Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
μέχρι στιγμής η 5.5.29 φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και γενικά η διάρκεια της μπαταρίας στο mi3 φαίνεται να έχει βελτιωθεί στις τελευταίες rom ενδεικτικά χθες το βράδυ που δεν πέρναγε η ώρα στη δουλειά με μπαταρία 93% κατέβασα από data την 5.5.29 από recovery πήρα backup both system & data έκανα install με 2 ώρες ομιλία, σχεδόν άλλες 2 ώρες browsing και μια ώρα περιπου οθόνη ψάχνοντας διαφορα στο λειτουργικο και αρχεία αυτή την στιγμή η μπαταρία είναι στο 66% προχθές πάλι με περίπου 95% φορτισμέ…
-
έχω περάσει στο note 3g την 5.5.15 όλα λειτουργούν κανονικά 3 μέρες τώρα δεν εντόπισα κάποιο bug, η μπαταρία τα πηγαίνει αρκετά καλά με normal χρήση για κλήσεις λίγο gaming και browsing apo wifi χωρίς data σε 24 ώρες από 100% έπεσε στο 81% το μονο περίεργο που είδα είναι ότι από full πέφτει μετά μια ώρα standby στο 97 χωρίς καθόλου χρήση αλλα από εκεί και μετά στρώνει με δυσκόλεψε μετά το update της rom προσπαθούσα να μπω στο recovery και μουλάρωνε στο MI logo όσο και αν προσπαθούσα από τα κουμπ…
-
πως ενεργοποιούμε την βελτιστοποίηση του συστήματος? η 5.5.8 φαίνεται να πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής τίποτα το περίεργο, είχα μείνει με την 5.4.10 στο mi3 από όταν είχε κυκλοφορήσει για το note 3G αξίζει να περάσω την ν6? έχει σοβαρά θέματα, από μπαταρία πως πάει? το έχω δώσει στην γυναικα και έχει ακόμα v5 GTV ... δεν έχω την όρεξη να μου αρχίζει τα παράπονα βγάζει το τάδε μήνυμα, το x δεν δουλεύει δεν κρατάει η μπαταρία και πάει λέγοντας
-
MI3 και WiFi
Deus164 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαthanks! στα 5g άλλαξα το Control Channel από auto σε 44 και το Channel bandwidth σε 20/40/80MHz και κλειδώνει στα 390Mbps
-
MI3 και WiFi
Μήνυμαοι ρυθμίσεις του router είναι ακριβώς οι ίδιες και για τα 5 G με την μονη διαφορα ότι το Channel bandwidth το έχω στα 80MHz img το desktop pc παει καλα οπως και το laptop img Mi3 στα 2.4 και 5 img img
-
MI3 και WiFi
ΜήνυμαΆλλαξα το modem/router του ISP με το ASUS DSL-AC68U και τα WiFi specifications που έχει είναι τα παρακάτω 802.11a : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps 802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps 802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps 802.11n : up to 450Mbps 802.11n TurboQAM:up to600Mbps 802.11ac: up to 1300Mbps Από ότι γνωρίζω το Mi3 υποστηρίζει Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band Όμως ότι και αν έχω δοκιμάσει στα 2.4G και στα 5G το data rate δεν ανεβαίνει πάνω από τα 65Mbps, αυτό είναι το maximum που υποστηρίζει?
-
τελικά η προτελευταία rom [NEW][UPDATED][SHARE] CM12.1 BETA_2 - MI 3/4 W / C Enhanced Version Of Android - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum έχω την εντύπωση πως είχε την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από οποιαδήποτε άλλη είχα ποτε στο mi3 συμπελαμβανομενης και της miui μέσα σε ένα 24ορο γεμάτο με 3 ώρες ομιλίας χωρίς browsing με ενεργό τον συγχρονισμό της google ενεργό το wifi και περίπου 2 ώρες οθόνη η μπαταρία από 100% έμεινε στο 76 % πιστευω πως με παρομοια χρήση κρατάει σίγουρα για 3…
-
χρειάζεται repartitioning με το zip που έχει στο post πριν το φλασαρισμα διαφορετικά βγάζει error το έκανα και δεν πείραξε τίποτα άλλο οσα αρχεία είχα μέσα στη συσκευή παρέμειναν ανέπαφα όπως και το full backup της miui που είχα από CWM δεν δοκίμασα ακόμα να το κάνω restore για να δω αν περνάει απροβλημάτιστα
-
του ivan είναι η μονη που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήθελα να δοκιμάσω cynogen δεν είχα προηγουμενη εμπειρία και άκουγα πολλά στη cynogen έχει γίνει καλή δουλεά και θεωρείτε σαν μια από τις κορυφαίες έχει πολλά πράγματα αλλα σαν τη MIUI και τις ευκολίες που έχει δεν είναι... πολλές φορες προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν τα έχει και τα έχω συνηθίσει από το μύθοι όπως ομαδοποίηση εφαρμογών και unistall η μεταφορά όλες μαζί πακέτο, τακτοποιση με ένα κούνημα της συσκευης και αλλα προμοια, όταν β…
-
τις τελευταίες μέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι rom έχω βρει να κυκλοφορεί στο net αρκετές είχαν διαφορα θέματα, reboot χωρίς λόγο, όταν με καλούσαν πάγωνε η συσκευή και δεν έκανε τίποτα, ο cpu ακόμα και στην αναμονή δούλευε πάνω από 40 η 50% αργούσε πολύ να bootarei η μερικές φορες δεν έκανε boot ποτε και διαφορα αλλα... Η τελευταία που δοκιμάζω σχεδόν 3 μέρες τώρα μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη [NEW][UPDATED][SHARE] CM12.1 BETA_2 - MI 3/4 W / C Enhanced Version Of Android - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi …
-
Antutu score από τα xiaomi
Deus164 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπυροβολεί αν και απο τις πρώτες beta ακόμα cynogenmod 12.1 & lollipop 5.1 αν δεν κάνω λάθος είναι από τις πρώτες που κυκλοφορούν βασισμένες στο kernel για το mi3, δεν το έψαξα και πολύ μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα πως κάνουμε ο/c? με τα smartphones δεν έχω ιδέα... όσο το έψαξα δεν έβγαλα άκρη...
-
@kostaskk σωστά το κουμπί κάτω αριστερά είναι στην V5
-
@spy123 Πρόβλημα με τη κάμερα έχω να αντιμετωπίσω πολύ καιρό με κάποιες από τις πρώτες ν6 είχα... Έχεις δοκιμάσει καθαρισμo δεδομένων στην εφαρμογή Κάμερα?
-
Μέχρι στιγμής η 5.4.3 για το Mi3 φαίνεται να δουλεύει καλά δεν έχω δει κάποιο σημαντικό bug μετά από μια μέρα χρήσης μπορώ να πω πως έχουν κυκλοφορήσει και καλύτερες rom σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση της μπαταρίας χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι καταναλώνει πολύ Το μονο περίεργο είναι ότι μια φορα χωρίς να κατεβάζω η να κάνω browsing μονο τα δεδομένα είχα ενεργοποιημένα ζήτησε wi fi λόγο μεγέθους αρχείου παρόλο που το έχω file size στο απεριόριστο, έχω μονο ενεργοποιημένη την ειδοποίηση…
-
είχα να κάνω reboot το Mi3 3+ ημέρες και κάποια στιγμή άρχισαν όλες οι εφαρμογές να χτυπάνε fc's μετά από εκκαθάριση ram είχε 160mb free και ξεκίνησε να χτυπάει και ο launcher Έκανα reboot και δεν μπουτάρε η miui κόλλαγε στο boot logo Από recovery δοκίμασα τα πάντα wipe cache restore defaults... αλλα τίποτα δεν βοηθησε τελικά έκανα install τη rom από πάνω για να bootarei Αρχικά επειδή είχα παρόμοια προβλήματα και με την προηγουμενη όταν πέρασα την τελευταια rom είχα κάνει wipe data και restore d…
-
πέρασα την 5.2.6 στο mi3 το μονο πρόβλημα που αντιμετοπισα μετά την εγκατασταση ήταν με το swiftkey δεν άνοιγε αρχικά και μετά από εκκαθάριση δεδομένων εβγαζε fc συνεχώς, το απεγκατέστησα και έκανα νέα εγκατάσταση από το playstore, πρώτα έκανα default το stock έχω την εντύπωση πως κάτι άλλαξε με την οθόνη μετά την εγκατάσταση, τα χρώματα έγιναν ποιο ζωντανα χωρίς να πειράξω κάτι η να αλλάξουν οι ρυθμίσεις η οθόνη είναι ποιο φωτεινή Χαμήλωσα τον φωτισμό της οθόνης σε επίπεδο που πριν δεν με βόλευ…
-
Παράθεση από annonnaki: “ Συγνώμη για την συνέχεια του off topic αλλά συμφωνώ και εγώ. Μετρήσεις ισχύος δεν έκανα όπως εσύ αλλά μέτρησα χρόνους φόρτισης με μια σακούλα φορτιστές και καλώδια. Ακόμα και μεγαλύτεροι φορτιστές (1,5 - 2A) φορτίζουν το κινητό σε περισσότερο χρόνο. Είχα και ολόκληρο πίνακα στο σπίτι με μετρήσεις. Ο δικός τους της XIAOMI είναι ο ταχύτερος. Το θέμα είναι πως στο καλό το κάνουν αυτό;;;; Πως καταλαβαίνει η συσκευή (η μπαταρία καλύτερα) τον φορτιστή και το αντίστροφο. ” δεν…