Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Backup στο mi cloud είναι back up επαφών και φωτογραφιών. ” και εφαρμογών και ρυθμίσεων... επίσης :)” Και να είχε backup system και boot και data το mi cloud, εάν είχε πρόβλημα το system από ποιο system να μπεις και να κάνεις restore, αφού δεν έχεις system; γιαυτό πάντα external sd και τα παλιά πέρασμα στον υπολογιστή γιατί πιάνουν πολύ χώρο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ξανά περασμα ρομ και μετά κατέβασμα δεδομέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Καλησπέρα, εγώ δεν το βγάζω μου παρέχει μια ασφάλεια. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Στην παλιά έκδοση του twrp μου κολλούσε πάντα το κινητό. Ευτυχώς τώρα με την τελευταία, όλα είναι ομαλά. Ρώτησα όμως και από περιέργεια για να είμαι ειλικρινής.
-
Motion και ξερό ψωμί. Με κάλυψε απόλυτα. Σπάνια άνοιξε η οθόνη χωρίς να την χρειαστώ και επίσης με γλυτώνει από την παιδικότητα να περνάω το χερι πάνω από το κινητό σαν να είμαι κανένας περίεργος. Nasdriver no bad feelings mate. Edit: Είμαι με 6.3.17 και δεν δουλεύει το one handed mode. Σε εσάς με την ίδια ρομ, σας δουλεύει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Καλά και εσύ γιατί δεν αλλάζεις πάροχο να βρεις την υγεία σου; ” 1. το γεγονός ότι μιλαω με την οικεγενεια μου τελείως δωρεάν με 4 αριθμούς. 2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΙΟ... μηδέν 3. Για τους υπολοιπος χρεωνομαι 0,14 το λεπτό ομιλίας με χρέωση απο το πρώτο δευτερολεπτο 4. και 3GB το μηνα με 8 ευρώ αν βρεις καλυτερο πακετο να μου τρυπήσεις την μύτη.... για τον Θαναση που ξέρει.... πληροφοριακα ανηκω στο Military club της vodafone” Εγώ είμαι με 1gb, 1500' π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aggelosd: “Από θέμα μπαταρίας η νέα Rom πως είναι; πόση ώρα βγάζει;” Mε τελευταία developer βγάζω 5μιση ώρες... Περίπου 2 ώρες βίντεο, 3 ώρες σερφάρισμα στο ίντερνετ και μισή ώρα κλήσεις. Έχει ένα θεματάκι με την σύνδεση σε διάφορα ρούτερ (δεν κλειδώνει αμέσως). Συνολικά είναι μια πολυυυυυύ καλή ρομ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από KostasUK: “Πως βγάζουμε το search από το notification shade, που μας κατσικώθηκε με την νέα developer rom? ” Δεν νομίζω να βγαίνει είναι ενα απο τα χαρακτηριστικά του update” Damn it. Thank you Thracia!!!