ελληνικά. Οι εφαρμογές παίζουν με το restore από τη mui cloud. H ελληνική XTRV τι θα μου προσφέρει παραπάνω?? αγγλικό πληκτρολόγιο έχει? =============== Φεβ 17th 2017, 5:21pm =============== ποια XTRV κατεβάζω και πως γίνεται η διαδικασία? ακολουθώ τον οδηγό για nikel που υπάρχει στο forum? Εννοείται ότι κάνω προσπάθεια για ξεκλείδωμα πρώτα της global dev 7.2.9
-
ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Αυτή η Rom έχει μέσα και ελληνικά ,άλλαξα τη γλώσσα και έχω και ελληνικά. Οι εφαρμογές παίζουν με το restore από τη mui cloud. H ελληνική XTRV τι θα μου προσφέρει παραπάνω??
-
μπορώ όταν ξεκλειδώσω και βάλω την ελληνική XTRV ROM ,να κατεβάσω το back up από το mui.cloud ,όχι το system αλλά όλα τα άλλα? =============== Φεβ 17th 2017, 1:21pm =============== τώρα τις είδε κανονικά τις sim αφού το flash έγινε σωστά. =============== Φεβ 17th 2017, 1:26pm =============== στο MIUI version βγάζει MIUI 8 Global 7.2.9 | Beta ποια rom κατεβάζω ελληνική την τελευταία developer?