Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 119.
-
Αναβάθμιση σε 9.6.2.
ΜήνυμαΑπό το καλοκαίρι μου έχει έρθει αναβάθμιση από την official 9.5.4 για 9.6.2. Δεν άντεχα άλλο να βλέπω την ειδοποίηση και πάτησα το μαγικό κουμπί. Θα επανέλθω σύντομα με πρώτες εντυπώσεις στο forum. Γεια χαρά σε όλους σας!
-
Παράθεση από george s: “Φίλε Νίκο αυτό το είχα προσέξει όταν ήμουν με 9.5.4 stable. Άλλη στάθμη μπαταρίας έδειχνε μέσα απ' το recovery και άλλη μέσα απ' το system! ” ήταν ίσως η πρώτη φορά που το τέντωσα σε χρήση μαζεμένα... μάλλον έχασε απότομα τάση(;), έφτασε στο 4% και ακαριαία μόλις μπήκε πρίζα έδειξε 54%. δεν το φόρτισα και τώρα 15 ώρες μετά είμαι στο 28% (έχω χρήση οθόνης 2 ώρες και 15 λεπτά). βέβαια το κινητό μου το χάρισαν και ήταν για λίγο καιρό σε αχρηστία (κανά μήνα), ίσως ήθελε αυτό …
-
...και μια και μιλάμε για μπαταρία... φόρτισα χθες βράδυ. Το πήρα το πρωί και άρχισα να το σκαλίζω με wifi και data, έπαιξα με google cardboard, και το απόγευμα έφτασα στο 40%. Πήγα σε ένα πάρτυ γενεθλίων, σκάλισμα με wifi και ιντερνετ, φωτογραφίες βίντεο φλας κλπ... το πήγα στο 4%. Πριν λίγο μπήκα σπίτι και με το που το έβαλα πρίζα καπάκι δείχνει 54% !!! το έβγαλα από το ρεύμα και το αφήνω έτσι. Τι έγινε τώρα;;; Μήπως το απότομο τέντωμα χρήσης; θα το αφήσω να δω τι θα γίνει...
-
Παράθεση από juke: “Αποθήκευση σε αρχείο vcf και βάλε το μέσα σε ένα σκληρό δίσκο ή σε ένα cd . Πάντως με την 9.5.4 η μπαταρία είναι χάλια ,δεν βγάζω μέρα ,από το πρωί με δυόμιση ώρες οθόνη ανοιχτή και τηλεφωνα και ίντερνετ είμαι στο 18%. Η προηγούμενη ήταν καλύτερη σε θέμα μπαταρίας ” όπως είδες σε προηγούμενο νήμα με φόρτιση 100% αλλά όλη τη νύχτα (πιστεύω παίζει ρόλο να μείνει παραπάνω στο φορτιστή) έβγαλα 3 κοντά μέρες ως τηλέφωνο (90%) της χρήσης. Τώρα από το Σάββατο το απόγευμα το φορτίζω …
-
Παράθεση από juke: “Νομιζω ότι εφόσον έχεις τον συγχρονισμό ανοιχτό θα πάει . Αν όχι μέσα από το google λογαριασμό σου πρέπει να κάνεις καταχώρηση των επαφών που θα γίνει από τον browser που έχεις μπαίνοντας στο google account σου με τους κωδικούς σου. ” Αυτό είδα. Απ ότι κατάλαβα είναι καλή τακτική να γίνονται όλα μέσω google. Όρισα λοιπόν μοναδικό λογαριασμό επαφών τη google και ότι αλλαγές κάνω γίνονται αυτόματα σε αυτή. Αν γράψεις επαφή στο τηλέφωνο μόνο με εξαγωγή και ανέβασμα στη google θα…
-
Καλησπέρα. Στις ρυθμίσεις βλέπω ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Αυτές τις ενημερώνω; πχ τώρα βλέπω themes, Μουσική, downloads (εδώ στο τι νεό υπάρχει έχει κινέζικα) και direct apps. να ενεργοποιήσω να το κατεβάζει αυτόματα από wifi; σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. ...επίσης τι είναι οι διπλότυπες εφαρμογές (μου έχει viber, whats up cosmote και google calendar)
-
Μιας και μιλάμε για τα πάντα για το redmi note 2... όταν προσθέτουμε μια επαφή και κατά λάθος της αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο και όχι στο λογαριασμό google... πως μπορεί αυτή η επαφή να πάει και google ,χωρίς φυσικά να το ξαναπεράσω μέσω google ούτε με εξαγωγή ως vcard. Υπάρχει κάποιος συγχρονισμός - αυτοματοποιημένη διαδικασία από τηλέφωνο σε google; Σας ευχαριστώ!
-
@juke δεν το έκλεισα νύχτα. Απλά το χρησιμοποίησα ως τηλέφωνο. Ανοιξα τα δεδομένα μόνο κανα μισάωρο και καμια ώρα wifi me google play όπου κατέβασα και έστησα κανα 2 app. το φόρτισα Σάββατο απόγευμα (περίπου στις 6 στο 100%) και τώρα είμαι με 37%. Την προηγούμενη φορά φόρτισε νύχτα από 12 μέχρι 5:30 - 6 το πρωί, ενώ τώρα το Σάββατο μόλις έδειξε 100% το έβγαλα. Το τηλέφωνο μου το χάρισαν το Πάσχα. με μια 6.33.77 μαιμού το φόρτιζα κάθε μέρα υποχρεωτικά. Μετά την 9.5.4. μου έκανε εντύπωση η αλλαγή.…