Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ο/H poseidvn έγραψε:
Τι να πω δεν μου εμφανίζει τίποτα από αυτά
-
Ο/H nikpro13 έγραψε:
Το τελευταίο έχω αυτό που έχετε βγάλει. Το firmware το πέρασα με το mi fit 3.5.0. -
Ναι με το όπως έλεγε ο οδηγός για αυτούς που είχαν ήδη ελληνικά
-
Ο/H nikpro13 έγραψε:
Ναι με το όπως έλεγε ο οδηγός για αυτούς που είχαν ήδη ελληνικά -
Ο/H nikpro13 έγραψε:
Το τελευταίο έχω αυτό που έχετε βγάλει. Το firmware το πέρασα με το mi fit 3.5.0.
-
Πηγαίνοντας στο ενημερωμένο MI Fit στο '' Σχετικά '' εκεί δηλ.που βλέπουμε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής μου λέει πάλι έκδοση 3.5.0 από περιέργεια θα έπρεπε να λέει κάτι άλλο ?
-
Αυτό σωστό είναι! Τελευταία έκδοση Mi Fit Stable που υπάρχει διαθέσιμη!
-
Θα τα ξανά περάσω από την αρχή και βλέπω. Μόνο τις ειδοποιήσεις μου βγάζει στα ρώσικα. Όλα τα άλλα στα ελληνικά.
-
Ο/H nikpro13 έγραψε:
Θα τα ξανά περάσω από την αρχή και βλέπω. Μόνο τις ειδοποιήσεις μου βγάζει στα ρώσικα. Όλα τα άλλα στα ελληνικά.
-
Η νέα έκδοση apk μόλις περάστηκε στο redmi note 5 global μου αλλά όταν πάω να πατήσω στην επιλογή ξεκλείδωμα οθόνης εννοώ δείχνει να είναι ενεργό σκάει η εφαρμογή και ζητάει αναφορά η κλείσιμο τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση κάτοχος mi band 2 για λίγες μέρες ακόμα με τελευταίο ελληνικό firmware του γιατρού
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Καλησπέρα και πολλά μπράβο για την προσπάθεια.
Να αναφέρω κάτι που παρατήρησα.
Στο heart rate, έχω βάλει συνεχή μέτρηση με συχνότητα 1 λεπτό.
Στην κεντρική οθονή αναγράφεται η ώρα τελευταίας μέτρησης σωστά. Όταν μπαίνω στο heart rate today, εμφανίζεται με διαφορά 1 ώρα πίσω.
1 ερώτηση. Μπορεί να συνδεθεί με google fit και να περνάει τα δεδομένα εκεί;
ευχαριστώ.
Ηλίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0