[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H gung έγραψε:
Καλημέρα σε mido έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στην οθόνη 50 τά εκατό κάποια ιδέα.ευχαριστω
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.καλημερα
-
-
@nikfregs
Το 16-18 android ειναι μια χαρά .. τώρα αν είχες πρόβλημα με τη μπαταρία δεν οφείλεται πάντα στο android system ..
Anti4 δεν φλασαρουν όσοι βάζουν xtrv , εχει αφαίρεθει από τις xtrv και δεν έχετε πρόβλημα αν θέλετε να πάτε πίσω σε προηγούμενη ρομ..
Edit
Γενικα για το android system παρατηρω πολλά σχόλια στο ότι είναι πολύ το 20 ..
Προσωπικά δεν συμφωνώ , μάλλον το έχετε παρεξήγησει και σας έχει γίνει εμμονή , κοιτάξτε να το αποβάλλετε .. -
Επιμένω, το πρόβλημα υπήρχε και μία η δύο εκδόσεις πρίν και μαλιστα το διορθώσατε, το γραφατε και στα σχόλια της ρομ, η μπαταρία με την 8.8.2 πεφτει ραγδαία, την περασα 2 φορες και αναγκαστηκα να ξαναγυρίσω στην 8.7.19 οπου δουλευει κανονικα, κραταει 2 μερες, με την 8.8.2. δεν φτανει ουτε μισή. Η μπαταρία δεν εχει προβλημα. Αν θες μπορω μεσα στο ΣΚ να την ξαναπερασω και να σας δείξω με print screen σε πόση ώρα πεφτει πόσο ποσοστό και να δεις σε τι επιπεδα τρωει το android.
-
-
Το θέμα δεν είναι τι επίπεδα κατανάλωσης δίνει το Android system αλλά γιατί συμβαίνει αυτό και άκρη μόνο μπορεί να βγει από GSAM με root ενεργοποιημένο για την εφαρμογή και αν όντως τρώει CPU (και δεν ευθύνεται κάποιο προβληματικό wakelock) τότε χρειάζεται ακόμα πιο βαθιά διερεύνηση (τι απασχολεί την CPU/CPU frequencies). Δυστυχώς δεν έχω συσκευή να τεστάρω μιας και το nikel είναι μια χαρά στην 8.8.2. Το πρόβλημα φαίνεται να επικεντρώνεται στις συσκευές με Android 7-8.
-
Θα καταλάβετε κάτι ??
Οι ρομς που διορθώθηκαν τότε έγινε γιατί υπήρχε πρόβλημα και έφτανε στο 40 και 50 το android system , τωρα το πρόβλημα δεν είναι από το android system αλλα από source .. αυτο δεν μπορούμε να το διορθώσουμε θα διορθωθεί από το source , ελπιζουμε στην επόμενη ρομ ..
Εμείς αυτό που έπρεπε να κκανουμε απο τη δικιά μας πλευρά το κάναμε ..
Ελπίζω να καταλάβατε τώρα .. -
Ε τοτε αλλαζει ρε αδερφε, αυτο πες, αμα ειναι το προβλημα απο τη xiaomi οκ, εγω δε μπορω να το ξερω, σου λεω τι προβλημα αντιμετωπιζω, πες οτι δεν ειναι απο σας και τελος.
-
Μου εμφανίζεται ένας λεκές στην οθόνη αλλά μόνο όταν κάνω κλήση η όταν με καλούν.δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες