Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 146.
-
Προς ενημέρωση σας πάντα παιδιά βρίσκομαι ακόμα στο 11 % κ έχουν ξεκινήσει κάποιες αποσυνδέσεις.
-
Παιδιά καλησπέρα. Προς ενημέρωση όλως κ κυρίως των developers μας. Από ότι φαίνεται ο γιατρός έλυσε το bug της μπαταρίας στο 16 %. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11 %. Όταν έφτασα στο 16 % δονηθηκε κ με προειδοποίησε για φόρτιση του band. Από τότε δεν μου έκανε καμιά αποσύνδεση. Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3??
-
- Παιδιά καλημέρα κάτι που μόλις παρατήρησα. Κατά την εύρεση συσκευής από το mi band όταν απενεργοποιείς την εντολή εμφανίζεται το μήνυμα " ξυπνητήρι ανενεργό ". Δείτε το κ σεις λίγο αν θέλετε. Υπόψιν ξανά έκανα εγκατάσταση τις πηγές και το λογισμικό χωρίς όμως κάτι να αλλάξει.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από poseidvn: “Αυτό ισχύει και για το ξυπνητήρι ? ” Σβύσε όλα τα res και fw απο το κινητό και ξανακάνε copy το final fw από την πρώτη σελίδα. ” Όλα καλά ευχαριστώ πολύ
-
ok σε ευχαριστώ πολύ πάω να το δοκιμάσω
-
Παράθεση από dnomikos: “ Παράθεση από drivth: “Ακριβώς και εγώ που έχω το global βγάζει το ce κτλ αλλά όχι miui. ” Αν δεν βαριέστε, για περάστε το παρακάτω res να δούμε αν είναι εντάξει τώρα ” Αυτό ισχύει και για το ξυπνητήρι ?
-
Παιδιά καλημέρα.Σε μένα όταν πάω να μπω σε αθόρυβη λειτουργία από το MI BAND πάλι μου γράφει " Ξυπνητήρι ανενεργό "
-
Παράθεση από michalis66: “Καλησπέρα πέρασα τελικά την τελευταία έκδοση από εδώ με τα res. Και έχω ένα πρόβλημα. Έχω κανει συγχρονισμό με το mifit του iPhone και ενώ συνδέετε μου κάνει αποσυνδέσεις το Bluetooth συνέχεια. Κάθε ένα λεπτό συνδέεται και απόσυνδεεται. Ξέρει κανείς τι φταίει; ” Έλεγξε το ποσοστό της μπαταρίας σου στο Band. Αν είναι 16% πρόκειται για γνωστό bug των εφαρμογών mi Fit. Αν η μπαταρία είναι φορτισμένη δοκίμασε να κάνεις unpair / pair το band
-
Προσωπικά σε μένα το ξεκλείδωμα με bluetooth λειτουργεί κανονικά.Απλά κατά την ενεργοποίηση του στο τέλος '' κρεμάει '' η εφαρμογή .Την κλείνεις / ανοίγεις και όλα καλά. Δοκιμάστε να κάνετε Unpair/Pair το band μήπως και λυθεί το πρόβλημα.Σε άλλο θέμα που είχα εγώ κάνοντας αυτό λύθηκε.
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα, αποστολή από gearbest με Belgium registered περνάει από τελωνείο? Έχει και Europe express αλλά χρεώνει 24€ ενώ το προϊόν έχει 24€ άρα δεν αξίζει. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν μια εβδομάδα παρέλαβα από gearbest με Belgium registered το Mi Band 3 και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα
-
Παράθεση από drivth: “Δλδ? Τι παραπάνω πρέπει να κάνουμε? ” Πας στο κινητό και ακολουθείς την εξής διαδρομή Ρυθμίσεις/Εγκατεστημένες εφαρμογές/Mi Fit/Άδειες εφαρμογής και τικάρεις τον διακόπτη SMS αν δεν είναι ενεργοποιημένος.Βγαίνοντας από κει θα δεις να γράφει παρακάτω "" Άλλες άδειες "" . Εκεί εγώ έχω αδειοδοτήσει τα πάντα πλην της επιλογής "" Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος ""
-
Παιδιά το θέμα αυτό με τις ειδοποιήσεις των SMS, το έλυσα δίνοντας χειροκίνητα τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις από τις ρυθμίσεις του Mi Fit V2 !! Το αναφέρω γενικά μήπως σε κάποιον δεν λυθεί με επανεκκίνηση
-
Αυτό παιδιά που κάνει το mi band 3 με τις αποσυνδέσεις/συνδέσεις του Bluetooth όταν φτάσει η μπαταρία στο 16% το κάνει σε όλους κι αν ναι γνωρίζετε αν το ίδιο συμβαίνει κ στην official εφαρμογή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Πηγαίνοντας στο ενημερωμένο MI Fit στο '' Σχετικά '' εκεί δηλ.που βλέπουμε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής μου λέει πάλι έκδοση 3.5.0 από περιέργεια θα έπρεπε να λέει κάτι άλλο ?
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από poseidvn: “Τι να πω δεν μου εμφανίζει τίποτα από αυτά ” Αφού τις έχεις συνδέσει με το mi fit και το έχεις ενεργό για άλλες συσκευές ανοίγεις και το Notify το συγχρονίζεις και πας εργαλεία weather και τα ανοίγεις όλα ότι λέει εκεί.. Μετά ξανά συγχρονισμό και βουαλα.. Τουλάχιστον σε μένα δουλεύει.. ” Το έκαναααααααααααα ................. χαχαχαχαχαχα!!!Ευχαριστώ πολύ και σόρρυ για το πρήξιμο
-
Τι να πω δεν μου εμφανίζει τίποτα από αυτά
-
Παράθεση από sgatz: “Παιδιά ψάχνετε αυτό που σας γράφω πριν για τον καιρό. Είναι μενού που το φέρνει το notify fitness ΜΟΝΟ και έχει τρέχουσα θερμοκρασία και υγρασία και στα greeklish τις συνθήκες πχ λιακάδα. Αν βάλετε το notify και πάτε εργαλεία weather και κάνετε ένα συγχρονισμό χειροκίνητα θα σας το φέρει. Το θέμα είναι αν μπορεί να κουμπώσει στην δικιά μας έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3ac59d72d9559bb3be2e41bd38f8dd50.jpg ” Θα το δοκιμάσω και θα σας πω
-
Παράθεση από dnomikos: “Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες το Mi Fit και δώστου δικαιώματα στο "Τοποθεσία" ή ακόμα καλύτερα, δώσε όλα τα παρακάτω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57796/ ” Τα έχω δώσει τα δικαιώματα αυτά από την αρχή αλλά και πάλι τίποτα
-
Παιδιά όσον αφορά τον καιρό εγώ δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από πριν. Δεν ξέρω αν πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι στο notify αλλά ούτε τι θερμοκρασία έχει αυτή την στιγμή αλλά ούτε και την υγρασία.