Δεν βάζω ανταπτορα στο σαλόνι μου αλλά ούτε και στο υπόλοιπο σπίτι. Προτιμώ όμορφο παρά έξυπνο σπίτι.
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν μιλάμε για αξιοπιστια συνδεσης σε σύγκριση με τις λάμπες? Φυσικα και το θεωρώ. Αξιοπιστία σύνδεσης κρίνω αυτή την στιγμή.Ο/H tedev έγραψε:
....
οι λάμπες συνδέονται στο δικό σου wifi. τώρα αν εσύ είσαι αλλού με το κινητό σου δεν έχει καμία σημασία με την ποιότητα σύνδεσης των yeelight.
πόσες συσκευές έχεις πάνω στο access point? επίσης έχεις ξεχωρίσει το 5GHz από το 2.4? πόσες λάμπες έχεις?
αν γυρίζεις και μου λές ότι τα 5 ευρώ sonoff είναι επαγγελματική λύση και όχι παιχνίδι.... δεν έχει νόημα να συνεχίζω την συζήτηση αυτή μαζί σου.
τέλος πάντων φεύγουμε πολύ εκτός θέματος και οι συμβουλές περί wifi και router δεν είναι για εδώ. όσο αφορά τις Yeelight... kougis, αν έχεις σκοπό να πας σε έξυπνες λάμπες όπως πχ για το ταβάνι σου... πίστεψε με, με την Yeelight που θα δώσεις 20 ευρώ, δεν θα μείνεις παραπονεμένος. και να μείνεις... είμαι σίγουρος ότι θα την πουλήσεις πολύ εύκολα.
Ο/H mslave έγραψε:
Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker
Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ο/H mslave έγραψε:
Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker
Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο
Sent from my SM-G965F using Tapatalk