Παράθεση από Harrytzo: “Εγώ το επανέφερα κατευθείαν μετά την εγκατάσταση (και οι σταθμοί συνεχίζουν να υπάρχουν). Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που θα μπω για να αλλάξω το dns? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Θα βάλω Method 2: You can specify our DNS 82.146.38.202 in your router/phone instead of the providers DNS και μετά θα επαναφέρω το dns σε αυτό που είχα; ή θα αφήσω αυτό; Εδώ θα το αλλάξω; cbf917edf70ed13a05f84de35b5b0bec.jpg Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Κάπου είχα διαβάσει ότι για να βάλω ελληνικούς και ευρωπαικούς σταθμούς στο gateway πρέπει να αλλάξω το dns στο ρουτερ να τους επιλέξω από τους local και μετά να βάλω ξανά το παλιό dns. Ποιο dns όμως θα βάλω; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από Ikariapower: “Δεν κρατήθηκα ... αμάρτησα βραδιάτικα αλλά έσκασε από το πουθενά και λύγισα !!! Look what I found on AliExpress Original Xiaomi Mijia Aqara Two way control module Wireless Relay Controller 2 channels Work For Mijia APP-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Εκεί στη σελίδα, παρακάτω, έχει κάτι μικρά κουτάκια που μπαίνουν μέσα στο κουτι του διακόπτη ή της πρίζας και την κάνουν smart. Μήπω…
Το Mirouter αλλά μπαίνω και από browser αν θυμάμαι καλά. Όταν το κανείς reset και το συνδέσεις σε πάει μόνο του αν θυμάμαι καλά και διαλέγεις router ή repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
@RpMz το είχα δει αυτό αλλά είναι trial, λειτουργεί; Όταν το άνοιγα δεν άνοιγε χάρτες. Προσπαθούσε αλλά δεν εμφάνιζε χάρτη. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από mslave: “Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Το Google speaker συνεργάζεται με το xiaomi? Sent from my iPhone XS Max using Tapata…
Άλλη ερώτηση. Η πρίζα xiaomi που χρειάζεται ανταπτορα και είναι 10 Α αντί βάλω σε μια παροχή 16 Α τι πρόβλημα μπορεί να έχω; Έχω ένα ενισχυτή εκεί που κατά το άνοιγμα του ζητάει πάνω από 10Α. Στη συνέχεια είναι κάτω από 10Α. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από mslave: “Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Με τι γείωση τι πρόβλημα θα έχω; Αφού και τα φις δυο βύσματα έχουν. Για πρίζες δεν υ…
Σκέφτομαι να κάνω τις λάμπες smart για να μην αλλάζω διακόπτες και να αλλάξω τις μονές πρίζες με τις Aqara που μου πρότειναν παραπάνω. Τι λέτε; Ήδη παράγγειλα μια πρίζα Aqara και μια λάμπα Yee για να τις δω πριν παραγγείλω. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk