Greek rom mi max 3 [SOLVED]
-
-
-
-
Δε το δουλεψα καν με την αρχικη ρομ για να εχω αποψη.τωρα με αυτη ρολαρει καλα το τηλ.
μου τη σπάει λιγο το τηλ γιατί ειναι πιο σκοτεινή η οθόνη απο τους προκάτοχους του.
με κέρδισε πάρα πολύ το πορτρέτο στην κάμερα..εχω κατα ενθουσιαστεί!!!
το δουλευω με γεστρουρ γτ πηρα μεγαλη οθονη να το απολαυσω κ δε θελω να βλεπω τα μπουτονς μεσα στην οθονη.
Αν δε γνωριζεις βασικα πραγματα μη το πειραζεις γτ θα σου μεινει στα χερια και θα παρακαλας το geek να σου το ξεκλειδωσει..θα σε βοηθησουν τα παιδια
εφοσον εισαστε κοντα... -
Το face unlock λειτουργεί μόνο με ενεργή την οθόνη όταν είναι κλειδωμένο.Με κλειδωμένη οθόνη δε λειτουργεί;
-
Ο/H pro8 έγραψε:
Δε το δουλεψα καν με την αρχικη ρομ για να εχω αποψη.τωρα με αυτη ρολαρει καλα το τηλ.
μου τη σπάει λιγο το τηλ γιατί ειναι πιο σκοτεινή η οθόνη απο τους προκάτοχους του.
με κέρδισε πάρα πολύ το πορτρέτο στην κάμερα..εχω κατα ενθουσιαστεί!!!
το δουλευω με γεστρουρ γτ πηρα μεγαλη οθονη να το απολαυσω κ δε θελω να βλεπω τα μπουτονς μεσα στην οθονη.
Αν δε γνωριζεις βασικα πραγματα μη το πειραζεις γτ θα σου μεινει στα χερια και θα παρακαλας το geek να σου το ξεκλειδωσει..θα σε βοηθησουν τα παιδια
εφοσον εισαστε κοντα...
-
Φυσικα και δεν θα απογοητευτεις..νιώθω ότι η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή.. βέβαια είναι καλό για τα μάτια..έχει πιο πλούσια χρώματα..
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι global rom ή global version;
-
-
Αυτό είναι Global Version ---> Global-Version-Xiaomi-Mi-Max-3-6-9-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-402847.html
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0