Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΘέλω να πιστεύω ότι είναι για την δική του εφαρμογή amazfit ,και όχι για την strava. Τουλάχιστον να την κάνουν όπως την mi fit να περνάνε τα δεδομένα στο τηλέφωνο και όχι να στραβώνεσαι στο ρολόι. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν χαμηλώνει την φωτεινότητα, κολλάει καλά,εύκολα.Να πάρεις. Νομίζω δίνουν 2 μαζί. Το λουράκι δεν είναι γνήσιο αλλά είναι καλό δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και έναν φορτιστή ακόμη αν σε παίρνει. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΈχεις δίκιο για το ότι ανάβει σε καλές συνθήκες φωτισμού αλλά αν κάνεις δοκιμή σε σκοτάδι θα δεις ότι είναι πιο φωτεινό στο always. Βέβαια εγώ το έχω στο always..... λόγω πρεσβιωπιας Χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maik6600: “Παράθεση από ovelix11: “Οκ. Σ'ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν κάνεις swift down στην αρχική οθόνη, έχει ρυθμίσεις για την φωτεινότητα. Το 3ο εικονίδιο. Έχει επιλογές για auto, always, awake και disable. Εγώ το έχω στο auto. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” στο always είναι πιο φωτεινό. Δεν έχω κάνει σύγκριση αν κρατάει λιγότερο η περισσότερο η μπαταρία αλλά είναι πιο φωτεινό και σβήνει κανονικά μετά από λίγ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝα πάρεις αυτό που λέει English version. Από όπου και να το πάρεις το γράφουν στην περιγραφή. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝομίζω πως έτσι πρέπει να είναι. Και ναι όταν επιλέξεις ένα δίκτυο wifi στο ρολόι ,ανοίγεις την εφαρμογή στο τηλέφωνο για να βάλεις κωδικό. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑκριβώς το ίδιο και εγώ , και μάλιστα πολλές φορές μπαίνω ,ρυθμισεις ,wifi ,και τότε μου κάνει ανανέωση στον καιρό. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕγώ πήρα αυτόν γιατί ειναι μικρός και μεταφέρεται, και το σημαντικό δεν ειναι ενωμένο το καλώδιο στη βάση οπως τον πρώτο που λές. Desktop USB Charger Charging Dock Smart Watch Cradle For Xiaomi Huami Amazfit | eBay
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΈχω πάρει από GearBest άπειρα πράγματα. Δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο για μικρά δέματα όπως αυτό. (Είμαι Αθήνα) Γνώμη μου να προτιμήσεις την δεύτερη επιλογή (registered) αν, και την πρώτη επιλογή να διαλέξεις πάλι registered θα σου έρθει γιατί το GearBest για πάνω από 30€ νομίζω, τα στέλνει registered (συστημένο )για να παρακολουθήται η διαδρομή του δέματος. Το priority βολεύει για μεγάλα δέματα που είναι επικίνδυνα για τελωνείο. Άρα διαλέγεις την δεύτερη επιλογή που είναι και δωρεάν. 40-50 δέμ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΈχει. Και bike και indoor bike. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο δικό μου δουλεύει καλά , και μετά την αναβάθμιση. Αγγλική έκδοση σε iphone6. Ζωρίστηκα λίγο στον συγχρονισμό και απεγκατεστησα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή και όλα καλά. Δουλεύουν όλα τέλεια. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΘα πρέπει μέσα στην εφαρμογή amazfit πατώντας στο activity sync να βλέπεις την εικόνα που έστειλα και κάτω δεξιά που λέει IOANNIS θα πρέπει να λέει εσένα account ή login δεν θυμάμαι. Πάντα για iOS Μιλάω αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΡολόι English. Τηλέφωνο iphone6. Εφαρμογή amazfit από AppStore. Εφαρμογή Mifit από AppStore. Δουλεύουν όλα καλά. Συγχρονίζει στο 24220526eb5e8645314d29a7d3f47f45.jpgstrava. (Κάνεις λογαριασμό) ΔΕΝ συγχρονίζει με MI FIT Για το strava, πήγα στο activity sync της amazfit εφαρμογης έφτιαξα account (κάτω δεξιά) και συγχρόνησε. Όχι όμως με mifit και ας έχω λογαριασμό λόγω miband2 που έχω Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΓνώμη μου ότι είναι προτιμώτερη η English version. Είναι όλο το μενού αγγλικά. Για κάποιους ίσως είναι δύσκολες οι επεμβάσεις για αλλαγή γλώσσας που πιθανόν να ξανά χρειαστούν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Ήδη με την τελευταία αναβάθμιση μπήκαν τα επιπλέον αθλήματα και τα miles έγιναν km. Ίσως με καθυστέρηση αλλά μπήκαν. Δεν ξέρω αν το Chinese version έχει κάτι παραπάνω τώρα. Δεν ξέρω για το mi fit που λες. Σου περνάει τα δεδομένα στην εφαρμογή mi fit? Εμένα όχι. Δεν ξέρω αν θέλει σκάλισμα. Αν ξέ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΨάξτε λίγο και εδώ. Θα δεις πολλά Why can't I sync the Amazfit Watch app with the MiDong or Mi Fit app? – Amazfit Sent from my iPad using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν κατάλαβα, μπερδεύτηκα. Τα μηνύματα τα βλέπεις κανονικά. Να στείλεις δεν μπορείς γιατί δεν έχει πληκτρολόγιο το amazfit. Έτοιμες απαντήσεις ποιος να έχει; το amazfit; όχι δεν έχει. Και τηλέφωνο όταν σε παίρνουν βλέπεις το όνομα που σε καλεί (ελληνικά) μπορείς να απορρίψεις την κλίση από το ρολόι αλλά όχι να απαντήσεις. Sent from my iPad using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕίμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν έχω ψάξει άλλα για να κάνω σύγκριση, απλά μου άρεσε είμαι fan xiaomi έχω πολλά προϊόντα της, όχι κινητό γιατί έχω iPhone (της δουλειάς) Δεν είχε μετρικό (km) με την τελευταία αναβάθμιση το έβαλαν όπως έβαλαν και στα sports, bike & bike indoor & airplane mode. Σε μένα δεν εμφανίζεται το find my phone, ίσως λόγω iPhone...δεν ξέρω. Η οθόνη του πολύ καλή, το βράδυ όχι τόσο φωτεινή αλλά βγάζοντας την από το αυτόματο (ρύθμιση από το μενού )και βάζοντας την στο always on …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕγώ το έχω καμιά εβδομάδα, το πήρα από AliExpress 123€ μου ήρθε με Singapore και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω να έχεις ούτε εσύ. Δεν είχε τότε το GearBest το English version και το πήρα από Ali Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο ρυθμίζεις από το μενού να ανοίγει με double click. Αναγνώριση σε μένα δουλεύει κανονικά ελληνικά (iPhone 6 Και εφαρμογή από το App Store) Facebook messenger και πολλά άλλα σου έρχονται κανονικά στην οθόνη, και τα διαβάζεις. Στο mi fit δεν περνάνε δυστυχώς, έχω και το mi band2 και με ενδιαφέρει και εμένα. Ισως με καμμία αναβάθμιση. Περνάνε στο strava αλλά δεν το έχω κάνει (νέος ακόμη) Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι εννοείς? Πειραγμένη? Επίσημα υπάρχει στο App Store. Έχω iPhone 6 και την περασμένη εβδομάδα πήρα και το amazfit (English). Δουλεύει μια χαρά και μετά την αναβάθμιση προχθές ακόμη καλύτερα. Αναγνώριση κλήσεων ελληνικά,μπήκε το μετρικό (km και όχι μίλια) προστεθηκε στις δραστηριότητες bike, airplane mode κ.α. Με το account της xiaomi που είχα κάνει για το miband δεν μπόρεσα να το συνδέσω και έκανα καινούργιο στην amazfit. Έγινε pair κανονικά και δουλεύει μια χαρά Amazfit watch 1.3.1 Model A1612…