Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.
-
Εγω ειχα βαλει Pixel experience extended και arrow os και τα δυο βασισμενα σε Pie περιπου 2-3 βδομαδες εκατσα στην καθεμια. Γενικα πολυ γρηγορες με αρκετα feature, αν θες κατι πιο καθαρο πας σε Pixel experience απλη που δεν εχει extra features Κλπ παρα μονο καθαρο android. Η αληθεια ειναι οτι ειχαν μικρο θεματα με το Gps κυριως, και καποια μικροκολληματα μετα τις πρωτες δυο εβδομαδες οποτε αναγκαστικα γυρισα σε miui
-
Παράθεση από das_krimi: “Δλδ λες ότι δεν είναι hardware το πρόβλημα??? Πωτς γκένεν ατό... Πώς γίνεται να είναι bug, ? Πατώντας το button κάτω χαμηλά με το νύχι δεν μου το κάνει ποτέ... Αν το πατήσω κανονικά μου το κάνει 3 στις 10... ” Απο οτι φαινεται ναι! Το χρησιμοποιω εδω και μερικες ωρες σε pixel experience και μεχρι στιγμης φαινεται να δουλευει κανονικα!
-
Για οσους εχουν προβλημα με το power button που πατιεται μονο του και αναβει η οθονη ενω μολις την εχεις κλειδωσει, μολις δοθηκε λυση απο ενα custom kernel τον derp v3.9 τον οποιο μπορειτε να βρειτε στο xda με μια απλη αναζητηση. Δεν γνωριζω αν δουλευει σε miui (μην το ρισκαρετε εαν δεν γνωριζετε) αλλα δουλευει σε ολες τις custom rom απο οσο γνωριζω.
-
Καλησπέρα στην ομάδα, σήμερα ξεκλειδωσα επιτέλους τον bootloader και πέρασα την pixel experience extended Rom από xda , απλά να πω ότι είναι άλλο κινητό τελείως. Αυτονομία σχεδόν ίδια παρατηρώ μέχρι τώρα, πολύ καλύτερος χειρισμός με τα δικά του gestures γιατί της xiaomi δεν με βολεψαν ποτέ, πιο γρήγορο ξεκλείδωμα με το fingerprint, επίσης τελευταίο και σημαντικότερο επειδή χρησιμοποιώ πολύ Bluetooth ακουστικά στην miui 10 έκαναν παρα πολλές διακοπές στον ήχο ενώ τώρα δουλεύουν άψογα! Απλά προς ε…
-
Παράθεση από vanni: “@Darkkrider93 πολύ γενική η απάντηση ποια ήταν τα πολλά προβλήματα και ποιες οι ελλείψεις; ” Για αρχή να πω ότι αναφέρομαι στο miui 10 global από τη Xiaomi από τη στιγμή που ήρθε στο κινητό αυτό και ενώ έκανα και επαναφορά, αργεί να ενεργοποιηθει η οθόνη όταν πατάω το power button η με τον αισθητήρα δακτυλικών αντίστοιχα, το GPS είναι μέτριο στην ακρίβεια του, τα gestures πάρα πολύ αργά και κολλάνε, θα επανέλθω με τις ελλειψεις
-
Παράθεση από das_krimi: “Γιατι ρε συ τι έχει το miui....? Εγώ το αγαπάω και λιώνω για παρτη του... Έπρεπε να πάρεις mi a2 ” Πολλά τα προβλήματα και οι ελλείψεις πίστευα ότι με το 10 θα γινόντουσαν καλύτερα τα πράγματα, επίσης μετά το α1 που σε κάθε ενημέρωση γινόταν καί χειρότερο δε θα ξανά πήγαινα στη σειρά α.
-
Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από Darkkrider93: “Καλησπερα σε ολους! Λεω να παρω το κινητο καθως το εχω βρει στα 220 ευρω. Τι λετε αξιζει ? Ευχαριστω. ” Προφανώς το 4/64, εάν δεν έχεις θέμα με την έλλειψη της Β20 δεν το συζητάμε καθόλου, η τιμή είναι χάρισμα Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” „“ Ναι το 4/64 , έχω χρησιμοποιήσει ξανά κινητό χωρίς b20 και δεν είδα καμία διαφορά εξάλλου Πειραιά μένω και έχω Cosmote και Vodafone. Απλά επειδή διάβαζα για την οθόνη του ότι σε …