Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 119.
-
Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω 2 ερωτήσεις... Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει και στις 2 sim 4G; και ένα δεύτερο... μέχρι τώρα είχα τη δεύτερη whats up για ιντερνετ viber και την πρώτη vodafone για ομιλία ως βασικό αριθμό που οι περισσότεροι έχουν. Θέλω να απαλλαγώ σιγά σιγά από το whats up. Μέχρι να γίνει η μετάβαση λόγω αναβάθμισης συμβολαίου vodafone με αρκετά data, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το viber με 2 νούμερα; Σπάω το κεφάλι μου πως να το κάνω
-
Νομίζω ότι είναι συνδυασμός miui και google ως προς νέες προδιαγραφές. Θα επιμείνω πως χρειάζεται λίγη υπομονή. Θυμίζω ότι 3 χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Αύγουστο πήραμε νέο update σε 9.6.3. από Xiaomi. Το περίμενε κανείς; Δε νομίζω... σφάλματα αναφοράς φτάνουν συνέχεια στην xiaomi και δεν πιστεύω να το αγνοήσει. Ας περιμένουμε λιγάκι λοιπόν.
-
Αχ κατάντια... που πήγαν οι μέρες που ζητούσαμε αυτοκινητόδρομους, τρενάκια, τηλεκατευθυνόμενα, γερανούς, walkman... τώρα ζητάμε τηλέφωνα... Αν το καλοσκεφτούμε... ζητούσαμε αυτοκινητόδρομο, παίρναμε αυτοκινητάκι ζητούσαμε τρενάκια παίρναμε ένα βαγόνι ζητούσαμε τηλεκατευθυνόμενο παίρναμε μινιατούρα με καλώδιο ζητούσαμε walkman και παίρναμε κασέτα οπότε τρέμω να πω RN6 γιατί δεν ξέρω τι θα μου'ρθει... Καλές γιορτές σε όλους παιδιά με υγεία
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από Nikko: “Μήπως με τον τρόπο τους μας ωθούν σε αναγκαστική αναβάθμιση; ” Δεν νομίζω. Εχουμε μείνει λίγοι και δεν μετράμε στα νούμερα τους. Το πρόβλημα που βγήκε μέσα στο Νοέμβριο, και δεν αφορά όλες τις εφαρμογές, νομίζω ότι έχει να κάνει με ασυμβατότητα miui για rn2 και των εφαρμογών αυτών . Το θέμα είναι ότι επειδή η xiaomi δεν πρόκειται να ασχοληθεί με νέα ρομ για rn2 η ασυμβατότητα δύσκολα θα λυθεί. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Redmi Note 2 prime officia…
-
Σε μένα χθες το Google το έκανε με τη δεύτερη και σε ρυθμό χελώνας, youtube αρνείται.. Πάντως δε νομίζω να φταίει ότι έχουμε Android 5.02 διότι σε όσες εφαρμογές (και Youtube) έψαξα έκδοση και προαπαιτούμενα είδα ότι ζητάει τουλάχιστον android 4.2, αλλά με target: android pie (9). Αν και στον πάτο είμαστε στα όρια...
-
Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο παιδιά (το λέω και για μένα που όλο με τρώει και πάω και το σκαλίζω). Στο youtube στις κριτικές διάβασα κι άλλες συσκευές που δεν ενημερώνεται(π.χ. lenovo). Πιστεύω ότι με τις αναφορές σφαλμάτων που στέλνουμε να γίνει κάτι. Επίσης το τι φταίει (και εννοώ συγκεκριμένα, όχι έτσι απλά η google) μπορεί κ να μην το μάθουμε ποτέ. Πάντως είναι τρελά όλα αυτά. Διέγραψα youtube. Πάω να το ξανακατεβάσω... αποτυχία. Επανεκκίνηση και το Youtube στη θέση του κανονικότατα…
-
Παιδιά δε φταίει η πιστοποίηση. Έχω καινούργια νέα... Όπως προανέφερα είχα γυρίσει σε google play 5.9.12. Μέσα από αυτό αναβάθμισα τα πάντα εκτός του google play. δοκίμασα με apkmirror να κατεβάσω τελευταίο play store με τίποτα!!! (το ίδιο σφάλμα όπως όταν είχα το κανονικό play store για να αναβαθμίσω youtube, κλπ.) Πήγα λοιπόν αρκετά πίσω και κατέβασα Playstore έκδοση 8. κάτι. Την πήρε κανονικά και μάλιστα μετά από λίγο έκανε μόνο του update χωρίς να το καταλάβω και τώρα έχω την 12.3.19, αλλά π…
-
Παράθεση από hehe: “Μήπως θέλει κανείς να ανεβάσω την τελευταία έκδοση gstore Google Play Store-com.android.vending-12.3.19-all [0] [PR] 218276083-81231900 που έχω στο κινητό μου, μια που η 5άρα παραείναι παλιά..? ” Νομίζω κι αυτή παλιά είναι. Η τελευταία έχει ημερομηνία 20 Νοέμβρηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59441/...νομίζω Πάντως η δοκιμή μου δεν έκανε εγκατάσταση...
-
Εγώ όπως προανέφερα, έκανα από τις εφαρμογές απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του google play και έχω μεταβεί σε μια αρχαία (έκδοση 5.κάτι) και μου κατέβασε τα πάντα μετά χωρίς καθυστέρηση. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι η παλιά έκδοση google play. Γλίτωσα το format μέχρις ώρας. Επίσης δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση νέου google play με .apk αλλά τζίφος! Νομίζω για όλα φταίει η google.... Εϊμαι περίεργος αν θα ενημερωθεί το google play από μόνο του. Αν έχω νέα θα ποστάρω. Καλό βράδυ σε όλους!