Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• SMS. Το σχετικό θέμα είναι εδώ Πρόβλημα με μηνύματα λήψη sms

• Όχι φίλοι μου, δεν είχα ανοιχτό το συγχρονισμό. Μπήκα στο mi cloud και ήταν μέσα οι φωτογραφίες μου μέχρι Αύγουστο. Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής: Έχω ένα άλλο πρόβλημα το οποίο έχω αναφέρει εδώ σε άλλο thread. Το κινητό μου δε λαμβάνει όλα τα μηνύματα, το έχω δοκιμάσει με δύο sim. Τώρα τελευταία έκανε και κάτι επανεκκινήσεις μόνο του. Σκέφτηκα, λοιπόν, να του κάνω ένα φορματάκι και να του περάσω καμιά stable, αλλά να είναι στην κατάσταση που το είχα με τις εφαρμογές του και τα δεδομένα του. …

• Καλησπέρα! Με kitkat! Θέλετε να σας γράψω ακριβώς τι έχει συμβεί ή έχεις να προτείνεις κάτι άμεσα γιατρέ μου?

• Παιδιά πήρα ένα backup μέσα από το miui νομίζοντας ότι θα κρατήσει και φωτογραφίες κλπ. Έκανα wipes μετά και τώρα χάθηκαν. Προσπαθώ να τα κάνω recover με εφαρμογές της easeus. Συγκεκριμένα, δοκίμασα το data wizard. Μετά βρήκα το Mobisaver της ίδιας εταιρείας που είναι για android και μου λέει ότι το κινητό μου δεν είναι root. Έχω γίνει developer από τις πληροφορίες συσκευής και πάτησα μετά enable dubugging mode. Όμως, δεν το βλέπει σαν root. Πήγα να κατεβάσω το super su αλλά δε με αφήνει να το κ…

• Πρόβλημα με μηνύματα λήψη sms

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ερώτηση (με την λογική πάντα του τι δεν φταίει), οι αριθμοί είναι διαφορετικών εταιρειών ή και οι 2 της Vodafone ? Αν είναι και οι 2 της Vodafone υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις με sim άλλης εταιρείας ? ” Κάτι απρόβλεπτο έχει συμβεί, μετά τη συζήτηση που είχαμε, έχω στείλει 3 μηνύματα από το ένα στο άλλο και έχουν πάει. Θα το δω και αύριο και θα δοκιμάσω και άλλη sim. Είναι πραγματικά περίεργο, για αυτό θεωρώ ότι έχει να κάνει με το λογισμικό, δε γίνεται τη μία να στέλν…

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Zep: “Ο αριθμός μου λαμβάνει κανονικά sms στο άλλο κινητό που τον έχω βάλει. Τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω ότι το κινητό και το λογισμικό δε φταίνε σίγουρα; ” Όταν έχω "κολλήσει" σε ένα πρόβλημα αρχίζω και πηγαίνω αντίστροφα, τι "Δεν φταίει...". Δεν θέλω να σε κουράσω αλλά πάμε βήμα-βήμα...ίσως το κέντρο μηνυμάτων στο Mi-3W να μην είναι εντάξει και να σου δημιουργεί τα προβλήματα. ” Δεν τίθεται θέμα κούρασης, ειδικά όταν ψάχνουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα…

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Zep: “Χαίρομαι που κατάλαβα λάθος! Εννοείται ότι υπάρχει φιλική διάθεση και από τη δική μου πλευρά. Σχετικά με το θέμα που έχω, τι προτείνεις να κάνω; ” Εχτές είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα με data, τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών της κινητής και ρύθμιση εκ νέου του APN για χρήση δεδομένων. Δεν δοκιμάζεις μία επικοινωνία με την εταιρεία σου μπας και είναι θέμα κεντρικών ρυθμίσεων sms ? ” Ο αριθμός μου λαμβάνει κανονικά sms στο άλλο κινητό …

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Χαίρομαι που κατάλαβα λάθος! Εννοείται ότι υπάρχει φιλική διάθεση και από τη δική μου πλευρά. Σχετικά με το θέμα που έχω, τι προτείνεις να κάνω;

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Zep: “Εννοείς να σβηστούν τα πάντα; Αν ναι, γιατί πρέπει να γίνεται αυτό; Αν είναι έτσι, τότε συμφέρει να καταλήγουμε σε stable. ” Φίλε σίγουρα συμφέρει να πας Stable και σίγουρα τα κινητά δεν έγιναν για να παίζουμε....Αν θέλεις όμως να παίζεις, όπως εμάς με τις Developers και να κάνεις και εσύ όπως εμάς τον προγραμματιστή (να κάνουμε ένα φλας δεν ξέρουμε αλλά προγραμματιστές όλοι μας), και να σκίζεις το κινητό στην κυριολεξία (μιας και κάθε 5-6 μέρες του αλ…

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εννοείς να σβηστούν τα πάντα; Αν ναι, γιατί πρέπει να γίνεται αυτό; Αν είναι έτσι, τότε συμφέρει να καταλήγουμε σε stable.

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

GTV 5.12.3 αυτή τη στιγμή, αλλά το πρόβλημα υπάρχει από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη με τη rom που είχα τότε.

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αδερφέ μου, πάλι δεν έγινα κατανοητός. Έχω δύο αριθμούς. Και με τους δύο το mi3 δε λαμβάνει μηνύματα! Άρα, δε φταίει η sim.

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ας ξαναθέσω το ερώτημα γιατί μάλλον σας μπέρδεψα. Έχω μια κάρτα sim (τον κανονικό αριθμό μου) στο Xiaomi mi3 και παρατήρησα ότι δε λαμβάνω μηνύματα κατά τα τέλη Σεπτέμβρη. Μετά τα εβδομαδιαία updates μέχρι και το Δεκέμβρη, οι γνωστοί παρατηρούσαν ότι δεν απαντώ στα μηνύματά τους, που παραδίδονταν, αλλά δεν τα λάμβανα ποτέ. Αποφάσισα να αλλάξω sim στο Xiaomi και να βάλω τον κανονικό μου αριθμό σε ένα Nokia 1100. Στέλνω μηνύματα στη δεύτερη sim και δε λαμβάνονται. Έκανα wipe cache partition και wi…

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλή χρονιά, Παιδιά από τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, έχω παρατηρήσει ότι δε μου έρχονται όλα τα μηνύματα στο κινητό. Όσες rom και αν έχω κάνει update, τίποτα. Επαφές μου μου λένε ότι μου στέλνουν sms και εγώ δεν τα λαμβάνω. Τι προτείνετε; Πραγματικά είναι τρελό.... Έκανα wipe cache partition και wipe dalvik cache. Χθες που τέσταρα να δω αν λαμβάνει μηνύματα το Mi3 (του έχω βάλει πλέον άλλη sim και έχω την κανονική μου σε ένα ΝΟΚΙΑ 1100), μετά τα wipes, τα λάμβανε. Σήμερα όσα κι αν έχω …

• Βοήθεια με browser και δεδομένα

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Atix: “Παρόμοιο πρόβλημα που είχα και εγώ λύθηκε με την απενεργοποίηση του "οικονομία δεδομένων" απο το "Ασφάλεια" - Δεδομένα" - "Ρυθμίσεις Οικονομίας" - "Οικονομία Δεδομένων" σε V5...” Δώστε ο,τι επιβράβευση μπορείτε στον φίλο! Έδωσε λύση! Σε υπερευχαριστω!

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά εμένα, από χθες έως σήμερα, χωρίς να πειράξω κάτι, παρά μόνο ένα update του uc browser, δουλεύει κάποιες φορές το ίντερνετ μέσω browser και κάποιες άλλες όχι.

• προβλημα με ιντερνετ

Zep - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά, κι εγώ αυτό το θέμα έχω. Βοήθεια με browser και δεδομένα

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα σας! Είχα ήδη την 4.12.12 πριν γράψω το θέμα, επίσης είχα ήδη απεριόριστα στις λήψεις. Το πρόβλημά μου δεν είναι οι εφαρμογές, είναι οι browsers μόνο.

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με τον browser του κινητού, αλλά και με τον uc browser! Όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα και ενώ έχω σήμα h+ οι μόνες σελίδες που ανοίγει είναι οι light versions του facebook. Με wi-fi ανοίγει τα πάντα. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει? Έχω προβληματιστεί ιδιαιτέρως.