Εφαρμογές θα μου τις επαναφέρει κανονικά το mi account από θέμα συμβατότητας με την κιτ κατ; Είναι από πριν το backup με την κιτ κατ. Αν και θα πάρω ένα backup εγώ για σιγουριά από τα πάντα.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απλά από το TWRP Recovery κάνεις (Wipe Data -Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache) και αμμέσως μετά κάνεις Install και πάλι την τελευταία Version.
Mετά κάνεις και πάλι όλες τις αρχικές ρυθμίσεις στην συσκευή σου στα Αγγλικά για να μην κολλήσεις στο BUG του Mi-Account, και μόλις τελειώσεις, επιστροφή στην Ελληνική γλώσσα, και είσαι οκ.
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Κατ'αρχήν μπορείς να πάρεις ένα Full Nandroid Backup από το TWRP Recovery..
Όσο για το Mi-Cloud, θα σου κατεβάσει και πάλι ότι έχεις συγχρονίσει μέχρι και τώρα... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατ'αρχήν μπορείς να πάρεις ένα Full Nandroid Backup από το TWRP Recovery..
Όσο για το Mi-Cloud, θα σου κατεβάσει και πάλι ότι έχεις συγχρονίσει μέχρι και τώρα...
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Είχα ξαναπάρει με το CWM
Τα Backups του TWRP πρέπει να δουλεύουν σωστά από ότι είχα δοκιμάσει. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Είχα ξαναπάρει με το CWM
-
marshmallow να φύγει ότι έχει μείνει από κιτ-κατ.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Κατοχος redmi note 2, η τελευταίο rom παιζει να είναι ή χειρότερη rom μετατρέπει τη συσκευή κυριολεκτικά σε μονοπυρινο, είχα ανοίξει το messenger και 1-2 εφαρμογές και κρασαραν όλα τρώει απίστευτα πολύ ram, επιβεβεωστε και οι υπόλοιποι σε όσους έκανε το κινητό "τούβλο" ή 6.1.28
-
Εγώ, χωρίς να έχω εμπειρία από προηγούμενες dev, είμαι απολύτως ικανοποιημένος και από την απόδοση και από μπαταρία.
Η λέξη κλειδί είναι η "εγώ".Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Γ
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H axl21 έγραψε:
εννοω ότι στις 30/1 που την κατέβασα έλεγε τελευταία ενημέρωση 30/1 ενώ τώρα πάλι λέει τελευταία ενημέρωση 3/2.άλλαξε κάτι;
mi4c δεν είδα κάτι διαφορετικό. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα