Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
Οοοο να σου @@@@...πως θα φύγει η μπάρα αναζήτησης;Τι μου τη κοτσαραν εκεί κάτω; Edit:ok το βρήκα
-
Redmi note 7 recovery 3.3.0 07.05.19
-
Παράθεση από amavroudis: “Μήπως κρυπτογραφηθηκε; ” και πως θα αποκρυπτογραφηθεί;
-
Γιατί στο recovery δε μου εμφανίζει τον εσωτερικο χώρο;
-
σε redmi note 7 δε μου δουλευει ο promixy με την 9-5-9
-
Greek rom mi max 3 [SOLVED]
Μήνυμακαλημερα σας,ολοκληρωθηκε η διαδικασια unlock και κατεβασα την τελευταια εκδοση απο εδω με ποιο τροπο θα την κανω εγκατασταση?
-
ΜήνυμαΚαλημέρα,μου ήρθε update η v10.0.3.0 stable.Να το κάνω;
-
ΜήνυμαΦυσικα και δεν θα απογοητευτεις..νιώθω ότι η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή.. βέβαια είναι καλό για τα μάτια..έχει πιο πλούσια χρώματα..
-
ΜήνυμαΤο face unlock λειτουργεί μόνο με ενεργή την οθόνη όταν είναι κλειδωμένο.Με κλειδωμένη οθόνη δε λειτουργεί;
-
ΜήνυμαΔε το δουλεψα καν με την αρχικη ρομ για να εχω αποψη.τωρα με αυτη ρολαρει καλα το τηλ. μου τη σπάει λιγο το τηλ γιατί ειναι πιο σκοτεινή η οθόνη απο τους προκάτοχους του. με κέρδισε πάρα πολύ το πορτρέτο στην κάμερα..εχω κατα ενθουσιαστεί!!! το δουλευω με γεστρουρ γτ πηρα μεγαλη οθονη να το απολαυσω κ δε θελω να βλεπω τα μπουτονς μεσα στην οθονη. Αν δε γνωριζεις βασικα πραγματα μη το πειραζεις γτ θα σου μεινει στα χερια και θα παρακαλας το geek να σου το ξεκλειδωσει..θα σε βοηθησουν τα παιδια εφ…
-
Μήνυματα εκανα..ευχαριστωωωω πααααρα πολυ για ολα που δε το μπρικαρα... υπαρχει η εκδοση 10 να περασω???
-
Μήνυμαθελω gapps εως να ξεκλειδωσειιιι
-
Μήνυμα720 ωρες????σα δε ντρεπονται...εβαλα το λογαριασμο μου στο debygg εκοψα και τη καρτα απο μικρο σε νανο..πολυυυ φασαρια για το τιποτα..ενα μηνα το κανανε και αυτοι???ουσττττ....
-
Μήνυμαετοιμο κλειδωμενο....παω να δοκιμασω το ξεκλείδωμα και επανέρχομαι!!!!!
-
Μήνυμαusb debag και λογαριασμο μου..fastboot oem lock καιιιιιιι κλειδωσεεε