Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 119.
-
China rom σε global rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα μόλις παρέλαβα είναι με China rom? Να κάνω Update και μετά να βάλω global rom?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν είσαι με xtrv, θα πρέπει να φλασάρεις μια επίσημη fastboot rom με miflash και να επιλέξεις flash all and lock. Αν είσαι ήδη με επίσημη, μπαίνεις σε fastboot mode και απλά δίνεις την εντολή fastboot oem lock. Έχοντας xtrv δεν κλειδώνουμε ποτέ τον bootloader διότι δεν θα μπαίνει στο σύστημα Φυσικά φροντίζεις για αντίγραφα ασφαλείας εννοείται ” Με επίσημη είμαι, υπάρχει περίπτωση να χαθει κάτι όταν κάνουμε lock? Γιαυτό λες για back up?
-
Παράθεση από flytouch1111: “Οι εταιρείες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι λανσάρουν. Ποτέ δεν υπήρξε από όσο ξέρω προϊόν που να τα έχει όλα. Όλες οι εταιρείες που φτιάχνουν ένα ανάλογο προϊόν δεν το κάνουν να τα έχει όλα και πάντα ένα προϊόν άλλης εταιρείας με παρόμοιο προϊόν διαφέρει σε κάποιο χαρακτηριστικό. σιγά μην τα κάνουν τέλεια, μετά τι θα πουλάνε ε??!! ” Ναι σαφώς και δεν τα δίνουν όλα αλλά πάντα μπορούν να βγάλουνε καινούργια κινητά πάντα με καλύτερη κάμερα όπως το p11 h p20 που θα εί…
-
Παράθεση από fog: “Το ίδιο περιβάλλον είναι. Αν σου αρέσει στο rn4 θα σου αρέσει και στο mi mix2. Aν το περιβάλλον δεν έχει και τόση σημασία για σένα, περνάς στα υπόλοιπα κριτήρια. ” Το περιβάλλον συνηθίζεται μετά από χρήση το κινητού, θυμάμαι όταν από Android πήγα σε iPhone 6 μου ήτανε βουνό το μενού αλλά το συνηθισα όπως και το mui όταν άφησα το iPhone.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Σοβαρά; Δεν θες το Honor με σχεδόν ίδια specs περίπου τα μισά λεφτά, ε; Και αυτό Huawei είναι. Αλλά σε αυτή την τιμή πλέον όπως σου είπα άσχετα αν έχεις κολλήσει με το miui ή όχι δεν μπορείς να αγνοήσεις το mix 2, είναι σχεδόν παντού (εκτός από επεξεργαστή) καλύτερο. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν βλέπω τον 970 σαν προτέρημα, ναι είναι καλά (στα χαρτιά) όλα αυτά που προσφέρει σε σχέση με τον 835, ΑΛΛΑ δεν ο παύει να είναι η πρώτη γενιά μιας τεχνολογίας που ακόμα είναι υπό ανά…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Πιο mate 10, honor View 10 το λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε. Huawei Honor View 10 - Full phone specifications. Αυτό, είναι στα ίδια πλαίσια τιμής με το mix 2. Εκεί φαίνεται καθαρά ότι το mix 2 είναι καλύτερη επιλογή. Ειδικά αν είσαι...εξαρτημένος από MIUI. ” Φίλε Αλεξ αυτό είναι το Mate 10 pro Huawei Mate 10 Pro - Full phone specifications
-
Παράθεση από pavlidisc: “Τρομερές συσκευές και οι 2! Δύσκολη απόφαση...ειδικά εάν δεν είχες ποτέ Huawei ή Xiaomi. Ποια να πρωτοπάρεις και ποια να πρωτοαφήσεις! Συμφωνώ με Άλεξ. Καλύτερο το Huawei αλλά άμα κολλήσεις με Xiaomi και MIUI δύσκολα ξεφεύγεις. Διαφορές τεχνικών χαρακτηριστικών: ΕΔΩ Επίσης : Επειδή είπες ότι προτιμάς MIX 2 επειδή έχει 835...δες ΕΔΩ τον 970 vs 845 (όχι 835). Εγώ δεν είχα ποτέ Huawei. Έχω όμως πολλά interneto-φιλαράκια (με άποψη βαρυσήμαντη ) που έχουν περάσει από πάνω του…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Το Χαβάη είναι καλύτερη συσκευή αλλά εγώ θα έπαιρνα το mix 2. Αυτή, είναι η δική μου γνώμη. Εσύ, δεν μας είπες με τι κριτήρια θα διαλέξεις συσκευή όμως. ” Είμαι confused το huawei έχει κάμερα φοβερή και ο kyrin δυνατό και μπαταρία επίσης από την άλλη το mix 2 έχει snapdragon 835 και τιμή επίσης πολύ πιο χαμηλή Για πιο λογο θα διαλέγες το mix2?
-
Παράθεση από theopan: “Το safety net τελικά αποτυγχάνει αν έχει απλά απλά και μόνο ξεκλειδωθεί ο bootloader. Μόλις πριν λίγο δοκίμασα να τον κλειδώσω και ένα testing application που εγκατέστησα μου έβγαλε "επιτυχία". Αμέσως τον ξαναξεκλείδωσα και αποτυγχάνει και πάλι. Να λοιπόν που έχει τελικά παρενέργειες ακόμα και το "αθώο" ξεκλείδωμα... ” Πώς το κλειδωνουμε πάλι το bootloader?