Τα πακετα τωρα το σκ τα χαιδευουν στην αποθηκη στην αθηνα γι αυτο δεν τα στελνουν .Να τα στειλουν τουλαχιστον δευτερα μπας και γλιτωναμε το μπλοκο της τριτης που ρχεται ε? φεεεετααααα
Έχετε δει καμμία φωτό από την κινεζική αργία Πρωτοχρονιάς? Οι Κινέζοι ομαδικά παίρνουν κυριολεκτικά τα βουνά εγκαταλείποντας τις μεγαλουπόλεις.Μιλιουνια σε δικά τους αξιοθέατα. Ποια αποθήκη και πρασιν άλογα....
Καμμια παραγγελια μου απο e bay δεν εκανε πανω απο 20 μερες. Απλα για τα κινητα τα γνωστα κινεζομαγαζα ειναι ακομα μονοδρομος. Απορω ομως πως ψωνιζετε ακομα απ το geekbuying. Ακομα και το gearbest εχει πολλες αρνητικες κριτικες .Και σε επισημες ακομα ανακοινωσεις (βλεπε προεδρο διαδικτιακων χρηστων Ελλαδας-Βασιλακος) Τεσπα το θεμα ειναι οτι με το κυνηγι που ξεκινησε απ το τελωνειο θα πρεπει να αντιδρασουν οι κινεζοι με ευρωπαικες αποθηκες.Εκει καταληγουν ολα.
οι άνθρωποι έχουνε σαλταρει.μαζευουν ότι χρήμα μπορούν ανεξάρτητου αξίας. Άντε και σε λίγο θα θυμίζει Ρουμανία Τσαουσέσκου.ολοι με ζασταβα και κάνα σοβιετικού τύπου κινητό. (Σε κόκκινο μόνο θα βγαίνει :p)
@makis1024 DHL είναι.και δεν αναφεραν τίποτα για αποφυγή φόρων.ισα ίσα αρνήθηκαν να γράψουν οτιδήποτε πάνω στο δεμα όσον αφορά το θέμα της τιμής αγοράς. Μια βδομάδα δούλεμα και στο τέλος ευτυχώς ριφαντ. Να αναφέρω ότι ΔΥΟ φορές μου είπαν να το στείλουν με air mail και τις δύο αυτοαναιρεθηκαν. Απορώ πως παραγγέλνετε από εκεί παίδες.
@makis1024 το gearbest κανει τριγωνικη? Ουτε καν μου το αναφερανε οταν εκλεισα το air 13 μονο με dhl θελανε να το στειλουν. Μη σου πω οτι επειδη εγω ανεφερα την αποφυγη φορων , ηταν μια καλη προφαση να ακυρωθει η παραγγελια λογω πολυ χαμηλης τιμης ,οπως και εγινε τελικα.
Αλλαγή παντως στις τριγωνικές συναλλαγές μπορεί να κάνει μόνο η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα συναλλαγής.εφοσον τους αφήνει εδώ έρχεται μία χαρά ως ευρωπαϊκό προϊόν. Καλό θα ήταν οποίος έχει πληροφορίες να το μοιράζεται ,εδώ όλα πέφτουν στη μαύρη τρύπα του χρεους
ρε παιδιά ξέρετε ποιο μαγαζί κάνει τριγωνικές συναλλαγές από AliExpress? Μου το είπανε στη συνάντηση της Λάρισας αλλά δε θυμάμαι ποιος είχε αγοράσει από εκεί.
Περιμένω το mi max απο ali express με ταχυδρομειο .Στάλθηκε 10-1 και από 17-1 δείχνει κολλημένο εδώ στο 17 track χωρίς να εμφανιζεται στα ΕΛΤΑ ακόμα. @XiaomiNewbie όλα τα δέματα με airmail και free shipping γλιτώνουν τελωνείο? Γιατί εδώ βλέπω πολύ κόσμο να έχει μπεί τελωνείο το δέμα τους.
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από giwrgosalim: “Στην ερωτηση μου στο eglobalcentral αν μπορω να παραλαβω το κινητο που θα παραγγειλω σφραγισμενο οπως ακριβως ερχεται απο το εργοστασιο αρχισαν μονοι τους να μου λενε οτι ολα τα προιοντα τους ειναι καινουρια και οχι refirbished και να μην ανησυχω και οτι ολα τα προιοντα τους τα ανοιγουν για να κανουν ελεγχο αν ειναι ολα μεσα..τωρα τι κανεις με αυτους; Νομιζω εδω ισχυει το "Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" ” ΔΕν τα ανοιγουν αυτοι. Ανοιχτα τα πα…
πριν τις γιορτες ειχα παρει τα xiaomi headphones απο Gearbest και ειχανε λιγες μερες διαφορα αλλα οχι μια βδομαδα.Προφανως τωρα γινεται της ποπης απο δεματα...(μονο μην πανε τελωνειο μακρια απο μας)
Τις γιορτες παρειγγειλα το xiaomi air laptop απο Gearbest και επειδη αλλαζαν γνωμη καθε μερα αν θα μου το στειλουν με airmail η DHL , καταληγοντας στο δευτερο , το ακυρωσα με refund, γιατι θα περνουσε ως γνωστο τελωνειο και θα πληρωνα μεγαλο καπελο. Η αλλη αξιοπιστη εναλλακτικη ειναι το Banggood το οποιο μου το στελνει με EMS.Απο εκει το τελωνειο ειναι σπανιο γιατι ειναι ταχυδρομειο , η εχω θεμα λογω βαρους? (το κουτι ειναι 2,5 κιλα) Ενα δεμα που μου ηρθε με EMS και ηταν πανω απο μισο μετρο το κ…