Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 134.
-
Αυτονομια
ΜήνυμαΠαιδια πια ειναι η καλυτερη dev rom απο αποψη αυτονομιας μπαταριας και πια απο stable αντοιστιχα?
-
Sorry για το οφτοπικ αλλα ισχυει πως η 5.12.17 οπως ακουω απο πολλους ειναι η πιο σταθερη και με καλη αυτονομια rom μεχρι στιγμης για redmi note 2?
-
το κινητό έχει γινει τούβλο με.την 6.1.29 σε redmi note 2, κρασαρουν όλα κολανε όλα και αργουνε ολα, και με 10 λεπτά ανοιχτή οθόνη ή μπαταρία έχει πέσει 20%!! και έχω μολης 2-3 εφαρμογές μέσα, ούτε τηλ μπορώ να παρω
-
Θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε τη default ρυθμηση δηλαδη τη stock ρυθμηση της συσκευης πριν πειραξουμε οτιδηποτε, αν μπορειτε να μου πειτε τι να κλικαρω και τι οχι και τι τιμες-επιλογες να βαλω σε οσα εχω κυκλωσει.
-
Παιδια μια βοήθεια, redmi note 2, και σε σε σας όταν γράφετε κάπου με το chrome dev και γενικά περιήγηση στο κινητό όταν γράφετε κάποιο κείμενο σε κάποιο σημείο σαν να κολαει δηλαδή πρώτα γράφετε και εμφανίζοντας καθυστερημένα τα γραμματα, συμβαίνει και σε εσάς?
-
Δεν εχω περασει κανενα zip, το μονο σχετικο προγραμμα που εχω που να κανει ρυθμιζει συχνοτητες κτλπ ειναι το redmi note 2 tool απ το playstore και απο οτι καταλαβα για να γυρισω σε τελιως default το μονο που εχω να κανω ειναι απεγκατασταση του προγραμματος και reboot, επειδη δε το εζχω καθολου με αυτα θα σου πωβ ως εξης, οι μονες φαρμογες που εχω ειναι messenger, fb και κανα 2-3 ελαφρυες εφαρμογουλες αντε και 2-3 παιχνιδια, απλα αυτα, και τη συσκευη τη λιωνω ελαφρως, πιστευεις βαση αυτων που σου…
-
οκ απο οτι καταλαβα αυτο μονο για να γυρισω σε default, βασικα εκανα και modify touchboost αλλα στο τελος αφησα ξεκλικαρισμενη τη συγκεκριμενη ρυθμηση και κλικαρα το slowramp, τωρα αν τα αφησω ετσι θα ειναι οκ θα μετρανε οι ρυθμησεις που εχω δηλαδη δε χρειαζετε καποιο wipe αλλα μονο στη περιπτωση που θελω να γυρισω σε τελιως default θα χρειαστω παλι update της rom & wipe σωστα?
-
Παιδια σας παρακαλώ πείτε μου μια καλή ρυθμηση βήμα.βήμα.επειδή δε το έχω από αυτά για τις καλύτερες ρυθμίσεις στο redmi tool για να μου κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλά να μη σερνετε και το κινητο Και σας παρακαλώ να μου πείτε και ένα τρόπο πως να γυρίσω μετά σε default Παιδια please βοήθηστε κάποιος γιατί έκανα βλακεία έχω βάλει να λειτουργεί 2πυρινο και στο cpuz μου βγάζει ότι να ναι, πως να το κάνω δυπηρινο απ το redmi tool και πως μπορώ να τα επαναφερω πάλι ας με.βοηθήσει κάποιος αν μπορει
-
Παιδια σας παρακαλώ πείτε μου μια καλή ρυθμηση βήμα.βήμα.επειδή δε το έχω από αυτά για τις καλύτερες ρυθμίσεις στο redmi tool για να μου κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλά να μη σερνετε και το κινητο Και σας παρακαλώ να μου πείτε και ένα τρόπο πως να γυρίσω μετά σε default Παιδια please βοήθηστε κάποιος γιατί έκανα βλακεία έχω βάλει να λειτουργεί 2πυρινο και στο cpuz μου βγάζει ότι να ναι, πως να το κάνω δυπηρινο απ το redmi tool και πως μπορώ να τα επαναφερω πάλι ας με.βοηθήσει κάποιος αν μπορει
-
παιδια αν περάσω stable δε θα χρειαστεί να ξανά περάσω ποτέ απ το site ή από οπουδήποτε άλλου μετά? Δηλαδή μετά την εγκατάσταση της stable με το γνωστό τρόπο μετά θα μπορώ να κάνω τα update όλα αυτόματα απ το μενου? Ή δε τη γλυτωνω αυτή τη διαδικασία?
-
παιδια σήμερα κανονικά δε θα βγει ή εβδομαδιαία καινούρια rom?
-
Παράθεση από Bodai: “ ” παιδια σημερα αντί για καινούρια έκδοση αναβαισατε την 6.1.28? Δηλαδή να τη κατεβασω εκ νέου σήμερα ή θα ειναι ή ίδια με αυτή που είχα κατεβάσει τη προηγούμενη βδομάδα? Βγαλατε κάποια καινούρια Ρομ σήμερα η όχι γιατινειμαι από κινητό και δε μπορώ να δω εύκολα τωρα
-
Τοπικα απλά ίσως είχα ανοιχτά τα δεδομένα αλλά.δεν είμαι σιγουρος όμως ή συσκευή δεν έτρεχε κάτι βαρύ την είχα και κλειστή μολης την άνοιξα, τελικά που μπορεί να οφείλετε αυτό?
-
δεύτερη φορά που μου έκανε επανεκκίνηση ή συσκευή ενώ άκουγα μουσικη με την 6.1.28 έχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Τη πρώτη νομίζω είχε συμβεί και με προηγούμενη dev Redmi note 2
-
Αφου περασω τη rom μετγα απο 4-5 μερες ισως και βδομαδα και ενω εχω περασει 3-4 εφαρμογες και 2-3 παιχνιδια
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από giorgosmc: “H 6.1.28 τρωει και σε εσας μονιμος 1.5 gb ram χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο? ” Κάνε ένα restart το RN2 σου και ξανατσέκαρε το ” με restart οντως διορθωνετε αλλα γινετε συνεχεια αυτο..
-
Εγ αυτο που ξερω ειναι πως ειναι κριμα ενα τοσο καλο κινητο να εχει ενα τοσο κακο λογισμικο που να εκμηδενιζει τα specs του, και τις δυνατοτητες του, θα πρεπει να γινει μια ''επανασταση'' επιτελους και να βγει μια καλη rom που να εκμεταλευετε πληρως τις δυνατοτητες της συσκευης και φυσικα την αυτονομια μπαταριας της συσκευης που (μονο) θεωρητικα θα επρεπε να ειναι κορυφαια με 3000+ mah ονομαστικη τιμη μπαταριας.
-
H 6.1.28 τρωει και σε εσας μονιμος 1.5 gb ram χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο?
-
Κατοχος redmi note 2, η τελευταίο rom παιζει να είναι ή χειρότερη rom μετατρέπει τη συσκευή κυριολεκτικά σε μονοπυρινο, είχα ανοίξει το messenger και 1-2 εφαρμογές και κρασαραν όλα τρώει απίστευτα πολύ ram, επιβεβεωστε και οι υπόλοιποι σε όσους έκανε το κινητό "τούβλο" ή 6.1.28
-
Αυριο θέλω να δω android 6 στο redmi note 2 ΥΓ: Παιδιά ευχαριστουμε για τη τέλεια δουλειά αλλά φτιαξτε μια rom με καλή αυτονομία μπαταρίας γιατί δε παλευετε πέφτει σε ρυθμούς αντιστροφής μετρησης