Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Παράθεση από Sakis sakis: “Ναι η minikon είναι η καλύτερη άλλα παιδιά με ποιο setings ποιο confings ” Ανοίγεις την κάμερα. Δίπλα ακριβώς στο κουμπί που πατάς για να βγάλεις φωτογραφία (δηλαδή στο κενό) πατάς διπλό κλικ. Θα σου βγάλει τα config και τα ενσωματωμένα xml. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ το Trek.xml. Από κει και πέρα αν θέλεις (χωρίς να είναι απαραίτητο) κάνεις δικές σου ρυθμίσεις.
-
@GUZGUN αν διάβασες την προηγούμενη απάντηση μου, αυτή είναι update. Εχεις δίκιο. Ξαναεγκατέστησα την 1.1.2 και αφού έψαξα αρκετά ανακάλυψα ότι το πρόβλημα στην front camera δημιουργείται όταν αλλάζω την αυτόματη ρύθμιση του config. Δηλαδή η ρύθμιση είναι από μόνη της στο Pixel2017 Zsl Hdr+. Μόλις αλλάζω config και βάζω κάποιο άλλο τότε βγάζει πρόβλημα η front camera. Επίσης έψαξα αρκετά και διαπίστωσα ότι με μερικά xml δεν λειτουργεί η αργή κίνηση. Εν τέλει στο Mi8 απομόνωσα τελικά τρία τα οποί…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από Tubby Morton: “Δοκίμασα μία νέα έκδοση, την 6.1_GCam_Jean-Luc_MinikonV1.1.1 η οποία βασίζεται στην x8a του Marcello όπως λένε οι δημιουργοί της. Έχει έτοιμα ενσωματωμένα xml για όλα τα γούστα. Την χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες και θα έλεγα ότι είναι πραγματικά απίστευτη! ” Βγηκε καινούρια έκδοση και έχει αρκετά xml ενσωματωμένα. Version 1.1.2 jean-luc & marco: 6.1_GCam_Jean-Luc_MinikonV1.1.2.apk Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασ…
-
Έφαγα χθες έναν αποκλεισμό (ban) κάποιων ωρών λόγω των πολλών παραθέσεων. Κανένας βέβαια δεν με ενημέρωσε ότι υπήρχε τέτοιος κίνδυνος καθώς ως νέος στο φόρουμ δεν ήξερα τους κανόνες και τους κινδύνους. Ο συντονιστής έγραψε βέβαια κάποια στιγμή "προσοχή με τις παραθέσεις", αλλά δεν έγραψε ότι υπάρχει κίνδυνος ban. Άλλωστε πρώτη φορά στην ζωή μου συμμετέχω ενεργά σε φόρουμ. Έπρεπε να ειδοποιηθώ σωστά ώστε να καταλάβω. Τέλος πάντων, μόλις ξανάνοιξε το προφίλ μου μπαίνω να δω τρία μηνύματα στην "καμ…
-
Ανακεφαλαιώνω γιατί έκανα λόγω του πληκτρολογίου ένα λάθος πριν. Τόσο στο night.xml όσο και στο standart.xml έχω τα autoexposure correction και correction night sight στο off. Έτσι ήταν ρυθμισμένα από μόνα τους άλλωστε. Στο standart.xml παίζω με το autoexposure Compensation με τα νούμερα. Την ημέρα και όταν δεν υπάρχει πολύ φως δηλαδη έχει σκιά κτλ. τότε το βάζω στο +0.4. Το βράδυ ανάλογα με τον φωτισμό του θέματος κατεβαίνω έως - 0.8. Τα frames ήταν μόνα τους στο 7 αλλά τα βάζω στο 9.
-
Στο night.xml δεν πειράζω το autoexposure Compensation. Οι φωτογραφίες βγαίνουν ακαριαία δεν καταλαβαίνω πως κάνουν ένα λεπτό σε άλλους. Οταν έχω το standart.xml τότε το autoexposure compensation το ρυθμίζω ανάλογα με τις συνθήκες. Δηλαδή όταν είναι μέρα και δεν έχει επαρκή φωτισμό ανεβάζω τα +, και το βράδυ κατεβάζω τα - (μείον)
-
Παράθεση από Antonis83: “Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity? Ευχαριστω! ” Εγώ δεν έχω ακόμα μόνιμα κάποια 7αρα έκδοση. Περιμένω να πάρω Android 10 καθώς πολλές 7αρες το απαιτούν. Πειραματίστηκα λίγο με την 7αρα του San1ty αλλά δεν με κάλυψε πληρώσει. Θα έχει βέβαια συνέχεια. Τώρα δουλεύω την X8a…
-
Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity? Ευχαριστω! ” Εγώ δεν έχω ακόμα μόνιμα κάποια 7αρα έκδοση. Περιμένω να πάρω Android 10 καθώς πολλές 7αρες το απαιτούν. Πειραματίστηκα λίγο με την 7αρα του San1ty αλλά δεν με κάλυψε πληρώσει. Θα έχει βέβαια συνέχεια. Τώρα δουλεύω την X8a του Marcello που βασίζεται στην 6.021 με το night.xm…
-
Δύο λήψεις με την x8a του Marcello. Η πιο σκοτεινή είναι με το standart.xml και η πιο φωτεινή με το night.xml. Η ανάλυση τους είναι βέβαια πολύ χαμηλή, παρ'ολα αυτά φαίνεται νομίζω η διαφορά. Απλά χρειάζονται κάνα 2-3 ρυθμίσεις σε σχέση με τις αυτόματες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64926/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64928/
-
Παράθεση από alvin1983: “Ο "ιδρυτής" του νήματος,,,,, ” Δεν ακυρώνω και δεν υποτιμώ κανέναν. Αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο να ξέρεις ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση και μάλλον παρεξήγησες. Απο την ημέρα που μπήκα εδώ την πιο πολύτιμη βοήθεια την έχω πάρει από τον foxy4270 ο οποίος γράφει τακτικά και μου πρότεινε την καλύτερη gcam ever για μένα, την x8a του Marcello. Του αποδίδω τα εύσημα όπως το ίδιο θα κάνω και σε σένα στο μέλλον σε παρόμοια περίπτωση. Τις πιο πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν μπ…
-
Παράθεση από foxy4270: “ακριβως την ιδια φιλοσοφια εχω κι εγωΑγοραζω κινητο με μοναδικο κριτηριο την καμερα. Παλια εσκαγα 700-800 ευρω για Samsung Με σκοπο να εχω καλη καμερα...αλλα παπαλα. Με την gcam πλεον αγοραζεις κινητο των 150 ευρω και κανεις πλακα σε ναυαρχιδες...φωτογραφικα παντα ” Αυτό ακριβώς. Και πάντα το βασικό είναι έχεις το ταλέντο να τραβάς φωτογραφίες. Αν έχεις ταλέντο ή προσπαθείς να το καλλιεργήσεις, μπορείς να κάνεις μαγικά πράγματα και με μία gcam σε Mi8. Αν δεν έχεις το ταλέ…
-
Προφανώς εξέλαβα την φράση: "πάρε μία φωτογραφική μηχανή και ένα 3310 για τις κλήσεις" ως ειρωνεία. Τέλος πάντων, ας πω ότι καταλαβα λάθος. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που υπολογίζω την έννοια value for money και η gcam μου ανέβασε το επίπεδο σε "super value for money" ώστε πάτησα φρένο να αγοράζω συσκευές κάθε χρόνο. Εγώ προσωπικά, ναί, αγοράζω ένα smartphone με βάση την κάμερα. Κλήσεις και Facebook τα έκανα και με τα παλιά μου, το HTC Desire HD και το Samsung Galaxy Note 4. Δεν πήρα το Mi9 γι…
-
Alvin1983, geoanto555 εδώ μιλάμε για Mi8 και gcam. Το νήμα αυτό μιλάει για φωτογραφίες Κρίνουμε την Gcam. Κρίνουμε τις φωτογραφίες όχι τα κινητά. Παρ'όλα αυτά αν νομίζετε ότι το Mi8 δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στα One Plus και Samsung s9+ τότε αγοράστε εκείνα. Για μένα το Mi8 είναι καλύτερο. Δεν με νοιάζει να συγκρίνω τις stock αφού μπορώ να έχω gcam σαν ενίσχυση. Ούτε με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει να αγοράσω φωτογραφική μηχανή και Nokia 3310. Είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά ή απλά θέλετε να …
-
Παράθεση από alvin1983: “Να σε ρωτήσω κάτι?Στο Samsung με ποια gcam κάνατε τις δοκιμές? Όπως και στο OnePlus επίσης ποια gcam είχατε πάνω? Με τι ρυθμίσεις? Και τα 3 ίδιες είχαν ακριβώς? ” Τα One Plus και Samsung δεν είχαν Gcam επάνω. H σύγκριση έγινε με το Mi8 που το αγόρασα 340 ευρώ και με τα δύο παραπάνω κινητά που κοστίζουν 700+ και υποτίθεται ότι αφού είναι πανάκριβα πρέπει να είναι καλύτερα χωρίς gcam. Αυτό εννοώ με όλο το ποστ που έκανα. Αν είναι να αγοράσω κινητό των 700 ευρώ και να βάζω …
-
Συμφωνώ με ένα παραπάνω σχόλιο του demakhs. Το Mi8 σε συνδυασμό με μία πετυχημένη έκδοση gcam σε αποτρέπει να αλλάξεις smartphone όσο καλά και να κυκλοφορούν φέτος. Χθες συγκρίναμε με δύο φίλους μου που έχουν τα One Plus 7 Pro και Samsung Galaxy S9+ φωτογραφίες προσώπων, νυχτερινές λήψεις εξωτερικές, εσωτερικές μέσα σε καφετέρια, και στην κυριολεξία το Mi8 με την x8a του Marcello έκανε το One Plus 7 και το Samsung S9+ σκόνη. Ένιωσα ευτυχισμένος που χωρίς να τσιμπήσω την φάκα του marketing έχω μί…