Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυματιποτα παλι το ιδιο βγαζει.
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμαοχι. σορρυ αλλα ειμαι ψιλοασχετος. θα κανω τωρα και βλεπουμε
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15776/ κολλαει στο 50% και μετα βγαζει αυτο. μηπως πρεπει να περασω developer?
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμαευχαριστω! δηλαδη κλεινω το τηλεφωνο το βαζω σε fastboot το συνδεω με usb στο mi account και παταω ξεκλειδωμα? και αν δεν κανω ολα τα βηματα απ την αρχη περνωντας την developer rom?
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΚαλημερα μολις παρελαβα το redmi 3 pro! παρα πολυ ωραιο τηλεφωνο και μου ηρθε με stable 7.8.9.0 που φανταζομαι ειναι official εχει μονο αγγλικα και κινεζικα. εκανα το τσεκ κ ο bootloader ειναι κλειδωμενος. τωρα ξεκλειδωνω και παω για ελληνικη rom? η πρεπει να βαλω developer?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμασας ευχαριστω! νομιζω σχετικα γρηγορα εγκριθηκε μεσα σε 4 μερες
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαοποτε πρεπει να περιμενω να παρω στα χερια μου το κινητο. κανα 2 βδομαδες δηλαδη
-
Μήνυμαεχει εγκρηθει η αιτηση μου δηλαδη? το κινιτο δεν εχει ερθει ακομα το περιμενω. και θα ερθει με stable rom απ οτι μου ειπανε. θα πρεπει να περασω official dev για να ξεκλειδωσω η μπορω και με stable?
-
ΜήνυμαΚαλημερα. ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα απο τεταρτη και σημερα μπηκα στο mi account πατησα unlock κατεβασα το mi flashunlock εκανα login in και τωρα βρισκομαι εδω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15388/ μηπως ξεκλειδωσα η οχι ακομα?
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΤέλεια! μολις εκανα και αιτηση για ξεκλειδωμα!
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΚαλημερα. μου απαντησαν και μου ειπαν οτι θα ερθει με stable rom. λες να εχω θεματα με αυτη τη rom?
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμαοχι αλλα θα την κανω τωρα. ρωτησα το καταστημα και μου ειπαν οτι θα ερθει με default rom. εννοει την κινεζικη official? για να μπορεσω να περασω αμεσα την ελληνικη rom
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. έλεγα να αγοράσω το redmi note 3 pro αλλά κατέληξα στο redmi 3 pro λόγω οθόνης 5' που πιστεύω θα με βολέψει καλύτερα. κάποιος που το έχει να μου πει μια γνώμη και αν υπάρχει ελληνική ρομ να του περάσω
-
xiaomi redmi note 3 pro
Μήνυμασας ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας! δε σκαμπαζω και πολλα
-
xiaomi redmi note 3 pro
Μήνυμααπο το καταστημα που θα το αγορασω γραφουν αυτο: As experience,it is better to choose offical developer rom or offical global rom: 1)Official Developer Rom (Only Chinese&English),we will install google play before shipping. when you get it,you can unlock phone bootloader by your xiaomi mi account when you get it,and install Greek rom if you want Greek language. 2)Official Global Rom&Google play store(No Greek) with google play this rom have no Greek language,but have Greek keyboard,support OTA u…
-
xiaomi redmi note 3 pro
Μήνυμανα ρωτησω και κατι αλλο. η official global rom που εχει το play store ξεκλειδωνει ωστε να περασω την ελληνικη rom μετα η μονο η official chinese rom ξεκλειδωνει?
-
xiaomi redmi note 3 pro
Μήνυμαthanks
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΚαλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και κατι ακομα, αν το αγορασω απο κινεζικο μαγαζι υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο?