Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Το έκαναααααααααααα ................. χαχαχαχαχαχα!!!Ευχαριστώ πολύ και σόρρυ για το πρήξιμοΟ/H geozn8 έγραψε:
Αφού τις έχεις συνδέσει με το mi fit και το έχεις ενεργό για άλλες συσκευές ανοίγεις και το Notify το συγχρονίζεις και πας εργαλεία weather και τα ανοίγεις όλα ότι λέει εκεί.. Μετά ξανά συγχρονισμό και βουαλα.. Τουλάχιστον σε μένα δουλεύει..Ο/H poseidvn έγραψε:
Τι να πω δεν μου εμφανίζει τίποτα από αυτά

-
Τα resources τα πέρασες μετά??Ο/H nikpro13 έγραψε:
Το τελευταίο έχω αυτό που έχετε βγάλει. Το firmware το πέρασα με το mi fit 3.5.0. -
Ναι με το όπως έλεγε ο οδηγός για αυτούς που είχαν ήδη ελληνικά
-
Κάνε ένα κόπο και ξαναπερνα τα. Αλήθεια τι ακριβώς σου βγάζει στα ρωσικά?Ο/H nikpro13 έγραψε:
Ναι με το όπως έλεγε ο οδηγός για αυτούς που είχαν ήδη ελληνικά -
Έχουν βγεί νεότερες εκδόσεις με διορθώσεις. Κατέβασε από την πρώτη σελίδα - δεύτερο μήνυμα, τα τελευταία (firmware V3 και resources V3) και πέρασέ τα είτε με Notify & Fitness είτε με GadgetBridge.Ο/H nikpro13 έγραψε:
Το τελευταίο έχω αυτό που έχετε βγάλει. Το firmware το πέρασα με το mi fit 3.5.0.
-
Πηγαίνοντας στο ενημερωμένο MI Fit στο '' Σχετικά '' εκεί δηλ.που βλέπουμε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής μου λέει πάλι έκδοση 3.5.0 από περιέργεια θα έπρεπε να λέει κάτι άλλο ?
-
Αυτό σωστό είναι! Τελευταία έκδοση Mi Fit Stable που υπάρχει διαθέσιμη!
-
Θα τα ξανά περάσω από την αρχή και βλέπω. Μόνο τις ειδοποιήσεις μου βγάζει στα ρώσικα. Όλα τα άλλα στα ελληνικά.
-
Μάλλον έχεις τo v1 firmware ακόμα. Για πέρασε το v3 μαζί με τα resources και θα λυθεί το πρόβλημα. Τις ειδοποιήσεις τις έβγαζε στα ρώσικα όταν ήταν από 5 και πάνω.Ο/H nikpro13 έγραψε:
Θα τα ξανά περάσω από την αρχή και βλέπω. Μόνο τις ειδοποιήσεις μου βγάζει στα ρώσικα. Όλα τα άλλα στα ελληνικά.
-
Η νέα έκδοση apk μόλις περάστηκε στο redmi note 5 global μου αλλά όταν πάω να πατήσω στην επιλογή ξεκλείδωμα οθόνης εννοώ δείχνει να είναι ενεργό σκάει η εφαρμογή και ζητάει αναφορά η κλείσιμο τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση κάτοχος mi band 2 για λίγες μέρες ακόμα με τελευταίο ελληνικό firmware του γιατρού
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Καλησπέρα και πολλά μπράβο για την προσπάθεια.
Να αναφέρω κάτι που παρατήρησα.
Στο heart rate, έχω βάλει συνεχή μέτρηση με συχνότητα 1 λεπτό.
Στην κεντρική οθονή αναγράφεται η ώρα τελευταίας μέτρησης σωστά. Όταν μπαίνω στο heart rate today, εμφανίζεται με διαφορά 1 ώρα πίσω.
1 ερώτηση. Μπορεί να συνδεθεί με google fit και να περνάει τα δεδομένα εκεί;
ευχαριστώ.
Ηλίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0