Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update που πήρε η αγγλική έκδοση, την αρίθμηση των βημάτων την εμφανίζει σε αυτή τη μορφή, αντιμετωπίζει κάνενας άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούα και εγω σημερα το παρελαβα και εκανα δοκιμες βλεπω μονο το κινητο και οχι το ονομα , αρα ειναι γενικο αυτο γιατι θα ρωτουσα αν φτιαχνετε ...Ο/H johnjor έγραψε:
Οσο δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα με την εμφανιση του ονοματος επαφης που καλει................(μπορει οχι σε ολους) καλες κουβεντες δεν προκειται να πολυακουσει......................Ας κοιταξει να το φτιαξει ΕΛΕΟΣΟ/H Thanos Arazos έγραψε:
Φαίνεται ότι η huami προσπαθεί πολύ με τα update της και εγώ δει να απαντάνε και σε κριτικές.. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το support..
Ο/H homer66 έγραψε:
α και εγω σημερα το παρελαβα και εκανα δοκιμες βλεπω μονο το κινητο και οχι το ονομα , αρα ειναι γενικο αυτο γιατι θα ρωτουσα αν φτιαχνετε ...Ο/H johnjor έγραψε:
Οσο δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα με την εμφανιση του ονοματος επαφης που καλει................(μπορει οχι σε ολους) καλες κουβεντες δεν προκειται να πολυακουσει......................Ας κοιταξει να το φτιαξει ΕΛΕΟΣΟ/H Thanos Arazos έγραψε:
Φαίνεται ότι η huami προσπαθεί πολύ με τα update της και εγώ δει να απαντάνε και σε κριτικές.. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το support..
edit .. με το app απο google play οσες επαφες δοκιμασα εμφανιζονται κανονικα !!
Ο/H Thanos Arazos έγραψε:
Όσοι έχετε θέμα με τις επαφές επίσης βγάλτε την εφαρμογή και περαστε την από το play store να δειτς
Sent from my MX5 using Tapatalk
Ο/H geooz31 έγραψε:
Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update που πήρε η αγγλική έκδοση, την αρίθμηση των βημάτων την εμφανίζει σε αυτή τη μορφή, αντιμετωπίζει κάνενας άλλος το ίδιο πρόβλημα?