Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 275.
-
Συζήτηση για το Mi9
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, έχω το Mi6, σκέφτομαι να πάω σε καλύτερο κινητό και ήμουν ανάμεσα σε δύο, Mi9 και P30, ένας λόγος που θα πάω σε Xiaomi πάλι, είναι προφανώς η τιμή και οι επιδόσεις του έναντι του P30, και ο βασικότερος λόγος είναι η συγκεκριμένη ομαδα και οι Rom στις οποίες έχω εμπιστοσύνη (γτ δε παίζει να πάρω κινητό και να μη το πειράξω ) Θα ήθελα τη γνώμη σας αν αξίζει η αναβάθμιση και να μου πει οποίος ξέρει, η έκδοση με τα 8GB Ram είναι μόνο κινεζική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μου βγάζει ότι έχει αναβάθμιση αλλά όταν πατάω να την κατεβάσω λέει ότι είναι ενημερωμένη και στονβσερβερ από το mail δεν υπάρχει rom για το Mi6.
-
Καλημέρα παιδιά... Μόνο εγώ δε βλέπω rom 8.11.15 για το Mi6 στον σύνδεσμο από το mail που μου ήρθε εχθές?
-
Είπαν επίσημα ότι αφορά τις συσκευές από δω και πέρα; Γιατί όσο το είδα δε το διευκρίνιζε.
-
Στο λογότυπο στην πλάτη της συσκευής γράφει κινέζικα, έχω την εντύπωση ότι γράφει και στο κουτί το οποίο δεν έχω μπροστά μου... Με αυτή την νέα πατάτα της xiaomi να παίρνουν οι κινεζικές συσκευές κινεζικές ρομ και η γκλομπαλ τις γκλομπαλ τη μαμησαμε Οι Aroma Dev της ομάδας για το mi6 (sagit) είναι global η china; Και σε περίπτωση αλλαγής θα ειδοππιουμαστε; Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
-
@osalonikios Οχι δε λετε το ίδιο. Οσοι δεν ειναι VIP δεν εχετε πρόσβαση σε ενα χαρακτηριστικό που προσθετουν τα παιδια. Το λογισμικό είναι το ίδιο.
-
Το slide δουλευει, απλα στο Mifit βρισκεται μονιμα στην κατασταση "Γινεται σύνδεση" το εικονίδιο του bleutooth στο band δεν εμφανίζεται.
-
Καλησπέρα, μόλις επιασα στα χερια μου το Mi Band 3, συνειδητοποιησα απο την αρχη οτι δεν εκανε slide, παρα μονο ενα "bounching" η αρχικη οθονη με την ωρα, δε το εδωσα σημασια γτ ήθελα να περασω το ελληνικο firmware. Το περασα ολα καλα, φαινεται να εχει καποια θεματα με τη συνδεση, δυσκολευεται λιγο το Mi Fit, αλλα αυτο δεν ειναι ασχετο με το slide στο ρολόι; Η είναι καποια ρύθμιση που εγω δεν βρήκα;
-
Δε θυμάμαι αν το εχει ξαναρωτήσει καποιος, οσοι εχουμε XTRV (η aroma XTRV) το antirollback ειναι απενεργοποιημενο; Δλδ απο την 8.8.23 μπορω να γυρισω στην 8.8.16 ας πουμε;
-
8.8.16 σε mi6... Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και πάρα πολύ καλή βελτίωση της μπαταρίας [procontra][/procontra]
-
Ε τοτε αλλαζει ρε αδερφε, αυτο πες, αμα ειναι το προβλημα απο τη xiaomi οκ, εγω δε μπορω να το ξερω, σου λεω τι προβλημα αντιμετωπιζω, πες οτι δεν ειναι απο σας και τελος.
-
Και την προηγουμενη φορά που υπηρχετ ο θεμα καποιος dev που εχει και αυτος mi6 μου ειχε απαντησει οτι το δικο του δουλευει οκ, παρολαυτα στην επομενη ρομ αναφερόταν η συγκεκριμενη διόρθωση που εγινε.
-
Επιμένω, το πρόβλημα υπήρχε και μία η δύο εκδόσεις πρίν και μαλιστα το διορθώσατε, το γραφατε και στα σχόλια της ρομ, η μπαταρία με την 8.8.2 πεφτει ραγδαία, την περασα 2 φορες και αναγκαστηκα να ξαναγυρίσω στην 8.7.19 οπου δουλευει κανονικα, κραταει 2 μερες, με την 8.8.2. δεν φτανει ουτε μισή. Η μπαταρία δεν εχει προβλημα. Αν θες μπορω μεσα στο ΣΚ να την ξαναπερασω και να σας δείξω με print screen σε πόση ώρα πεφτει πόσο ποσοστό και να δεις σε τι επιπεδα τρωει το android.
-
Κάτι συμβαίνει με την κατανάλωση στην 8.8.2 εγω σε mi6 εχω πανω απο 16-18% καταναλωση απο το Android εχω γυρίσει στην προηγούμενη, επίσης σε λίγο με το antirollback δε θα μπορούμε να το κάνουμε αυτο. Εγω σκέφτομαι σοβαρά να βάλω την Stable Official rom.
-
8.8.2 σε Mi6 με format data, παραμένει και το πρόβλημα με την κατανάλωση από το Android και το προβλημα(;) που δεν ελέγχεται η ένταση του ηχού όταν το Dolby είναι ενεργοππιημενο.
-
Mi6, 8.7.26 την έριξα δεύτερη φορά, διορθώθηκε το θέμα με το μικρόφωνο και το ακουστικό στις κλήσεις αλλά ξαναεμφανιστηκε το θέμα με την κατανάλωση
-
Καλησπέρα, παρατήρησε κάνεις αργό WiFi, κυρίως downloading, με τις rom με miui 10; Και την 8.7. 5 και την προηγούμενη που κατέβασα από τη συσκευή τις κατέβαζε με 100kb Μαξ... Ενώ από το PC κανονικά. Δοκίμασα από διάφορους browsers από τη συσκευή.