Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update που πήρε η αγγλική έκδοση, την αρίθμηση των βημάτων την εμφανίζει σε αυτή τη μορφή, αντιμετωπίζει κάνενας άλλος το ίδιο πρόβλημα?
    • AmazFit bt Xiaomi

Το δικό μου δουλεύει καλά , και μετά την αναβάθμιση. Αγγλική έκδοση σε iphone6. Ζωρίστηκα λίγο στον συγχρονισμό και απεγκατεστησα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή και όλα καλά. Δουλεύουν όλα τέλεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H Thanos Arazos έγραψε:

Φαίνεται ότι η huami προσπαθεί πολύ με τα update της και εγώ δει να απαντάνε και σε κριτικές.. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το support..
      Οσο δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα με την εμφανιση του ονοματος επαφης που καλει................(μπορει οχι σε ολους) καλες κουβεντες δεν προκειται να πολυακουσει......................Ας κοιταξει να το φτιαξει ΕΛΕΟΣ
      α και εγω σημερα το παρελαβα και εκανα δοκιμες βλεπω μονο το κινητο και οχι το ονομα , αρα ειναι γενικο αυτο γιατι θα ρωτουσα αν φτιαχνετε ... :(
      edit .. με το app απο google play οσες επαφες δοκιμασα εμφανιζονται κανονικα !!
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Ο/H homer66 έγραψε:

Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H Thanos Arazos έγραψε:

Φαίνεται ότι η huami προσπαθεί πολύ με τα update της και εγώ δει να απαντάνε και σε κριτικές.. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το support..
      Οσο δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα με την εμφανιση του ονοματος επαφης που καλει................(μπορει οχι σε ολους) καλες κουβεντες δεν προκειται να πολυακουσει......................Ας κοιταξει να το φτιαξει ΕΛΕΟΣ
      α και εγω σημερα το παρελαβα και εκανα δοκιμες βλεπω μονο το κινητο και οχι το ονομα , αρα ειναι γενικο αυτο γιατι θα ρωτουσα αν φτιαχνετε ... :(
      edit .. με το app απο google play οσες επαφες δοκιμασα εμφανιζονται κανονικα !!

Για δοκιμασε να βάλεις μπροστά σε μια επαφή το 0030 η +30 να δεις θα την εμφάνισεί;

Sent from my MX5 using Tapatalk
    • Σε flashsale από εχθές στο gearbest 109.44 η international έκδοση

Your order has been submitted successfully

Σε αναμονή λοιπόν για την παραλαβή ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thanos Arazos έγραψε:

Όσοι έχετε θέμα με τις επαφές επίσης βγάλτε την εφαρμογή και περαστε την από το play store να δειτς

δεν το διορθωσε το προβλημα
    • Καλημέρα στην ομάδα, κάτοχος απο την Παρασκευή του ρολογιού της αγγλικής έκδοσης[label][/label]. Πολύ ευχαριστημένος σε ποιότητα κατασκευής και λειτουργίες. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στις επαφές, μου τις εμφανίζει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν είναι σε αναμονή και η οθόνη σβηστεί δεν ανάβει το φως με το tap ενώ από τις ρυθμίσεις το έχω στο on, έχετε παρατηρήσει κάτι ή κάνω κάτι λάθος εγώ; Επίσης η μορφή της ημερομηνίας αλλάζει ώστε να μου εμφανίζει πρώτα ημέρα και μετά μήνα;
    • Δοθηκε αμεσα μεσα με μια εβδομαδα νεο update και παλι δεν ελυσε το θεμα ...Δυστυχως...

Ο/H geooz31 έγραψε:

Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update που πήρε η αγγλική έκδοση, την αρίθμηση των βημάτων την εμφανίζει σε αυτή τη μορφή, αντιμετωπίζει κάνενας άλλος το ίδιο πρόβλημα?

=============== Απρ 9th 2017, 2:07pm ===============
      Καλησπερα , εχει κανει κανεις μετατροπη απο chinese σε eng firmware προσφατα ? για να μου προτινει καποιο tutorial , οχι απλα να το κανω αγγλικα αλλα να βαλω την αγγλικη rom?
    • Παρέλαβα σήμερα.. Στήθηκε πανεύκολα, ολες οι ειδοποιησεις παίζουν κομπλέ ακομα και flashscore για live αγώνες.. Τα ονόματα τα εμφανίζει μια χαρά.. Τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσεις και ως activity tracker να δούμε πως τα πάει..
      Οθόνη πολύ καλή η λειτουργία του το ότι κλειδώνει δεν με ενοχλεί αφού με διπλό ταπ έχεις μπει πάλι στο ρολόι. Θα ήθελα μόνο λίγο καλύτερη ανάλυση αν μπορώ να το πω έτσι. Η εφαρμογή έπαιξε σωστά άλλαξα σε μετρικ εύκολα βαθμούς Κελσίου κτλ.
      Πρώτη εντύπωση τρομερά θετική για τα λεφτά του..

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα και εγώ το amazfit σήμερα όλα καλά αλλά έχω ένα θέμα. Δεν θα έπρεπε όταν είναι στην αρχική οθόνη πηγαίνοντας επάνω και μετά δεξιά να βρίσκει κανείς τα more settings ώστε να μπορεί να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει το wifi και το silent mode? Δεν ξερώ γιατί αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τις ρυθμίσεις αυτές. Το ρολόι όταν άνοιξε έβγαλε μήνυμα για update συνδέθηκε μια χαρά στο wifi και έκανε το update σε 1.3.2b.

edit: Οκ βρέθηκαν οι ρυθμίσεις είναι επάνω στον καιρό πλέον ένα μικρό γραναζάκι δεξιά.